- 16 Eylül 2016
- 29
- 21
- 38
- Konu Sahibi Elanurun annesi
-
Yok bende bir iki kaşıkla başladım çok çeşitte vermedim. Bizim çorba ve yemekleri yiyor zaten yediği 3 4 yemek kaşığı kadar. Artık düzene girsin istiyorum o yüzden buraya yazdım. Diğer bebekler nasıl diye.Ek gıdaya yoğurtla başlatmıştı doktorum. Sonra meyve püresi sonra kahvaltı ve çorba eklemişti. Acaba siz birden bire her şeyi mi denettiniz? Verdiği tepki gayet normal çünkü ilk defa tadıyor her şeyi. 1 fincan olarak başlamıştık ölçülere hafta hafta arttırmıştık.
Şimdiki minikler ağzının tadını biliyor. Bize ne verseler onu yerdik :)Ben meyveli yogurt veriyorum. Önceden kendim yapiyordum ama yemiyordu, hazir olani biraz agzina verdim sevdi hanimefendi. Mama veriyorum ve corba yapiyorum aksamlari. Corbaya sogan zeytinyaginda biraz kavurup sonra havuc , kabak patates koyuyorum. Cok az tuz yoksa yemiyor. Sebzeler biraz sotelenince tadi guzel oluyo
Allah bağışlasın benim kızım 6 aylık. Yoğurtla ve elma suyuyla başlattı doktor. Sonra çorba ekledik. Çorbaya patates havuç Brokoli pirinç koyup haşlıyorum blenderdan geçiriyorum. Pişince zeytinyağı damlatıp veriyorum. Yeni yeni de ekmek içini mamasına katıyorum, pekmez ekliyorum veriyorum. Tuzsuz yapıyorum çorbayı
Ben meyveli yogurt veriyorum. Önceden kendim yapiyordum ama yemiyordu, hazir olani biraz agzina verdim sevdi hanimefendi. Mama veriyorum ve corba yapiyorum aksamlari. Corbaya sogan zeytinyaginda biraz kavurup sonra havuc , kabak patates koyuyorum. Cok az tuz yoksa yemiyor. Sebzeler biraz sotelenince tadi guzel oluyo
Di mi aynenŞimdiki minikler ağzının tadını biliyor. Bize ne verseler onu yerdik :)
Bebegim on aylik oldu. Alti yedi ayliktan beri böyle besliyorum. Arada farkli corbalar yapiyorum ama bunu daha cok seviyorBebeğiniz kaç aylık acaba?
Yogurda kendiniz meyve katsanız.Ben meyveli yogurt veriyorum. Önceden kendim yapiyordum ama yemiyordu, hazir olani biraz agzina verdim sevdi hanimefendi. Mama veriyorum ve corba yapiyorum aksamlari. Corbaya sogan zeytinyaginda biraz kavurup sonra havuc , kabak patates koyuyorum. Cok az tuz yoksa yemiyor. Sebzeler biraz sotelenince tadi guzel oluyo
Bebegim on aylik oldu. Alti yedi ayliktan beri böyle besliyorum. Arada farkli corbalar yapiyorum ama bunu daha cok seviyor
Daha önce duymamıştım. Araştırıyorum tşkKonu ile alakasız ama lütfen blender kullanmayın.. İyice çatalla ezin az biraz taneli kalsın.. Tecrübe ile sabittir sonra pütürlü gıdaları reddediyorlar genellikle..
Konu sahibi lütfen BLW 'yi bir araştırın..Çok faydasını göreceğinizden eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?