Doğuma Hazırlık Bebek eşyaları için dolap

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.837
47.107
548
Merhaba, şubat başı gibi doğum yapacağım inşallah. İlk etapta bebek odası almayı planlamıyorum. Ama bebeğin eşyaları için bi dolaba ihtiyacım var beyaz iki kapılı bi dolap alırız demiştim ama eşim ilerde bebek mobilyası alırsak o uyumsuz olur diyor. Ben de 5li şifonyer tarzı bi çekmece alsam çok mu yetersiz olur. Çok saçma ve cahilce bi soru sormuş olabilirim ama hiç bilgim yok kusura bakmayın. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

Yeterli olabilir bebegin kıyafetleri kuculdukce yıkayıp hurclara koyar kaldırırsınız yer açılır surekli

Bebek kıyafetleri için yeterli olabilir ama bezi ıslak mendili vb çok alınan şeyler için yeterli olur mu çekmece? Dolap daha iyi olmaz mı

Kızım ilk doğrunda iki komodin vardı biri beşli biri dörtlü çok rahat oldu hiç bir sorunyaşamadım herşeye de yetiyordu yaşını ortalıdığında ise oda takımı aldık mesela.

Yeter bence. Ben de 5 katlı yüksek ve biraz büyükçe bir şifonyer aldım. İki çekmecesi boş kaldı. Zaten her şey şifonyere girmiyor; banyo malzemeleri banyoda, biberonlar mutfakta, bez mendil gibi şeylerin stok kısmı kilerde...

Ben direk çok raflı bez dolap öneriyorum 3.5aylik oğlum var kıyafetleri bezleri vs hepsini topladı hem ucuz hem kullanışlı ilerde oda yaparken en iyisini alırsınız

Merhaba, şubat başı gibi doğum yapacağım inşallah. İlk etapta bebek odası almayı planlamıyorum. Ama bebeğin eşyaları için bi dolaba ihtiyacım var beyaz iki kapılı bi dolap alırız demiştim ama eşim ilerde bebek mobilyası alırsak o uyumsuz olur diyor. Ben de 5li şifonyer tarzı bi çekmece alsam çok mu yetersiz olur. Çok saçma ve cahilce bi soru sormuş olabilirim ama hiç bilgim yok kusura bakmayın. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
Bende Allah izin verirse şubatın ortasında bekliyorum bebeğimi... Bende aynı sizin gibi düşünüyorum.. Odasını da 1 yaşından sonra artık ayırırım ona bir oda yaparım diye düşündüğüm için sadece bahsettiğiniz gibi bir şifonyer kullanacağım.. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istemişsiniz gerçi🙈 ama bende demek istedim 😊 Bence yeter diye düşünüyorum yaa bebekler 2 ayda bir büyüyor eski kıyafetleri kaldırıp bazanın altına koyarız yenilerini koyarız şifonyere diye düşündüm ben 🤔 odasını da ayırdığım zaman yapmak istiyorum o yüzden almak istemiyorum dolap falan..

Bazi arkadaslar oda ayirinca dolap alirim demis ama iki turlu de o masraf olacak sonucta ben boyle dusunerek. 3 kapili ve 2 cekmeceli dolap istiyorum.
Ilerde esyalari bollasir 2 kapi az gelir belki hem ivir zivirini toplar.

ben yatak odasındaki gardrobumuzu değerlendirdim orta bölmeyi bir süre anne yanı beşiğinde yatacağı için bu şekilde bir karar aldım

Back
X