Ayy super. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.yine bir dis gebelik yasamaktan cok korkuyorum.sag tupumde zarar gorurse bir daha bebek sahibi olamam.Merhaba ,
Umarım uğraşmadan hemen hamile kalırsınız. Ben 1 yıl uğraştım :)) Sonunda oldu . Pes edip bıraktıgım zamanlarda oldu 1 yıl ıcersınden ... Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu .
Beslenmeye dikkat etmiştim evet . Kola sigara alkol vs ( eşinizinde dikkat etmesi gerek ) yıyeceklere dikkat etmiştim . Folikasitte baslayın derim ... Yumurtlama dönemlerinde de bilindik taktikler işte . İlişkiden sonra yarım saat 1 saat yatıordum ben ayaklarımı tavana dikerek ..
Dış Gebelik ve pıhtilaşma için birşey diyemıyeceğim . Çok şükür yaşamadım hiç . Tecrübem yok .
Allah tekrar gönlünüze göre versin .. Herkesin ...
ovülasyon testlerinden alıp ovülasyon gününü saptayıp, ilişkiden sonra yarım saat ayaklarını kaldırıp beklemenMerhaba kizlar..
27 yasimda 2 cocuk Annesiyim.Tekrar bebek istiyoruz.Rabbim hayirlisini versin.
Burada hamilelik mujdesini alana kadar gecen surede fikirlerimizi paylasalim.
Biz kontrol hapi kullandik. VE bi kac gun sonra adet gorecegim. Insallah son adetim olurda onumuzdeki ay hamile olurum :)
$aka saka hayirlisi :))
Sizde bebek dusunuyormusunuz? Ozellikle yaptiginiz beslenme yada yumurtlama donemi gibi taktikler uyguluyormusunuz?
Tamam canim diger ay denerim insallah. Senin de be begin hayirli olsun canimovülasyon testlerinden alıp ovülasyon gününü saptayıp, ilişkiden sonra yarım saat ayaklarını kaldırıp beklemen
teşekkürler Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve bebek nasip etsinTamam canim diger ay denerim insallah. Senin de be begin hayirli olsun canim