Cnm derinse mutlaka götür yazık çocuğa enfeksiyon falan kapar bebek sonuçta herşey surulmez1 buçuk yaşındaki bebeğimin üzerine deri sehpa düştü. Tam dudağının biraz üstü kesildi yatay.Acile götürmedim pandemi sebebiyle. 1 cm kadar yatay kesik var. Hızlı iyileşmesi ve iz kalmaması için ne yapabilirim? Bepantol anti scar jel siparişi verdim. Başka ne tavsiye edersiniz.
Teşekkürler. Oksijenli su ve batikarla 3- 4 kez temizledim zaten. Çok derin değil sanırım açılma görünmüyor kapalı görünüyor karşıdan bakınca ama kesik olduğu belli. Ben yara kapandıktan sonrası için bepanten aldım zaten.Cnm derinse mutlaka götür yazık çocuğa enfeksiyon falan kapar bebek sonuçta herşey surulmez
Bende aynı şeyi düşündüm. resim ekledim.Dikişlik bir kesi değilse yarayı batikola temizleyin birkaç gün. Sonra madecassol sürün. Dudak üstü oldugu için ve çocuk da küçük sanmıyorum yarayı kapattırmaz. En azından dokundurtmamaya özen gösterin. Ama yara çok açıksa muhakkak acile gidin özel hastaneler daha güvenli zaten onlar da baya tedbirli oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?