- Konu Sahibi portakal_suyu
ya fırfırak buysa ben beğenmedim bunu :) ama kocişim beğenir mi ki alsak mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba...
iyi çok şükür sen nasılsın bu topic aslında bana uygun değil ama sizi görünce slm vereyim dedim
bz cünkü bikaç ay sonra bebiş düşünüyoruz da
canm ben o bi hafta ara verdiğimde adetim olmuş ve bitmş oluyo yani 3 gün falan oluo ara :)
ama aşkım 1 hafta die gözünde büyütüyo he he :asigim:
ya fırfırak buysa ben beğenmedim bunu :) ama kocişim beğenir mi ki alsak mı
afferin kız haktan bulmuşun haaaaa araştırmacı gazeteci gibisin:)kızlar kocayı bırakmak ne demek yaaaa savaşma seviş kardeşim:)
Hoşgeldin canım.
Bizde aylardır bebek düşünüyoruz.psikolojimiz çok etkilendiği için sürekli bebekten konuşmaktan,o yüzden bu topikte buluştuk ve bebekten bahsetmeden kafamız rahat ilerlemeye karar verdik
o zaman bildiğin gibi yap hemşire ben hapı bıraktıktan 5 gün sonra hasta oluyorum kımse kusura bakmasın o 5 gun sürüyo hastalıgımda 5 gün sürüyo 10 gün ara verilmezzzz:kedi:
kaydirigubbakcemile3
kızlar ne oluyo muhabbetin ortasına geldimde anlamadım biri bana kısaca özetliyebilirmiCADIARZU:bbo:
slm kızlar işler bitti sonunda ben geldimzemuszemus
Haktanncım sağol canım merakımızı giderdin.
Ben hiç beğenmedim bu donu asla giymem giyemem,tarzım değil akannehir
o zaman bildiğin gibi yap hemşire ben hapı bıraktıktan 5 gün sonra hasta oluyorum kımse kusura bakmasın o 5 gun sürüyo hastalıgımda 5 gün sürüyo 10 gün ara verilmezzzz:kedi:
kaydirigubbakcemile3
kızlar ne oluyo muhabbetin ortasına geldimde anlamadım biri bana kısaca özetliyebilirmiCADIARZU:bbo:
hıh şimdi kaçın işte kızlarrrrr :Saruboceq: yandınız klava: :))
Oh biraz dinlen gülcüm :içelim:
Şu patates şeysini yaparken içine süzme yoğurt koymak şart mı acep?Sen nasıl yaptın,tarife birebir uydun mu?
Yarın bende yapmak istiyorum da ..
Haktanncım sağol canım merakımızı giderdin.
Ben hiç beğenmedim bu donu asla giymem giyemem,tarzım değil akannehir
kaydirigubbakcemile3
canım muhabbet fırfıraklı külöttan doğarakdoğum kontrol yontemlerıne ordanda bir doğum kontrol yonetmı olan hapta hapı bırakma molası var 1 hafta ara verıyosun işte o arada hamıle kalma korkusu mevzusu çıktı ben ıse bunun olmicanı savundum ama tabı herkesın kendı ozel hayatı kendı tercıhı dıyrek tekrardan konu fırfırak nedire geldi
bende yılmadım resımlerını buldum yayınnladım hatunlar begenmedi
ama bana kalırsa yılbası hedıyesı olarak alınmalı ve sonuçları denenmeli
özetleyebıldıysem ne ala
sositososito
hıh şimdi kaçın işte kızlarrrrr :Saruboceq: yandınız klava: :))
kız portakal neden beni yeni gelen arkadaşlara öcüymüşüm gibi gösteriyonnnnnn lannklava:
kaydirigubbakcemile3