Teşekkürler. Oksijenli su ve batikarla 3- 4 kez temizledim zaten. Çok derin değil sanırım açılma görünmüyor kapalı görünüyor karşıdan bakınca ama kesik olduğu belli. Ben yara kapandıktan sonrası için bepanten aldım zaten.
1 buçuk yaşındaki bebeğimin üzerine deri sehpa düştü. Tam dudağının biraz üstü kesildi yatay.Acile götürmedim pandemi sebebiyle. 1 cm kadar yatay kesik var. Hızlı iyileşmesi ve iz kalmaması için ne yapabilirim? Bepantol anti scar jel siparişi verdim. Başka ne tavsiye edersiniz.
İz kalıcak bı durum mu acaba . Bence götürün. Maske takın gidin. Bebek arabasına koyun. Sedye için de tek kullanımlık aç açma örtüsü götürün. Ben öyle yapıyorum.
Korkmayın bana cok hastanelik bir durum gibi gelmedi gerçi bu konularda tavsiyede verilmez içiniz rahatlatmak isterseni goturun tabi benim de üç çocuğum var çocuklar düşe kalka yara bereyle büyüyorlar onlar için ciddi bi tehlike oluşturabilecek seyleri ortadan kaldirin
Gittim kızlar hastaneye. Açılma yokmuş. Yani kas dokusuna inmemiş kesik. Antibiyotikli krem verdi bi hafta kullanıcaz. Bi de iz kalmaması için bi krem verdi. İçim rahatladı.
Sitript adı verilen küçük yaklaştırma bantları var onlardan kesiğin üzerine birbirine yaklaştıracak şekilde yapıştırın iki gün açmayın kapanır geçmiş olsun kuzucuğa