Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

evet tatlım ya yeni gelen kızlar süper hep bekliyoruz sizi kızlar bırakmayız artık
valla tatlım bende gülmekten öldüm allahtan evde yanlızım :roflol:

şimdi biliyorsunuzki bebek düşünenler beraber olduktan sonra yataktan en az yarım saat kalkmamalı buraya kadar herşey normal dimi
hatta sevgılı doktorlarımız çok fazla firar olmamsı için kadınların bel altına yastık koyarak bu pozisyonda en az 20 dakıka beklemelerını onerir..

işte bızım yontemımız iste aynen bu pozisyonda iken yani kaçak olmaması için ugrasırken kalçamızı bıraz yuksek tutup kalçamızı çalkalıyoruz bayanlar ki küçük bebişlerinizin oluşmasını sağlıcak olan madde ( daha ne kadar kıbar anlatabılırım bılemedım)
yerlerine daha çabuk yerleşsin:)
demekki neymiş hem kalçamızı yuksek tutup hemde bı kaça kere çalkalıyoruz ki kaçak olmasın:)
gülmeyın ya da gülün gülün ama denemeye deger zararı ziyanı yan etkısı yok ama kociş odada olmasın zira akıl sağlığımızdan şüphe edebilirler:))))

tatlım sen bizi güldürdün allah ta seni güldürsün :roflol:
valla denemediğimiz hiç bişey kalmadı zannediyordum ben demek daha varmış ilginç ama denenmeye değer dediğin gibi haktan kociş odadan çıktıktan sonra :roflol::roflol::roflol:

himm bizde dun bi arkadasla konustuk bu konulari. ben belimin altina yastik koyuyorum olece sabit 1 saate yakin yatiyorum dedim arkadasimda ole odun gibi yatmayla olmaz sekerim arada bi calkala dedi gulmekten altima edicektim

demekki haktanin anlattigini da uygulamak lazimmis:kedi:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

süpermiş yaa hem bebek için yeni yöntem hemde stres atma şekli gibi bişe olmuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy benim koçiş öle yaptımı görse direk delilerin arasında bulurum kendimi sanırım kaydirigubbakcemile3

amin canım allah gülmelerden ayırmasın inşallah
deidğim gibi ben herşeyın zamanında olacagına ınanırım fazla kafaya takmaya gerek yok ama deneyın bakalım ne oluyo benım kuzende uzun zaman sonra bu yontemı denedi
belki tesadüf ama o ay hamıle kaldı

dediğim gibi yan etkisi yok bı tehlıkesı yok
çok çok yapaken gülersiniz psikolojinize iyi gelir en kötü ıhtımal gülerek mutlu olursunuz
ama unutmayın kocisi yollayın salıverin gitsinkaydirigubbakcemile3

evet tatlım denemeye değer bi yöntem galiba deniyelim canım ya herşeyi denedik ne kaybederiz ki :sm_confused:

yaaa bakııın gördünüzmü bi ben bilmiyomuşum bu yöntemi:hulya:

evet stres atma yöntemi kendinize gülerken bu sırada rahatlarsınızkaydirigubbakcemile3

çalkalayın kızlar
dünya dansöz olmuş siz 2 dakka çalkalamışsınız çokmukaydirigubbakcemile2

evet denemesi bedava ama ben arkadasim benle kafa buluyor die dusunmustum. haktanın anlattiklarini duyunca bi tuhaf oldum ya garip gercekten

evet denemesi bedava ama ben arkadasim benle kafa buluyor die dusunmustum. haktanın anlattiklarini duyunca bi tuhaf oldum ya garip gercekten
şaka bı yana zaten mantıklı gelıyo düşüünce çünkü biliyosunuzki o bebeişlerinizi oluşturcak olan maddeler milyonlarca sizin yumurtanızı bulmak için ve yumurtadan içeri girmek için ugrasıyo
siz onlara yol gösterin bebişlerinizin kılavuzu olun işlerini kolaylaştırın
dalga geçmek değil gerçekten komik ama denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…