hımm bu şakşuka melemen gibi bişey dimi
bende patlıcanları soğan domatesle kavurup buharda pişirmeye karar verdim kızartmaya kıyamadım
kızlarr bende şakşukaya karar verdimmüzerinede sarımsaklı domates sosuu yanınada iki parça tavuk yaptımmı tamam
ayyyy ne güzel valla bnmki bıdırlanırrrr yemek yemek diye beni yicek yakında
:44::44: yok canım yumurta felan yok şakşukada.. patlıcanları ve patatesleri küp küp doğayıp kızartıyorumm üzerinede domates sosu yapıyorum
Yemek Tarifleri, Sebze Yemekleri, Şakşuka
bu baslik tam benlikmis size katilabilir miyim
Zaten bende melemene yumurta koymuyorum şakşuka gibi bişey çıkıyo ortaya :)
benimkide beni yeryemek yaparsan senden iyisi yokk.. öpmeler ikide bi eline sağlık demeler.. ama bi gün yapma ne yicez şimdi ne yicez der durur.. hayır bide işten birlikte geliyoz ne ara yemek yapcaksamm
hmm tamam ozaman
dolapta çok eskiden kalma yumurtalar vardı onları kek yapmaya karar verdim bişey olmaz heralde
dolapta çok eskiden kalma yumurtalar vardı onları kek yapmaya karar verdim bişey olmaz heralde
civcive dönmediyse şayet içindeki sarılar, pişince bişeyi kalmaz
yumurtayı bi kaba kır.. sarısı hemen dağılıyorsa bayatlamıştır.. kötü kokuyorsa zehirler yemeyin...
yumurtayı bi kaba kır.. sarısı hemen dağılıyorsa bayatlamıştır.. kötü kokuyorsa zehirler yemeyin...
ayy kızlarr yumurtayı kırınca dediğin gibi dağıldı ama ben keki yaptım bile azcıkta hafif bi koku vardı sanki :26:
ayy kızlarr yumurtayı kırınca dediğin gibi dağıldı ama ben keki yaptım bile azcıkta hafif bi koku vardı sanki :26:
kız kokuyosa ne koydun keke :26: çürük yumurta kokusu diye bi tabir duymadınmı
valla öle ağır bi koku yoktu çürük kokusu değilde yani bildiğin yumurta kokuyordu ama biraz fazla kokuyordu ama öle kokmuş olsa anlardım
vede o tabiri ben sözde sanıyordum
neyse bişey olmaz heralde afiyet olsun canm bendemi kek kurabiye bişey yapsam:44:
vallaaa bnmde çok cnm çekti kızzzz sayenizdee
olsada yesek şmdi heee uğraşmaya toto yok bende
hazır gelse bi yerden