- Konu Sahibi portakal_suyu
kadriye hanım bu yatak örtüsünü satmıyormuş mu acep?
ay yanında lambasını bile yapmışlar,çok güzel bayıldım akannehir
ay yanında lambasını bile yapmışlar,çok güzel bayıldım akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne bilim canım ya tedirgin oluom hamile kalırsam falan die :)
ama bi günden bişi olmas diyebilirm akşam hehe
http://www.tekstilrehberi.com.tr/images/product/5276.jpg
buna benzer bişi işte herhaldeeee
merakın gitsin en azından kaydirigubbakcemile3
bulamadım portakal yaaaa gugılada aşk kilodu yazınca tuhaf şeyler çıkıyo,:kedi:iş yerimdeyim yanlış anlaşılacak:çok üzgünüm:
yok canım yok bişey olmuyo doktoruna da sorsaydın keşke ben doktorada sordum zaten korumaya devam edıyo etmese bıle hamıle kalman ımkansız gibi bişey zaten
ama tabı yınede sen bılırsın 7 aydır bır fiil devam edıyo ilaca ara verdıgım zamanlarda bıle
hiçbişey olmadı
ablamınkıde 8 sene oldu bişey olmadı
ya ben doktor kontrolünde almıştım sözde sonrada 4 ay kullandım insan ebatından çıkınca bıraktımidoktora gidip kilo aldım diyincede kilo yapmaz iştah açar dedi bana o sırada kendisine uçan tekme atmamak için zor tutmuştum kendimi
canm doktor kontrolünde başlamadım ilaca öyle mi yapsaydım ki ya:S
bi yan etkisi yok diye de başladıktan sonra gitmek istemedim doktora
kilo yapmadı da sadece göğüslerimi şişirdi o da yan etki sayılmaz bence ii oldu :)
iyi çok şükür sen nasılsın bu topic aslında bana uygun değil ama sizi görünce slm vereyim dedim
bz cünkü bikaç ay sonra bebiş düşünüyoruz da
canım zaten doktorda kan tahlılı yapıyor eger böbreklerde sorun varsa vermı böbreklerı etkılıyomus bu ılaclar o yuzden yan etkısıolmadıysa süper boşver o zaman:))))
banada hiç kilo yapmadı sadece göğüslerimi şişirdi ve senle aynı düşüncedeyım bi zararı yok:))
ama şu verdıgın 1 haftalık arada eşini bırakma derım ben 1 hafta o boşluk 1 hafta hastayken geçiyo zaten 2 hafta ee zaten bi ay 4 hafta kaldımı size 2 hafta.))))))))))
gönlün rahat olsun canım o ara verdıgın donemde bişey olmuyo
iyi çok şükür sen nasılsın bu topic aslında bana uygun değil ama sizi görünce slm vereyim dedim
bz cünkü bikaç ay sonra bebiş düşünüyoruz da