Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

idrar testi yaptım canım sonuç negatif sanırım hasta olucam bu gidişle az az belirtiler başladı bile :))

seninkide mi psikolojik belirtiydi?Yaw bu hormonlar nasil kandiriyo bizi anlamadim gittioyuncagi olduk elinde iyice

ama kizlar ben bu psikolojik belirtileri bile hic hissetmiyorum bendede bi acayiplik var sanirim,cünkü cogunluk hissediyo

Son düzenleme:
canim benim bilmiyorum ne kadar zamandir istiyosun ama adet olamayan arkadaslarimiz bile var ..eger gelirse bile bak ne güzel düzenli adet görüyosun...bu ay olmasa bile insallah önümüzdeki ay hamile kalirsin...

inşallah canım hayırlısıyla Rabbim ne zaman verirse çok kafaya takıntı yapmamak lazım aslında işte bazen elinde olmuyo insanın...biz daha bu ay bebiş düşünmeye başladık yani ilk denememiz o yüzden böyleyim ben ilk tecrübe yani... hayırlısı Rabbim isteyen herkese versin bebiş ...inşallah

mrh kızlar bende siteye yeni üye oldum uzun zamandan beri sizleri takip ediyordum bizde yaklaşık 5 aydır bebek düşünüyoruz fakat hala bir sonuç alamadık pko hastasıyım bu yazdığın beni çok umutlandırdı benim de 2 gündür adetim gecikti ama ay sonunu bekliyorum açıkçası hakkımızda hayırlısı olsun:)

mikrolif canim benim ilk ay olmamasi normal....insaallah avrun seni daha fazla bekletmeden gelir..

arkadaşlar bugün gecikmemin 4.günüydü 1saat önce bi test yapayım dedim 2.çizgi çıktı yarın doktora gitcem.hamileyimdir inşallah yaa:)

arkadaşlar bugün gecikmemin 4.günüydü 1saat önce bi test yapayım dedim 2.çizgi çıktı yarın doktora gitcem.hamileyimdir inşallah yaa:)

mikrolif canim bak hamileymisin...cünkü ikinci cizginin cikmasi imkansizdihayirli olsun

mikrolif canim bak hamileymisin...cünkü ikinci cizginin cikmasi imkansizdihayirli olsun

ben de inanmaya çalışıyorum şu an hala rüyada gibiyim doktor evet hamilesin dedikten sonra tam inancam sanki... Rabbimden hayırlısı isteyen herkese versin ...benim de bebişim karnımdadır inşallah.

ben de inanmaya çalışıyorum şu an hala rüyada gibiyim doktor evet hamilesin dedikten sonra tam inancam sanki... Rabbimden hayırlısı isteyen herkese versin ...benim de bebişim karnımdadır inşallah.

ne rüyasi uyan canim artik rüyadan

testi yaptiktan sonra ne kadar süre sonra ikinci cizgi belirdi...:44:

ne rüyasi uyan canim artik rüyadan

testi yaptiktan sonra ne kadar süre sonra ikinci cizgi belirdi...:44:
hemen belirdi canım hani testin okunduğu kısma doğru ilerliyor ya pembe bir sıvı işte hemen o çizgiye(T) gelince belli belirsiz çıktı sonra C kısmı kırmızı oldu 2-3 saniye sonra da T kısmı pembeleşti iyice. C kısmı kırmızı T kısmı da pembe oldu. toplamda damlattıktan 20sn geçti geçmedi yani. 2.çizginin pembe olması yeterli dimi canım ?

tamam hamilesin mikrolif canim benim..tabiki pembe olmasi yeterli..cünkü bende 4 defa hamile kaldim hepsinde senin dedigin gibi ikinci cizgi hemen belirdi...tabi yine bi doktora gözük ne kadarlik oldugunu ögrenirsin...

tamam hamilesin mikrolif canim benim..tabiki pembe olmasi yeterli..cünkü bende 4 defa hamile kaldim hepsinde senin dedigin gibi ikinci cizgi hemen belirdi...tabi yine bi doktora gözük ne kadarlik oldugunu ögrenirsin...

çok teşekkür ederim canım yaa çok heyecanlandım şimdi birileri söyleyince gerçekten başka oluyor çünkü inandırılmaya ihtiyacı oluyor insanın içimde acabalar oluyor çünkü...çok sağol.

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bu siteye bende bir an evvel çocuk sahibi olmak isteyenlerdenim her ay umutlanıyorum ama olmuyo demmekki daha zamanı gelmemiş(ameliyat oldum tedavi gördüm bu ay çok umutluyum umarım Allah ım nasip eder ,isteyen herkesede nasip etsin inşallah))bende artık çift çizgi görmek istiyorum yaa:)))

Son düzenleme:

canim benim senin inandirilmaya ihtiyacin yokki cünkü ikinci cizgi hemen net bi sekilde görmüsün....daha ne olsun...

insaallah canim benim..Allah bu yolda hepimize kolaylik versin....

inşallah canım Rabbim nasib etsin hayırlı zamanda inşallah...

mikrolif tebrikler,allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.isteyen herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın.
adetime 3-4 gün var.ama hafif bir akıntı haricinde hicbir belirtim yok.zaten ümidimde yok.mikrolif senin adet öncesi belirtileri neydi canım,anlatabilir misin?
bildiğim kadarıyla göğüsler ilk belirtiyi veriyormuş adet öncesi bile.ya da kasık batması oluyomuş.hiç bunları yaşamadan hamile olduğunu öğrenen yok mu acaba banada ümit olsun...boşa ümit de kötü sonucta kırmızılar gelince ümitler yıkılıyor..allahımm sen büyüksün ne olur ben ve benim gibi evlat hasreti çekenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar ihsan et....

canim benim hic belirtilere takilma.....herkes biseyler söyleyerek seni ümitlenebilir.ama sonunda büyük bi yikim oluyo...sabret adet günün bi gecsin...

Son düzenleme:
kızlar beim adetim bi gün gecti test yaptım ama tek cizgi adet belırtımde yok agrım olurdu normalde ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…