- Konu Sahibi portakal_suyu
haktann yeni paylaşımlarını bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kerem sorma bende:)kendimi zor tutuyorum bebiş diyince ha bi çalışma varmı dersen oda yok bizde kendi kendime gelin güvey oluyorum işte:)
hani nerde ya meraktan çatlarım koysana bakınca hepimiz silersin nolurrrrportakal fırfırağı buna benziyo bikini style da var sexüüüüüüüüü:)
haktann bekliyoruz tatlım şu yöntemi :1shok:
kızlar bu seferlik affedin beni napiim konu bebekten açılınca duramıyorum :kedi::kedi::kedi:
yaaa burda alenen anlatılırmı bılmem biri bana bırden çok kişiye aynı mesajı atmayı ogretsın özelden atayım şimdi buranın adabını bozmayalım:kedi::ecrin_bebek:
anamm karılar azmış kaydirigubbakcemile3
portakalım yeni gelen kızlar bizim gönlümüzü gözümüzü açıyolar :kedi:
yeni gelen arkadaşlar sakın yanlış anlamayın şekerler biz hiç bu kadar açık konuşmamıştıkta o yüzden :1shok:
herkeze slmlar guzel hatunlar topik gırgir samata allah muhambetinizi arttirsin
kızlar pişmanım fırfırağı ben açmıştım bidaha olmayacak söz:a015:
tatlım özelden çok uğraşırsın bi mesajdan sonra bekleme süresi var
o kadar şeyi anlattınız bundan mı utanıyon kız :roflol:
hoşgeldin tatlım kaynanan seni seviyormuş fırfırlı donun üstüne geldin :roflol:
anamm karılar azmış kaydirigubbakcemile3
portakalım yeni gelen kızlar bizim gönlümüzü gözümüzü açıyolar :kedi:
yeni gelen arkadaşlar sakın yanlış anlamayın şekerler biz hiç bu kadar açık konuşmamıştıkta o yüzden :1shok:
ben utanmıyorum bıtanem utanılacak bısey degılkı sadece burda konusulması dogrumu olur bılmem ama nazık bi şekılde anlatim
garanti veriyorum çok gülceksınız zira bizde ilk duydugumuzda çok gulmustuk ama sonra doktordan onay gelmişti ve kuzenım bu şekilde hamıle kaldı
ama tabıkı ben öncelikle kısmete hayırlı zamanın gelmesine inanıyorum dıyerek anlatmaya başlıyorum o zamangamyoncuiremsu
kızlar mrb naber çok çoşmuşsunuz maş maş hayırdır özel bişiler mi konuşuluyo :jeyyar: