Yasakhayal arkadasim tesekkurederim insallah cumlemiz aliriz bebisleri kucagimiza. amerikadaki dr.lar hicbirsey bulamadilar "hersey normal" dediler ama gecen ay TR'ye istanbul Capa'da Dr.Nasir Aksele gittim yurtdisindan bircok hastasi var super bir hoca, Allah ondan razi olsun. Dr.un demesine gore kanim dusukmus, bebege kan gidemedigi icin bebek saglam olsa bile besleemedigi icin dusermis bana cok mantikli geldi cunku ben bebislerime dna ve kromozom testi yaptirmistim hepside saglamdi hatta sonuncu bebisim kizmis
5bucuk.6.7.8. aylarda dustu. Tedavi olarak: 1 aydan beri kan sulandirici coraspin kullaniyordum, hamile oldugumu anladigim an biraktim, adetimde 5 gun klomen kullandim, suanda hergun 1 innohep igne karindan yapiyorum, aspirinle beraber basladigim demir hapinin kutusu bitene kadar ic sonra devam etme dedi dr.um.
Ayrica 6 aydir esimle beraber arisutu polen propolis bal karisimli bi tablet kullaniyoruz bu spermin kalitesini artiriyormus "esim diyabetik olmasina ragmen sperm degerleri sonucu mukemmelmis" kadininda rahimini guclendiriyor, propolis antibiyoriklerden 100 kat daha etkili dogal bir antibiyotik oldugu icin mikroplarida engelliyor. Amerikada ari urunleriyle kisirlik dahil bircok hastaligi tedavi yontemi uygulayan klinikler var, ben gitmedim sadece bahsettigim haplari kullandik. senin dusuklerinin sebebi de belki kan ile ilgili olabilir cunku benim burada 8 dusuk-5 dusuk-3 dusuk yapan arkadaslarimin hicbirinin teshini koyamadilar hepsi Tr dr.larinin uyguladigi beb aspirini igne ve kan hapiyla tedavi gorduler simdi bicir bicir bebisleri var darisi bize insallah arkadasim.