- Konu Sahibi portakal_suyu
Mısracım bak böyle güzel güzel tarifler veriyorsun,resimleri de ekliyorsun ama ben antalyadayım peşini bırakmam bunları yemeden :)) cokacimcoook
Ne demek cnm her zaman beklerim :))))))
Bu arada hangi semttesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mısracım bak böyle güzel güzel tarifler veriyorsun,resimleri de ekliyorsun ama ben antalyadayım peşini bırakmam bunları yemeden :)) cokacimcoook
hoşbuldum şekerler
yılbaşı sanırım suan muhabbet benim şehirdışından gelecek olan arkadaslarım var
baya bi misafirim olcak inşallajh
cümletten hosbulduk arkadaslarrrrr.heyacan dedigin gibi dorukta valla günümüz gelsede gelsekturkbayragi bu arada ist da oturanlar havalar nasill
bizim ikinci yılbaşımız
hiç biz zaman özel bişiey yapmam yapmayız yaniii opuyorumnanaktan
Haktancım nasılsın cnm?
geçen yılbaşı bizde de misafirler vardı..saatler öncesinden alışverişti yemekti...Hizmet etmekten bişey anlamadım.
Mümkünse bu yılbaşı ben misafir olmak istiyorum :))
Kardeşin sağ salim döner inşallah haktancım.
Yılbaşı mönüsü belirleriz tabi cnm ne demek.Şimdi mi belirleyelim başka bir gün mü nasıl istersin?
Bu arada ben yarın akşam görevli olarak Sivas a gidiyorum 3 günüm yokum anlayacağınız.![]()
karnımı acıktırdınız kızlar şimdi ne söyleyeceğim ya bıktım vallahi ne yesem diye düşünmekten neyse bişeyler atıştırayım geliyorum kızlar
skorpion nereye kayboldun kız
mısracacım sen sakallı ipten klozet takımı felan yaptınmı hiçç
ya da kızlar yapan ve bilen varmı aranızda günlerdir araştırıyorum başlıycama ama karar veremedim nasıl oalacağına