• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

BAT dündü..Resmen adet sancısı çektim..Geçikince adetim az önce test yaptım.Sonuç çift çizgi..

Belirtilere takılmayın arkadaşlar..Ben olağan adet sancımı çektim sadece

BAT dündü..Resmen adet sancısı çektim..Geçikince adetim az önce test yaptım.Sonuç çift çizgi..

hayırlı olsunnnnn..Rabbim sagsaglim kucagına almayı nasibetsin insallah.darisi başımıza
:49:

doru söylüyosun...bende inanamiyorum artik bu belirti isine.......

bebisinde hayirli ugurlu olsun..:16::16::16::16:

canım çok sevindim hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. dediğin gibi... belirtilere baktıkça takıntı yapıyor insan cidden.inşallah bizlere de nasib olur.

bende on gündür hamileyim içime doğuyo diye diye ortalarda dolaştım.bugün ağzımın payını aldım oturdum aşağı :1:
sabah bi kalktım kırmızılar bana süpriz yapmış.eşimde hani hamileydin diye sabahtan beri dalga geçiyo :19:

bende on gündür hamileyim içime doğuyo diye diye ortalarda dolaştım.bugün ağzımın payını aldım oturdum aşağı :1:
sabah bi kalktım kırmızılar bana süpriz yapmış.eşimde hani hamileydin diye sabahtan beri dalga geçiyo :19:

9 ekimde 5.21, 12 ekimde 33.5, ve bugün 22.7 . dr kimyasal dedi. kahverengi pıhtı atıyorum hala ve feci sancım var. düşük yapıyomuşum ama çok küçük olduğu için düşük denemezmiş. ne kadar sürede normale döner ve adet olurum sizce?

Merhaba kızlar benimde adet günüm 2 gün geçti ama karnım ağrıyo olcak gibi oluyorum bi kaç gündür mide bulantısı arada bel ağrısı oluyor hamileliktede böyle belirtiler oluyomu acaba ?

Merhaba kızlar benimde adet günüm 2 gün geçti ama karnım ağrıyo olcak gibi oluyorum bi kaç gündür mide bulantısı arada bel ağrısı oluyor hamileliktede böyle belirtiler oluyomu acaba ?

canim tamam belirtiler benziyo..ama sende bi idrar testi yap artik günün de gecmis cünkü....:52:

cogunluk gecmeden bile sabrediyor:9::9::9:sende de iyi sabir varmis...:46::46::46:

9 ekimde 5.21, 12 ekimde 33.5, ve bugün 22.7 . dr kimyasal dedi. kahverengi pıhtı atıyorum hala ve feci sancım var. düşük yapıyomuşum ama çok küçük olduğu için düşük denemezmiş. ne kadar sürede normale döner ve adet olurum sizce?

gecmis olsun sogansuyu canim benim:50::50::50::50:

kisa sürede normale dönersin....adetinde bence normal gününde gelir..bi adet gör korunmana bile gerek yok:ssz: ....tekrardan bebek düsünebilirsin...:16:

adet olacaksam bi an önce olayım yok bebiş varsa o zaman hemen öğreneyim... çok fena bu belirsizlik ya:( bugün bat günümdü arkadaşlar gelmedi ama bu sabah idrar testi yapım o da negatif çözemedim.yarın gelcek mi kırmızılar bakalım beklemekteyim...

adet olacaksam bi an önce olayım yok bebiş varsa o zaman hemen öğreneyim... çok fena bu belirsizlik ya:( bugün bat günümdü arkadaşlar gelmedi ama bu sabah idrar testi yapım o da negatif çözemedim.yarın gelcek mi kırmızılar bakalım beklemekteyim...

mikrolif canim benim negatif mi cikti:50::50::50::50::50:eger yarinda gelmezse iki gün daha bekle testi tekrarla...o zamanda negatif olursa insaallah olmaz galiba bebisin bu ay gelmedi demek:50::50:ama insaallah seninledirde gec döllenme olmustur ondan gözükmemis olsun:16:

mikrolif canim benim negatif mi cikti:50::50::50::50::50:eger yarinda gelmezse iki gün daha bekle testi tekrarla...o zamanda negatif olursa insaallah olmaz galiba bebisin bu ay gelmedi demek:50::50:ama insaallah seninledirde gec döllenme olmustur ondan gözükmemis olsun:16:

evet canım yaa negatifti:( bugün regl günümdü işte normalde çıkması lazım ama değil mi? zaten hamile olduğumu da hissetmiyorum:( geç döllenme neden olur peki yani ilişkinin geç olduğu zamanlarda mı yoksa bir nedenden dolayı mı yumurta geç döllenir acaba?

evet canım yaa negatifti:( bugün regl günümdü işte normalde çıkması lazım ama değil mi? zaten hamile olduğumu da hissetmiyorum:( geç döllenme neden olur peki yani ilişkinin geç olduğu zamanlarda mı yoksa bir nedenden dolayı mı yumurta geç döllenir acaba?

canim gec döllenme mesala normalde kadinlar cogunlukla 14.gün yumurtluyo..ama bazilari mesala 18.günde yumurtlaya biliyor..yumurtlamadan bi gün önce veya bi gün sonra iliski yasanirsa gec döllenme olacaktir...dolayisiyla bebisin rahim icine ekilmesi ve b hcg hormonunun salgilamasi da gecikecektir...adet gününde yapilan testte cikmayabilir....onun icin adet gelmezse bi kac gün daha beklemek gerekir...

canim gec döllenme mesala normalde kadinlar cogunlukla 14.gün yumurtluyo..ama bazilari mesala şç 18.günde yumurtlaya biliyor..yumurtlamadan bi gün önce veya bi gün sonra iliski yasanirsa gec döllenme olacaktir...dolayisiyla bebisin rahim icine ekilmesi ve b hcg hormonunun salgilamasi da gecikecektir...adet gününde yapilan testte cikmayabilir....onun icin adet gelmezse bi kac gün daha beklemek gerekir...

tamam canım benim çok sağol... o zaman 2gün sonra tekrar test yaparım.ama adet olcam herhalde ya çünkü zaten ben 26günde bir adet oluyorum erken yumurtluyorum.çünkü yumurtlama günlerimde hissediyorum 12.veya 13.gün oluyor gibi. tabii hayırlısı ne diim...

tamam canım benim çok sağol... o zaman 2gün sonra tekrar test yaparım.ama adet olcam herhalde ya çünkü zaten ben 26günde bir adet oluyorum erken yumurtluyorum.çünkü yumurtlama günlerimde hissediyorum 12.veya 13.gün oluyor gibi. tabii hayırlısı ne diim...

canim benim bilmiyorum ne kadar zamandir istiyosun ama adet olamayan arkadaslarimiz bile var ..eger gelirse bile bak ne güzel düzenli adet görüyosun...bu ay olmasa bile insallah önümüzdeki ay hamile kalirsin...:16:

gecmis olsun sogansuyu canim benim:50::50::50::50:

kisa sürede normale dönersin....adetinde bence normal gününde gelir..bi adet gör korunmana bile gerek yok:ssz: ....tekrardan bebek düsünebilirsin...:16:

çok saol canım 22 çıktığında gecikmenin 2.günüydü bugün normal bi şekilde geliyo adetim. sadece biraz daha fazla pıhtılı. 13 ekimdi bat şimdi 16ya kaydı ama hesap falan yapmam artık gün saymak da yok akışına. öyle bikaç gün önceden test yaparsam da ağzıma acı biber sürün. çok fena aldım ağzımın payını..:43: düşükten hemen sonra korunmak gerekir diyolar ya bu düşük sayılmaz ama değil mi?

çok saol canım 22 çıktığında gecikmenin 2.günüydü bugün normal bi şekilde geliyo adetim. sadece biraz daha fazla pıhtılı. 13 ekimdi bat şimdi 16ya kaydı ama hesap falan yapmam artık gün saymak da yok akışına. öyle bikaç gün önceden test yaparsam da ağzıma acı biber sürün. çok fena aldım ağzımın payını..:43: düşükten hemen sonra korunmak gerekir diyolar ya bu düşük sayılmaz ama değil mi?

canim cünkü kürtaj olmamisin dahaa bebegin yerlesmemis bile rahim icine zarar vermemis bence bi adet gördükten sonra kendinide hazir hissediyosan calismalara baslayabilirsin..... ama kürtaj olsaydin en az 3 ay korunman gerekirdi..bide dedigin gibi oluruna birak kafana takmamaya calis.testide artik adetin gectikten sonra yap....takibimdesin artik ,:10:yoksa biberler hazir bak...:9::9:

Son düzenleme:
Back