• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

slm hanımlar benim yine bugün gitti kardeşim yüzündenn sinirlerim bozuldu çokmafoldumben nolcak bu insanların hali ya oku et nereye kadar torpili olan giriyo ay yazdım alakasız bişi ama paylaşmak istedimm

slm hanımlar benim yine bugün gitti kardeşim yüzündenn sinirlerim bozuldu çokmafoldumben nolcak bu insanların hali ya oku et nereye kadar torpili olan giriyo ay yazdım alakasız bişi ama paylaşmak istedimm

kardeşin ne mezunu cnm

kızlar neredesiniz yukarı alalım sizi hiç iletilerime cvp gelmiyor kızıyorum ama

maliye mezunu cnm telekom sınavına girmişti ama malesef olmadı tabi heryerde olduğu gibi torpil işledi bundada neyse sizler napıyosunuz?

buarada berrak çok sevindim cnm tekrar tebrikler ay daha ufacık kıyamam sağ salim kucağına alırısın inşallahhhhhhhhhhhhh

bende muhasebe mezunuyum cnm ama işsizim 2 aya yakın bir süredir işsizim malesef.kriz yüzünden

kriz malesef herkesi vurdu cnm
inşallah kardeşinde sen de hayırlısıyla bir işe girersiniz

evt made cim sonunda kocişime kavuştm afyona atandım ben eşimde yanıma geldi burada iş buldu

teo hoşgeldin cvp veremedim kusura bakma.
zorxx cnm sende hoşgeldin sakin ol moralini bozma ,bu işler böyle...okusan da kendini paralasan da bir çok yerde diploma da başarı da işlemiyor..Kardeşinin de hakkında hayırlısı olsun,vardır onunda yiyecek ekmeği bi yerlerde merak etme
:1hug:

Back