bende 4 gün kala yapmıştım benimde negatifti. adet olmadn önce başım ağrır bugünde onu yaşıyorum hafiften. bakalım hayırlısı. 2 gün kaldı adetime bugündemi bi idrar testi alsam yapsam aaba diyorum. biyerde arkadaş yazmış ben 2 gün kala akşam idrarıyla öğrendim diye. negatif çıkınca da insan bu sabırsızlığına kızıyor işte garip bir paradoks:44:
Reglin gecmesini bekle canım.idrarda hemen cıkmayabilıyor
kizlar bu son zamanlarda ne oluyo yaw.:44:herkes o kadar cok belirti hissediyo ama bi türlü hamilelik haberi gelmiyo.özledik hamilelik haberi duymaya.kiramadik gitti su seytanin bacagini
evet canım ya gerçekten öyle sürekli belirti arıyoruz kendimizde çok istiyoruz... Rabbim en kısa zamanda verir hepimize inşallah.
benim de baya belirtim vardı bir kaç gün öncesine kadar ama batıma 2gün kaldı şu an sadece adet belirtileri var karnım ağrıyor epeyce çok halsizimgaliba adet oluyorum off ((
dur bakalim canim senin daha 2 günün varmis..cünkü hamilelikte ayni karin agrilari olabiliyo..önemli olan kirmizilarin gelmemesi
arkadaşlar merhaba.çok uzun zamandır bekliyorum birtürlü gelmeyen bebeğimi.tam 22 aydır.her ay umutla bekledim ve her seferinde umutlarım yıkıldı ama hiç ümidimi kesmedim.belirtilere çok takılmam aslında ama bu ay ilkkez yumurtlama günlerimden sonrada devam eden sulu akıntım var,kokusuz ve renksiz.adetime 10 gün var.ne dersiniz var mı bir ümit?böyle olup hamile olan?
belirti olayı gerçekten de hikayeymiş, 2 hafta önce vücudumda belirtiden geçilmiyodu hem göğüsler hem kasık bel bacak ağrısı, sık idrara çıkma boyuna acıkma falan hepsi vardı. dün hcg 33 çıktı silik çift çizgiyi de 2 gün önce gördüm, bugün bat günüm adetim de gelmedi, ortada ne adet belirtisi var ne de hamilelik belirtisi, sadece hala sürekli ağzım kuruyor, boyuna su içiyorum ve haliyle de yarım saatte bir tuvalete gidiyorum.
belirti olayı gerçekten de hikayeymiş, 2 hafta önce vücudumda belirtiden geçilmiyodu hem göğüsler vhem kasık bel bacak ağrısı, sık idrara çıkma boyuna acıkma falan hepsi vardı. dün hcg 33 çıktı silik çift çizgiyi de 2 gün önce gördüm, bugün bat günüm adetim de gelmedi, ortada ne adet belirtisi var ne de hamilelik belirtisi, sadece hala sürekli ağzım kuruyor, boyuna su içiyorum ve haliyle de yarım saatte bir tuvalete gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?