Bebek Diyeni Vururum !!

ayyyy ne güzel valla bnmki bıdırlanırrrr yemek yemek diye beni yicek yakında

benimkide beni yer yemek yaparsan senden iyisi yokk.. öpmeler ikide bi eline sağlık demeler.. ama bi gün yapma ne yicez şimdi ne yicez der durur.. hayır bide işten birlikte geliyoz ne ara yemek yapcaksamm

bu baslik tam benlikmis size katilabilir miyim

elbetteee katılabilirsinnnnnnn
hoşgeldinnnnn

benimkide beni yer yemek yaparsan senden iyisi yokk.. öpmeler ikide bi eline sağlık demeler.. ama bi gün yapma ne yicez şimdi ne yicez der durur.. hayır bide işten birlikte geliyoz ne ara yemek yapcaksamm

ayyy bnmkide öyle
sulu bi yemekl görünce odann iyisi yok
az önce pişen fasulyeyi gördü gözleri çıktı yuvalarından

civcive dönmediyse şayet içindeki sarılar, pişince bişeyi kalmaz

yumurtayı bi kaba kır.. sarısı hemen dağılıyorsa bayatlamıştır.. kötü kokuyorsa zehirler yemeyin...

ayy kızlarr yumurtayı kırınca dediğin gibi dağıldı ama ben keki yaptım bile azcıkta hafif bi koku vardı sanki :26:

kız kokuyosa ne koydun keke :26: çürük yumurta kokusu diye bi tabir duymadınmı

valla öle ağır bi koku yoktu çürük kokusu değilde yani bildiğin yumurta kokuyordu ama biraz fazla kokuyordu ama öle kokmuş olsa anlardım

vede o tabiri ben sözde sanıyordum

valla öle ağır bi koku yoktu çürük kokusu değilde yani bildiğin yumurta kokuyordu ama biraz fazla kokuyordu ama öle kokmuş olsa anlardım

vede o tabiri ben sözde sanıyordum

neyse bişey olmaz heralde afiyet olsun canm bendemi kek kurabiye bişey yapsam:44:

neyse bişey olmaz heralde afiyet olsun canm bendemi kek kurabiye bişey yapsam:44:

anaa kekte bir kabardı hee pişmesini bekliyorum
hemen ablamı aradım ona söledim sen deli miisn diyor sana inanmıyorum dedi
kuşlara at yesin dedi yokyaa dedim içine bir dünya malzeme koydum fındık ceviz ikişer paket vanilya k.tozu

ben yaptım ama bakalım kim yicek eşimde sevmez keki sana yolluyum bi daha uğraşma kekle kurabiyeyle

vallaaa bnmde çok cnm çekti kızzzz sayenizdee
olsada yesek şmdi heee uğraşmaya toto yok bende
hazır gelse bi yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…