rica ederim hayatım herşey sızın için:)))
haktann cım fırfırak deyince aklıma uzun donlar olur ya lastikli dize kadar öyle bişi sandım
ama ben beğendim kaydirigubbakcemile3
doğru ınsanın aklına öyle bişey geliyokaydirigubbakcemile3
geçmişe bak hayatım 1-2 sayfa geriye fırfırıklı donmuş :))
Olsun ben gene de yüksek bellerden hoşlanmam :)) fırfırları da başka türlü hayal etmiştim.hani mumya gibi çektikçe açılan :)) :kedi:
Yani fırfırın bi ucundan tutunca çektikce altta doğru G-string olacak sanmıştım :roflol:
vaaaay sendekıde ne hayal gücü ama senın fıkrınıde çok begendım süpriz yumurta gıbı aç aç içinden süpriz çıkıyokaydirigubbakcemile3
[
tatlım anladım hmm kız biz burda nasıl hamiş kalırız diye düşünüp üzülüyok sizde nasıl korunuruz diyemi kendinizi paralıyonuz :roflol::roflol:
ayrıca şu fırfırlı şeyler kaçıncı sayfada bende görmek istiyorumda :kedi::kedi:
geçmişi okumadan direk yanınıza atladım da napiim çok dedikodu yapmışsınız bende korktum bitmez diye okumadım :kedi:kaydirigubbakcemile3
yaaa şekerim o zaman ben size diğer topiclerde yankı uyandıran herkese komık gelen bı yontem anlatayım denemeye deger bır hamıle kalma yontemı tecrubeyle sabittir ama tecrube eden ben değilimdir
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
kaydirigubbakcemile3