Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

bizde 2 yıldır ailelerimizle kutluyoruz bu sene arkadaşlarımızla beraber olmayı düşünüyoruz bakalım

ya şu kısır börek olaylarını çok özlemişim becokacimcoook
bende gelirsem hem fikir veririm hem yardıma gelirim:roflol::roflol::roflol:

yeni gelen kızlar bu arada herkes kendini tanıtıyo bilmeyenler için daha iyi tanıyalım diye geçmişi okuduysanız bizi tanımışsınızdır buyrun sıra sizde sizi sahneye alalım lütfen kaydirigubbakcemile3

kıss buradyım bacım ne kızıyon ben bekçiliğime laf söletmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sadece takip ediyom dılardan gelecek kötü olaylara karşı savunmaya hazırlanıyom Çok üzgünüm çoook

ben artık kısırı farklı bi bulgurdan yapıyorum kısırlık bulgurun bi kalını pilavlığın incesi şakkıdı
çok daha güzel oluyo bide kavurarak yaparım ben çiğden koymam soğanını felan
ayy canım çekti kısss cokacimcoook

kıss buradyım bacım ne kızıyon ben bekçiliğime laf söletmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sadece takip ediyom dılardan gelecek kötü olaylara karşı savunmaya hazırlanıyom Çok üzgünüm çoook

tmm tmm kızmadım napiim sizlere çok alıştım böyle göremeyince hemen merak ediyorum :kedi:

Hımmm pratik birşeyler yapabilirsin.Ne olabilir düşünelim;
Benim yemek bölümünde bir böreğim var epeyce iltifat alır misafirlerim tarafından,üstüne üstlük bugünden hazırlayıp yarın pişiriyorsun.Bunu mutlaka denemelisin cnm.
Tarifin başlığı 'Kocamannnnn Bir Gül Böreği ıster misiniz?'

Sonracığıma yine bugünden hafif ,pratik ve lezzetli irmik tatlısı yapabilirsin.
Tarif;
1 kg süt
9 kaşık şeker
9 kaşık irmik
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı margarin.

Yapılışı,irmiği,şekeri,sütü kısık ateşte karıştır.Kaynauınca vanilyayı ve yağı ekle 5 -6 dk kadar kaynat.Evde şekilli bir kek kalıbın var ise,kalıbın içini suyla ıslat üzerine hazırladığın tatlıyı dök.Dışarıda soğuttuktan sonra üzerini streçleyip buzdolabına kaldır.Ertesi gün ters çevir,evde bulunan bir sosla veya reçel suyuyla süsle.Ben böğürtlen veya çilek reçeliyle üzerini süsleyip servis
yapıyorum.

ben artık kısırı farklı bi bulgurdan yapıyorum kısırlık bulgurun bi kalını pilavlığın incesi şakkıdı
çok daha güzel oluyo bide kavurarak yaparım ben çiğden koymam soğanını felan
ayy canım çekti kısss cokacimcoook

dur kız sen şimdi hemen yapmaya gidersin dur bana fikir ver :oklava:

Hımmm pratik birşeyler yapabilirsin.Ne olabilir düşünelim;
Benim yemek bölümünde bir böreğim var epeyce iltifat alır misafirlerim tarafından,üstüne üstlük bugünden hazırlayıp yarın pişiriyorsun.Bunu mutlaka denemelisin cnm.
Tarifin başlığı 'Kocamannnnn Bir Gül Böreği İster misiniz?'

Sonracığıma yine bugünden hafif ,pratik ve lezzetli irmik tatlısı yapabilirsin.
Tarif;
1 kg süt
9 kaşık şeker
9 kaşık irmik
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı margarin.

Yapılışı,irmiği,şekeri,sütü kısık ateşte karıştır.Kaynauınca vanilyayı ve yağı ekle 5 -6 dk kadar kaynat.Evde şekilli bir kek kalıbın var ise,kalıbın içini suyla ıslat üzerine hazırladığın tatlıyı dök.Dışarıda soğuttuktan sonra üzerini streçleyip buzdolabına kaldır.Ertesi gün ters çevir,evde bulunan bir sosla veya reçel suyuyla süsle.Ben böğürtlen veya çilek reçeliyle üzerini süsleyip servis
yapıyorum.

tatlım irmik tatlısını biliyorum da ben bu tarifin arasına kakolu biskuvi de koyuyorum sen şu gül böreğinin tarifini ver hemen bakiim delikafadulden

kızlar ben bugün yemekten kaçıyorum inadına yemek tarifleri ortalarda dolaşıyor yaa.. benim yerime de yiyin 3 günde 1 kilo vermişim zaten

Ben tanıtayım kendimi arkadaşlar;
33 yaşındayım,bir kamu kurumunda çalışıyorum,10,5 aylık evliyim.
En büyük hobim pasta,börek...vs
Dekorasyona çokkkk meraklıyım,boş zamanlarımda ahşap ve cam boyama yapıyorum....vs

Back