- Konu Sahibi portakal_suyu
-
tatlım akşam eşim çıktı alışverişe süzme yoğurt bulamamış
valla bende evde süt süzeği varya yoğurdu ona koydum saatlerce suyu süzüldü öyle yaptım görünüşü güzel oldu bakiim misafirler beğenicekmi canım ya :dance:
rica ederim hayatım herşey sızın için:)))
canım muhabbet fırfıraklı külöttan doğarakdoğum kontrol yontemlerıne ordanda bir doğum kontrol yonetmı olan hapta hapı bırakma molası var 1 hafta ara verıyosun işte o arada hamıle kalma korkusu mevzusu çıktı ben ıse bunun olmicanı savundum ama tabı herkesın kendı ozel hayatı kendı tercıhı dıyrek tekrardan konu fırfırak nedire geldi
bende yılmadım resımlerını buldum yayınnladım hatunlar begenmedi
ama bana kalırsa yılbası hedıyesı olarak alınmalı ve sonuçları denenmeli
özetleyebıldıysem ne ala
sositososito
haktann cım fırfırak deyince aklıma uzun donlar olur ya lastikli dize kadar öyle bişi sandım
ama ben beğendim kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaammmmmmmm ne donu kız ne oluyo burda :1shok:
canım muhabbet fırfıraklı külöttan doğarakdoğum kontrol yontemlerıne ordanda bir doğum kontrol yonetmı olan hapta hapı bırakma molası var 1 hafta ara verıyosun işte o arada hamıle kalma korkusu mevzusu çıktı ben ıse bunun olmicanı savundum ama tabı herkesın kendı ozel hayatı kendı tercıhı dıyrek tekrardan konu fırfırak nedire geldi
bende yılmadım resımlerını buldum yayınnladım hatunlar begenmedi
ama bana kalırsa yılbası hedıyesı olarak alınmalı ve sonuçları denenmeli
özetleyebıldıysem ne ala
sositososito
ayy tamam alam ama siyahınıı kocacım siyaha bayılıyo da:)
ayy o zaman ben bu gece aşkıma bi süpriz yapamm :)
rica ederim hayatım herşey sızın için:)))
haktann cım fırfırak deyince aklıma uzun donlar olur ya lastikli dize kadar öyle bişi sandım
ama ben beğendim kaydirigubbakcemile3
doğru ınsanın aklına öyle bişey geliyokaydirigubbakcemile3
geçmişe bak hayatım 1-2 sayfa geriye fırfırıklı donmuş :))
Olsun ben gene de yüksek bellerden hoşlanmam :)) fırfırları da başka türlü hayal etmiştim.hani mumya gibi çektikçe açılan :)) :kedi:
Yani fırfırın bi ucundan tutunca çektikce altta doğru G-string olacak sanmıştım :roflol:
vaaaay sendekıde ne hayal gücü ama senın fıkrınıde çok begendım süpriz yumurta gıbı aç aç içinden süpriz çıkıyokaydirigubbakcemile3
[
tatlım anladım hmm kız biz burda nasıl hamiş kalırız diye düşünüp üzülüyok sizde nasıl korunuruz diyemi kendinizi paralıyonuz :roflol::roflol:
ayrıca şu fırfırlı şeyler kaçıncı sayfada bende görmek istiyorumda :kedi::kedi:
geçmişi okumadan direk yanınıza atladım da napiim çok dedikodu yapmışsınız bende korktum bitmez diye okumadım :kedi:kaydirigubbakcemile3
yaaa şekerim o zaman ben size diğer topiclerde yankı uyandıran herkese komık gelen bı yontem anlatayım denemeye deger bır hamıle kalma yontemı tecrubeyle sabittir ama tecrube eden ben değilimdirkaydirigubbakcemile3
portakal fırfırağı buna benziyo bikini style da var sexüüüüüüüüü:)
rica ederim hayatımmmmmkaydirigubbakcemile2
portakal fırfırağı buna benziyo bikini style da var sexüüüüüüüüü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?