Bebek eşyası yardımı müslin seçimi

Dnzkzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
208
-5
16
Merhaba benim haziran ayında inşallah doğumum olacak. Yazın başlangıcına denk geliyor. Daha Müslin örtü hiç almadım. Dört kat var tek kat var iki kat var. Ben hangisinden almalıyım? Tek kat çok mu ince olur iş görmez mi acaba ? Dört katta kışlık oluyor ? Bide ne kadar almalıyım? Kaç adet alsam yeter ki ?

Kuzum benim kızım kış bebesiydi. Ona rağmen kücük boylarından 4-5 tane tek kat, 2 tane dört katlı aldım. İkisini de hep kullandım. Tek katlıları dediğim gibi küçük boylardan almıştım. Onları yenidoğan döneminde kundak yapmaya kullandım. Banyoda küvet filesinin üstünde kullandım. Kendi kucağımda banyoda bebeği yıkarken bebek kaymasın diye banyoda bebeği tutmaya kullandım. Pusetin üstüne gölgelik gibi attım. Birinin kucağına verirken, dısarının pisliği, tozu bulaşmasın bebeğe diye bebeği kucaklayacak kişinin omzuna koydum ( kusmasın, kirletmesin diyerek tabi😄) kendim evde gazını cıkartırken gene omuz örtüsü gibi kullandım gerçekten kusar eder diye 😄 aklıma gelmeyen de bir bu kadar kullanım alanı vardır emin ol. Al yani. Yaz kış kullanılıyor. Bolca al. Kucuklerden gene tek kat en az 4 tane, büyüklerden de çift kat 2 tane olsun senin de en az elinde derim. Bebeklerde gerçekten çok kullanılıyor

Back