Bebek Dusunuyoruz :)

H kubra

Başarısız olmaktan korkma, ölmezsin ;)
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
368
264
37
Merhaba kizlar..
27 yasimda 2 cocuk Annesiyim.Tekrar bebek istiyoruz.Rabbim hayirlisini versin.
Burada hamilelik mujdesini alana kadar gecen surede fikirlerimizi paylasalim.
Biz kontrol hapi kullandik. VE bi kac gun sonra adet gorecegim. Insallah son adetim olurda onumuzdeki ay hamile olurum :)
$aka saka hayirlisi :))
Sizde bebek dusunuyormusunuz? Ozellikle yaptiginiz beslenme yada yumurtlama donemi gibi taktikler uyguluyormusunuz?

Bu arada dis gebelik yasadim ve sol yumurtaligim alindi. 2.hamileligimde de pihtilasma sorunu yuzunden 9ay sulandirici igne yaptim kendime.

Doktor da hamile kalmayi dusunursen her ay adetinden 3gun once gel demisti.Dis gebelik varmi diye bakacak.
Simdi Ben onumuzdeki adetden 3gun once gitmeliyim demi. Cunku korunmayi bu ay biraktik.2 3 gune kadar adet olurum.

Merhaba ,
Umarım uğraşmadan hemen hamile kalırsınız. Ben 1 yıl uğraştım :)) Sonunda oldu . Pes edip bıraktıgım zamanlarda oldu 1 yıl ıcersınden ... Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu .
Beslenmeye dikkat etmiştim evet . Kola sigara alkol vs ( eşinizinde dikkat etmesi gerek ) yıyeceklere dikkat etmiştim . Folikasitte baslayın derim ... Yumurtlama dönemlerinde de bilindik taktikler işte . İlişkiden sonra yarım saat 1 saat yatıordum ben ayaklarımı tavana dikerek ..
Dış Gebelik ve pıhtilaşma için birşey diyemıyeceğim . Çok şükür yaşamadım hiç . Tecrübem yok .

Allah tekrar gönlünüze göre versin .. Herkesin ...

Ayy super. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.yine bir dis gebelik yasamaktan cok korkuyorum.sag tupumde zarar gorurse bir daha bebek sahibi olamam. Benim icinde dua edermisin hamilelerin duasi kabul olurmus

Ederim tabi etmem mi .. Ama asıl siz dua edin En azindan iki evlat sahibisiniz . bir tanesine hasret onca insan varken ...
Umarım güzel haberi çabucak alırsınız

Merhaba kizlar.Bakiyorum da hamilelik mujdesi veren verene ne guzel:)
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. .bebek isteyen herkese de burda mujdeler vermeyi nasip etsin insallah..

Bana gelince.

Soyledigim gibi 25temmuzda adet oldum. Adet bittikten 1 hafta sonra Doktor a gittim. Bebek istedigimizi Soyledim. Hersey yolundami diye sordum.

Hem rahimde hem idrar yolumda iltihap varmis.ilac verdi. Adetin 2 gun gecerse gel tahlil yapalim dedi.Bakalim ne olacak.

Yalniz soylede bi durum oldu.Doktordan geldikten sonra 3 gun az miktarda kanama oldu.gecede cok sanciliydim.galiba enfeksiyondan kaynaklidir diye dusunuyorum. Ayaga kalkip yururken batiyor.Sizde oldumu boyle bise?

Birbirimize dua edelim

ovülasyon testlerinden alıp ovülasyon gününü saptayıp, ilişkiden sonra yarım saat ayaklarını kaldırıp beklemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…