Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

kızlar keşke hepimiz aynı mah de olsak yaaa ne güzel olurdu hafta bi kere kesin toplanırdık :çok üzgünüm:
benim aprtmnda kimsecikler yok herkes karı koca çalışıyo ben kk da olduğu gibi apartmandada bekçilik yapıyom :smiley-cool:

hadi bana oturmaya gelin:)) bugün işi astım gitmedim tam misafir ağırlayacak havamdayım

kısssssss anammmmmmmmmmm ankaraya nasıl gelecez hem hava soğuk ben üşürüm yollarda :kedi:
tmm tmm geliyoruz aç bakim kapıyı kaydirigubbakcemile4
hadi kızlar aysen zaten süpürgesinden hiç inmediği için onun için zor olmaz :roflol:

kızlar keşke hepimiz aynı mah de olsak yaaa ne güzel olurdu hafta bi kere kesin toplanırdık :çok üzgünüm:
benim aprtmnda kimsecikler yok herkes karı koca çalışıyo ben kk da olduğu gibi apartmandada bekçilik yapıyom :smiley-cool:

keşke canım ya yok allahtan benim apartmanımda komşuluk süper zemuszemus
kız desene bekçilik işi seni nerde olsa bırakmıyo

Çok güzel olurdu valla ama bizimde çalışmamamız lazımdı o zaman yoksa sizin maharetli ellerinizden çıkan pastaları,börekleri,tatlıları kaçırırdık :)) cokacimcoook

canım karar verdin mi ne yapacağına
düşündüklerini söyle bi menü çıkartalım

tatlım mısranın böreğine karar verdim
ıslak kek
tarçınlı kurabiye
birde elmalı turta mı yapsam
poça
bunlara karar verdim birde makarna salatasıda olabilir daha karar vermeim buna daha düşünüyorum değişik fikirleriniz varsa yardım edin lütfen bayanlar

ay aklıma eski oturduğum apartman geldi orasıda tam bi huzurevi gibiydi hep yaşlılar oturuyodu akannehir
,akşam 20:00den sonra mutfağa giremezdik yasaktı neymiş bardak çanak sesinden uyunmuyomuş:1shok:

kıss en ben,m süpürgeme ne laf sölüyon bakim:jeyyar:

hem ben süpürgeylede gelirim kayarakta sırnaşık şey
bekçilik beni hiç bıramıyo
evlenemden öncede 2 sene güvenlik görevlisiydim bi kamu kuruluşunda
hayatım beklemekle korumakla geçti hep birilerini yani kaydirigubbakcemile3

kıss en ben,m süpürgeme ne laf sölüyon bakim:jeyyar:

hem ben süpürgeylede gelirim kayarakta sırnaşık şey
bekçilik beni hiç bıramıyo
evlenemden öncede 2 sene güvenlik görevlisiydim bi kamu kuruluşunda
hayatım beklemekle korumakla geçti hep birilerini yani kaydirigubbakcemile3

inşallah şimdiden sonrada eşini ve çocuklarını beklemek ve korumakla geçirirsin tatlım inşallah herşey gönlüne göre olur :Saruboceq::1hug:
yok kız süpürgene hiç bişey demedim de zaten hep süpürgenin üstündesin kolay olur dedim yani :kedi:

selam kızlar bende ranıza gelebılırmıyım?
muhabbetınız çok hoş

kendimi tanıtayım ankaradayım malesef çalışmıyorum işsizler ordusunun bir neferiyim:)
7 aylık evlıyım
şimdilik bu kadar

tatlım mısranın böreğine karar verdim
ıslak kek
tarçınlı kurabiye
birde elmalı turta mı yapsam
poça
bunlara karar verdim birde makarna salatasıda olabilir daha karar vermeim buna daha düşünüyorum değişik fikirleriniz varsa yardım edin lütfen bayanlar

canım bence ya kurabiyeyi çıkar ya turtayı evet makarna salatasıda olabilir patates salatasıda olabilir

aparmanda 7 aileyiz ama ev sahibi hariç o da bi kere
kimseyle gidiş geliş yok :1ninca:

1 sene boyunca üst kattakileri görmmeiştim hiç giriş çıkışlarda bile düşünü yani laelaelaelaelae

amannn boşver daha iyi yolda görünce selam bilem vermiyolar bende bi iki kere verdim birine baktım o bana vermiyo bende daha vermiyom
herke bi başka yani :kahve:

Back