• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

Haktan sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün canım

Bedenim bu kadar neşeyi kaldıramayabilir,biraz sakin sakin bekliyim dedim

Selam kızlar ben geldim.Doktordan sonucu aldım.Açıklıyim mi burda? opuyorumnanaktan

tebessüm mü haktann koptuk burda yaa :)
bebişkom bnde yeni evliyimm

ohh ne guzel yaa ne mutlu bana

Haktan sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün canım

Bedenim bu kadar neşeyi kaldıramayabilir,biraz sakin sakin bekliyim dedim

amin canım allah gülmelerden ayırmasın bizi hepimiz hep gülelim inşallah
çalkalayın kızlar
gülün mutlu olun hayatta hiçbirşeyi kafanıza takmayınnnn

4 haftalıkmış bebiş.Tam doldurmamış daha 4. haftayı dedi. Vitamin, folik plus falan yazdı. Kan grubumu da bilmiyodum bu zaman kadar kaydirigubbakcemile3 .0 rh pozitifmiş . kaydirigubbakcemile3 15 gün sonra yine gel dedi. opuyorumnanaktan

Ya benim soruma cevap vermedi gül gitti bilen varsa mısranın verdiği patates şeysinin tarifinde süzme yoğurt okumuştum illa süzme yoğurt mu kullanmak lazım?

Ya benim soruma cevap vermedi gül gitti bilen varsa mısranın verdiği patates şeysinin tarifinde süzme yoğurt okumuştum illa süzme yoğurt mu kullanmak lazım?

canım süzme yogurt susuz oldugu için demişti sen normal yogurdun susuz kısımlarından koykı patates ıslak ıslak olmasın
süzme yogurdun nedenı o sulu olup patatesi bozmasın dıye hayatım

tatlım akşam eşim çıktı alışverişe süzme yoğurt bulamamış
valla bende evde süt süzeği varya yoğurdu ona koydum saatlerce suyu süzüldü öyle yaptım görünüşü güzel oldu bakiim misafirler beğenicekmi canım ya :dance:

tatlım al cevabı senin için geçmişten getirdim :1hug:

Back