yokh acıklamıs ama bende oyle bı yazmısım kı hakkaten merak konusu olmaya hazır yanı:)Ozel degilse sorabilirmiyim ne olmustu ??
bende evlenmeden once oh ne guzel dıodum annemın yazlıgı ayrı kayınvalıdemın ayrı. ne guzel gezıcez dıodumyaa sorma bayramlar bize yorgunluk oluyor.. önce 1 buçuk saat yola kayınvalideye gidiyoz.. bayram günü 4 te felaanda yola çıkıp bursaya geçiyoz.. sonrada son gün izmire ilk başlarda gezi hoşuma gidiyordu ama artık sıkıcı oluyor yoruluyor insan
bu arada pzaratesi günü arbayla uludağa çıktık hemde ayağımızda şortlarla(akıl edemedik izmirli olarak )
sen üsüt de hasta olda bi sorcam ben sanaaakız millette mont bile vardıbakmaz olurlarmı 35 plakayı görünce anlamışlardır
ben de yarın marmarıse kacıorum arkıdıslerrrcanımmm hosgeldınnnn
sagol kuzum ıns hayırlı olur hepımız ıcın
oohhh tatılde hatun vallaaa super
ayıp olduu hıc solemeseydn keske
smdı?kuvetemı gırelım napalım bız
ayyy nası tasıcan kız koca herıfı kıyıda takılın aman
allah muhafazabnm yerımede yuuzzz kızzz ıkı dal cık
ah fundacım deryayla bız ıyı sardık bu ısten uzak olup ev hanımlıgınakız bende istiyom o dalışı haaişin stresi adamı öldürüyorr
canım bence tatıl ıcın en guzel yer marmarısBenim zaten istediğim bölge muğla ege tarafı ama hani istanbula yakın olursa çocuklarda var kolay olur gidip gelme
Sen nerdesin cnm
ne kusadası beeebiz izmirdeyiz canım.. muğla felan bize yakın oluyor tabii.. ama size uzak biraz.. aslında iki aile olcakmışınız kuşadasında ev kiralasanız daha ucuza gelmezmi :26:
buyur bacım buyur herkese acık burasıbu baslik tam benlikmis size katilabilir miyim
ben d egelebülü müyümmmmm
ben d egelebülü müyümmmmm
kuşlarım benimderyoşummmmm tabükü gelebülürsünnnn o nasıl soruuuuuuuu
kızlaaar bgn misafirim vardı giremedim koca günnnnn
inş herkesler iyidirrrrrrrrrrrrr
yokh acıklamıs ama bende oyle bı yazmısım kı hakkaten merak konusu olmaya hazır yanı:)
topıgın baslıgındanda anlasılacagı gıbı bız psıkolojımızı kurtarmak ıcın burayı actık.gelın sızlerde katılın geyıgın dıbıne vuralım
bende evlenmeden once oh ne guzel dıodum annemın yazlıgı ayrı kayınvalıdemın ayrı. ne guzel gezıcez dıodum
ama malesef gercekler acıymıss
sen üsüt de hasta olda bi sorcam ben sanaaa
ben de yarın marmarıse kacıorum arkıdıslerrr
kocamın ıznını kullanacagız
ah fundacım deryayla bız ıyı sardık bu ısten uzak olup ev hanımlıgına
pek keyıflı valla sımdı nasıl tekrar baslıcaz bılmem...
canım bence tatıl ıcın en guzel yer marmarıs
bayılıorum oranın denızıne ortamına
sıddetle tavsıye ederım
ne kusadası beee
ben hıc semıorum orayı
denızı falan hıc guzel dııl bence hhıııhhhh
buyur bacım buyur herkese acık burası
deryam sana ve bebısıne kocaman bı yerın var tabıkı gelebulursuuuunn
sağol cnm marmariside merak ediyorum vallahi ama bide assos var orda çok güzel gezilecek yerler var bir çok yer gibi..
ama dolu baktığım pansiyon bide eşim işler çıktı bu hafta gidmeyiz diyorama ben hevesle araştırmaya devam ediyorum :)
yol ile vakit kaybetmek istemezseniz soni kumbağ taraflarına bakın hem iste yakın hemde güzel
deryoşummm topiğin hayırlı olsunnn
ama bak benim ağzımdan kaçarsa kızma çünkü bu sıralar biliyosun durumlarımı kızma emiiii
yavrrıııımmm hosgeldınnnn
hıc kızarmıyım senın joker hakkın olsn hadı bıtane
ztn sen nıck ten ofsaytsın su durumda yapcak bısı yok gıbı gozukuyo
bebek diyeni ben de fururum hayallerim kaldı seneye yaza hakkımızda hayırlısı