• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

berrak tatlım sevindim herşey güzel bebiş iyi çok şükür foliğini sakın ihmal etme tatlım çok önemli:oklava:

Tamam canımmmm, merak etme. opuyorumnanaktan İnşallah en yakın zamanda hepinizdeeee aynı haberi vericeksiniz. buna gönülden inanıyorum. :Saruboceq: :1hug: opuyorumnanaktan

kızlar ben artık kaçr annem ankaraya ayak basmıs yemegımı yaptım utumu yaptım ütülerimi yerleştirim bari:)
hepinizi öpüyorum annem bı kaç gün bizde giremezsem merak etmeyinkaydirigubbakcemile3
yıne gelicem:lepi:

aşk dolu geceler......

kızlar ben artık kaçr annem ankaraya ayak basmıs yemegımı yaptım utumu yaptım ütülerimi yerleştirim bari:)
hepinizi öpüyorum annem bı kaç gün bizde giremezsem merak etmeyinkaydirigubbakcemile3

aşk dolu geceler......[/QUO

gülegüle canım :a015:

aşk dolu geceler......

gule gule cnm kendine iyi bak ozletme kendini

ya kızlar nerdesiniz neyse madem herkes sustu ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

tatlım ben vermiştim de sen okumamışsın

özür dilerim canım o kadar hızlı ilerliyoruz ki takip etmek biraz zor oluyor işte olduğumdan.Günahını almışım :1hug:

canım süzme yogurt susuz oldugu için demişti sen normal yogurdun susuz kısımlarından koykı patates ıslak ıslak olmasın
süzme yogurdun nedenı o sulu olup patatesi bozmasın dıye hayatım
anladım canım,teşekkür ederim aydınlattığın için

4 haftalıkmış bebiş.Tam doldurmamış daha 4. haftayı dedi. Vitamin, folik plus falan yazdı. Kan grubumu da bilmiyodum bu zaman kadar kaydirigubbakcemile3 .0 rh pozitifmiş . kaydirigubbakcemile3 15 gün sonra yine gel dedi. opuyorumnanaktan
Ay canım hadi bakalım hayırlı olsun tekrardan.15 gün sonra küçük pıtırcığımızı da görürsün inaşallah opuyorumnanaktan

aşk dolu geceler......

Güle güle,her zaman bekleriz kendini özletme.keyifli sohbetin için ayrıca teşekkür ederim.

ben geldim tekrar kızlar camaşrlarımı sermişti bikaçını da ütülemiştim
neler kaynattınız bakalım

Kızlar konu içinde konu açıyorum:))

Yılbaşı yaklaşıyor,malum eşler sevgililer bir birine hediye alacak.
Eşinize hediye almayı düşünüyor musunuz?
Ne alacağınızı bizimle paylaşır mısınız?

Hepimiz için fikir olsun ,ben henüz bir şey düşünmedim :((

Back