• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

canim bak bosuna süphede kalmistin....:34:dogru daha kücüktür görülmez,hem bayramdan sonrada kalp atisini bile duyabilirsin..:16::16::16:

degerinde hayirlisiyla yükselir bi aksilik olacagini sanmiyorum.....gelismeleride yaz,keseyi veya kalp atisini duydugunda:16:

inşallah canım gelişmeleri yazarım fırsat buldukça...

arkadaşlar ben de vajinusmusu yeni yendim ve bebek istiyorum göğüslerim şişti kasıklarım da ağrı var bu belirtiler acaba hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojik mi bilemiyorum bu konuda bilgisi olan var mı ? teşekkürler

arkadaşlar ben de vajinusmusu yeni yendim ve bebek istiyorum göğüslerim şişti kasıklarım da ağrı var bu belirtiler acaba hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojik mi bilemiyorum bu konuda bilgisi olan var mı ? teşekkürler

canım ben de vajinismusu yenip hamile kaldım daha çok yeni. adet öncesi belirtilere çok fazla takılma derim tabii herkese göre değişiklik gösterir ama benim belirtim aynı adet belirtileriydi ayırt etmek çok zordu o yüzden günüm geçince tam anladım zaten idrar da 4gün geçince pozitif oldu.göğüs ağrısı ortak belirti gibi gözüküyor aslında BAT ne zaman senin?

canım haftaya kesin hastalanmam lazım tabi inşallah olmaz.fakat psikolojik midir nedir bilemiyorum kendimi çok inandırdım inşallah öyledir.yoksa hayal kırıklığı çünkü çok istiyorum allah isteyen herkese nasip eder inşallah tabi bana da

canım haftaya kesin hastalanmam lazım tabi inşallah olmaz.fakat psikolojik midir nedir bilemiyorum kendimi çok inandırdım inşallah öyledir.yoksa hayal kırıklığı çünkü çok istiyorum allah isteyen herkese nasip eder inşallah tabi bana da

hayırlısı canım inşallah hamilesindir ben de aynen senin gibiydim çok istiyordum vajinismus zaten çok ağır bir problem ondan sonra da hemen bebeiş istiyor insan. Rabbimden hayırlısı inşallah tez zamanda olur. belirtiler psikolojik de olabilir tabii ama anlattıkların hamilelik belirtilerine benziyor. ne zamandır istiyorsunuz?

kızlar bişi sorucam en son 28 eylülde regli oldum. mide bulantısı felaket şekilde rahatsız ediyor. göğüslerde dolgunluk var. ama idrar testi negatif su an için. arada bir cok şiddetli başım ağrıyor. bir üşüyorum bir yanıyorum.

sizce tekrar test yapmak için gecikmesini bekleyeyim mi. yoksa erken gebelik testlerine başvurayım mı. gerçekten cok istiyorum bebek sahibi olmayı. cok istediğimden açaba psikolojik mi etkileniyorum diyorum.

koku olayıda hassaslaştı. eşimin almadığı kokuları almaya başladım. offf ne yapacağımı bilemedim.

ben gecen ay ayın 2 sinde adet olmustum yumurtlama dönemi boyunca gerekeni yaptık eşimle...yaklasık 10 gündür bel agrım bas agrım ve acaip gögüs agrım var son 3 4 gündür ggsümden sıvı gelmeye basladı prolaktindir sanırımm..adetime daha 1 hafta var ama adet olacakmısım gibi belirtiler var ve bu belirtiler 10 gündür var bende..arada midem bulanıyo ama kusma yok..ve ben 3 ay önce kürtaj oldum bebeğim 2.5 aylıkken karnımda öldüü:(

ben gecen ay ayın 2 sinde adet olmustum yumurtlama dönemi boyunca gerekeni yaptık eşimle...yaklasık 10 gündür bel agrım bas agrım ve acaip gögüs agrım var son 3 4 gündür ggsümden sıvı gelmeye basladı prolaktindir sanırımm..adetime daha 1 hafta var ama adet olacakmısım gibi belirtiler var ve bu belirtiler 10 gündür var bende..arada midem bulanıyo ama kusma yok..ve ben 3 ay önce kürtaj oldum bebeğim 2.5 aylıkken karnımda öldüü:(

canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sana ve hiç kimseye...inşallah hamilesindir. ben herkesten duyduğuma göre göğüs ağrısı ortak belirti oluyor gibi. ben de hep adet olcakmışım gibi hissediyordum karnım kasıklarım hep ağrıyordu. hatta şu an bile ara ara ağrıyor.

canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sana ve hiç kimseye...inşallah hamilesindir. ben herkesten duyduğuma göre göğüs ağrısı ortak belirti oluyor gibi. ben de hep adet olcakmışım gibi hissediyordum karnım kasıklarım hep ağrıyordu. hatta şu an bile ara ara ağrıyor.

mikrolif nasilsin canim benim bebisin iyidir insallah:16::16::16::16::16:

bende büssürü gözle beklıyorummmmmm :17::17: ahhh bı olsa teyzesıııı babasıda annesıne rahatlıcak zamanınımı ne beklıyo bı sene olcak artık:43::43::43::43:

ben inaniyorum ki o büssürüden :1:biri olacak bitanem....:16::16::16::16::16:

seni hamile kalana kadar takip edecem :10::10::10::10:

hamile kalincada bi rahatlayip takibi birakacam:52::52::52::52::52:

ayyyyy hıc guluceqım yok tu cok quldum ayyy allah da senı quldursun yavrummm hıc aqlatmasınn :16::16::16: gecen kaynanam telde artık bı cocuk yapta ne zaman yapıcan dedı oqle bı moralım bozuldukı anlatamam yanımda olsa öpeceqtım onu :1::1::1:

ayyyyy hıc guluceqım yok tu cok quldum ayyy allah da senı quldursun yavrummm hıc aqlatmasınn :16::16::16: gecen kaynanam telde artık bı cocuk yapta ne zaman yapıcan dedı oqle bı moralım bozuldukı anlatamam yanımda olsa öpeceqtım onu :1::1::1:

poffum bitanem biz sadece kaynanamizdan degil valla herkesten duya duya bi hal olduk:37::37::37::37:

milletin agzi torba degilki büzelim valla konusan konussun hic takmamaya calisiyorum....:27::27::27::27:

tabi kendileri bizim yasadiklarimizi yasamadiklari icin konustukca konususuyolar:4::4::4:cenesi kapanasicalar:9::9::9::9:

insallah rabbim onlarin cenesini kapatacak bizede yavrular nasip edecek.....:16::16::16:

poffum bitanem biz sadece kaynanamizdan degil valla herkesten duya duya bi hal olduk:37::37::37::37:

milletin agzi torba degilki büzelim valla konusan konussun hic takmamaya calisiyorum....:27::27::27::27:

tabi kendileri bizim yasadiklarimizi yasamadiklari icin konustukca konususuyolar:4::4::4:cenesi kapanasicalar:9::9::9::9:

insallah rabbim onlarin cenesini kapatacak bizede yavrular nasip edecek.....:16::16::16:

amınnnnnnnnnnnn bebeqımmm amınnnnnnnnnnnnn yaaa ıste ınsan sınır oluyo gercektenn sınır oluyorum kaynanamı sevmıyorum zaten onlarda benı sevmıyo karsılıklı bı duyqu yasıyoruz onla :17:

amınnnnnnnnnnnn bebeqımmm amınnnnnnnnnnnnn yaaa ıste ınsan sınır oluyo gercektenn sınır oluyorum kaynanamı sevmıyorum zaten onlarda benı sevmıyo karsılıklı bı duyqu yasıyoruz onla :17:

bizdede durum ayni::4::4::4::4::4:

Son düzenleme:
Back