Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

yaaa burda alenen anlatılırmı bılmem biri bana bırden çok kişiye aynı mesajı atmayı ogretsın özelden atayım şimdi buranın adabını bozmayalım:kedi::ecrin_bebek:

anamm karılar azmış kaydirigubbakcemile3
portakalım yeni gelen kızlar bizim gönlümüzü gözümüzü açıyolar :kedi:
yeni gelen arkadaşlar sakın yanlış anlamayın şekerler biz hiç bu kadar açık konuşmamıştıkta o yüzden :1shok:

portakal fırfırağı buna benziyo bikini style da var sexüüüüüüüüü:)
hani nerde ya meraktan çatlarım koysana bakınca hepimiz silersin nolurrrr

haktann bekliyoruz tatlım şu yöntemi :1shok:
kızlar bu seferlik affedin beni napiim konu bebekten açılınca duramıyorum :kedi::kedi::kedi:

oklava geliyo şimdi ama klava: :1hug:

herkeze slmlar guzel hatunlar topik gırgir samata allah muhambetinizi arttirsin

yaaa burda alenen anlatılırmı bılmem biri bana bırden çok kişiye aynı mesajı atmayı ogretsın özelden atayım şimdi buranın adabını bozmayalım:kedi::ecrin_bebek:

tatlım özelden çok uğraşırsın bi mesajdan sonra bekleme süresi var
o kadar şeyi anlattınız bundan mı utanıyon kız :roflol:

canım benım yanlış anlamayız merak etme bizim geçmiş topiclerde böle gırgır yapardık
ama en son sınır budur yani daha fazla kimse açılmaz

taze kanlar canlı kanlı yaptı dıyosun yani tşkler şekerkaydirigubbakcemile3

bi ben goremedim su meshur fırfırlı donu ya silinmis mafoldumben

tatlım özelden çok uğraşırsın bi mesajdan sonra bekleme süresi var
o kadar şeyi anlattınız bundan mı utanıyon kız :roflol:

ben utanmıyorum bıtanem utanılacak bısey degılkı sadece burda konusulması dogrumu olur bılmem ama nazık bi şekılde anlatim
garanti veriyorum çok gülceksınız zira bizde ilk duydugumuzda çok gulmustuk ama sonra doktordan onay gelmişti ve kuzenım bu şekilde hamıle kaldı
ama tabıkı ben öncelikle kısmete hayırlı zamanın gelmesine inanıyorum dıyerek anlatmaya başlıyorum o zamangamyoncuiremsu

Canım Yeni arkadaşları ben çok sevdim.Az öncede dedim ya insanda ne dert ne de keder kalır..ama bu bi takım çalışması karşılıklı paslaşmalar...ay ekrana bakıp bakıp kıs kıs gülüyorum millet de deli mi bu kadın diyecek kendi kendine gülüyor

Sizi de seviyorum ha gülcüm

skorpi hoşgeldin cnm

kızlar mrb naber çok çoşmuşsunuz maş maş hayırdır özel bişiler mi konuşuluyo :jeyyar:

tmm hadi tatlım bekliyoruz :1shok:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…