- Konu Sahibi portakal_suyu
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Rulo Patates Pastası (Resimli))
tatlım patatesli rulo pastanın tarifi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişkom 86 tıncı sayfaya dönermisin çok merak ettiğin şeyler orda silinmemiş :kedi:
berrak tatlım sevindim herşey güzel bebiş iyi çok şükür foliğini sakın ihmal etme tatlım çok önemliklava:
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Rulo Patates Pastası (Resimli))
canım allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın
ilahi cnm y 86. sayfaya don deyince bende firfirli don hikayesi sandımdı:kedi: allah iyiligini versin
evet tatlım ordaki linklerde var işte fırfırlı don
hayir yok tatlim ya hatta o gun pek yazisma bile olmamistiki giren slm verip cikmis
kızlar ben artık kaçr annem ankaraya ayak basmıs yemegımı yaptım utumu yaptım ütülerimi yerleştirim bari:)
hepinizi öpüyorum annem bı kaç gün bizde giremezsem merak etmeyinkaydirigubbakcemile3
yıne gelicem:lepi:
aşk dolu geceler......[/QUO
gülegüle canım :a015:
kızlar ben artık kaçr annem ankaraya ayak basmıs yemegımı yaptım utumu yaptım ütülerimi yerleştirim bari:)
hepinizi öpüyorum annem bı kaç gün bizde giremezsem merak etmeyinkaydirigubbakcemile3
aşk dolu geceler......
tatlım sen nereye bakıyosun hangi topiğe hangi sayfaya[/QUOT
neyse bulamadim yada senin86.sayfayla benim 86.sayfalar farklimi cikior negamyoncuiremsu daha genis bi zaman da tek tek bakarim sayfalara
tatlım ben vermiştim de sen okumamışsın
anladım canım,teşekkür ederim aydınlattığın içincanım süzme yogurt susuz oldugu için demişti sen normal yogurdun susuz kısımlarından koykı patates ıslak ıslak olmasın
süzme yogurdun nedenı o sulu olup patatesi bozmasın dıye hayatım
Ay canım hadi bakalım hayırlı olsun tekrardan.15 gün sonra küçük pıtırcığımızı da görürsün inaşallah opuyorumnanaktan4 haftalıkmış bebiş.Tam doldurmamış daha 4. haftayı dedi. Vitamin, folik plus falan yazdı. Kan grubumu da bilmiyodum bu zaman kadar kaydirigubbakcemile3 .0 rh pozitifmiş . kaydirigubbakcemile3 15 gün sonra yine gel dedi. opuyorumnanaktan
aşk dolu geceler......