Bebek Diyeni Vururum !!

ayyyy ne güzel valla bnmki bıdırlanırrrr yemek yemek diye beni yicek yakında :KK9:

benimkide beni yer :KK9::KK9: yemek yaparsan senden iyisi yokk.. öpmeler ikide bi eline sağlık demeler.. ama bi gün yapma ne yicez şimdi ne yicez der durur..:KK37: hayır bide işten birlikte geliyoz ne ara yemek yapcaksamm :KK37:

bu baslik tam benlikmis size katilabilir miyim :KK1:

elbetteee katılabilirsinnnnnnn :KK9:
hoşgeldinnnnn

benimkide beni yer :KK9::KK9: yemek yaparsan senden iyisi yokk.. öpmeler ikide bi eline sağlık demeler.. ama bi gün yapma ne yicez şimdi ne yicez der durur..:KK37: hayır bide işten birlikte geliyoz ne ara yemek yapcaksamm :KK37:

ayyy bnmkide öyle
sulu bi yemekl görünce odann iyisi yok
az önce pişen fasulyeyi gördü gözleri çıktı yuvalarından :KK9:

civcive dönmediyse şayet içindeki sarılar, pişince bişeyi kalmaz :KK9:

yumurtayı bi kaba kır.. sarısı hemen dağılıyorsa bayatlamıştır.. kötü kokuyorsa zehirler yemeyin...

ayy kızlarr yumurtayı kırınca dediğin gibi dağıldı ama ben keki yaptım bile azcıkta hafif bi koku vardı sanki :26:

kız kokuyosa ne koydun keke :26: çürük yumurta kokusu diye bi tabir duymadınmı :KK1::KK1:

valla öle ağır bi koku yoktu çürük kokusu değilde yani bildiğin yumurta kokuyordu ama biraz fazla kokuyordu ama öle kokmuş olsa anlardım

vede o tabiri ben sözde sanıyordum :KK1:

valla öle ağır bi koku yoktu çürük kokusu değilde yani bildiğin yumurta kokuyordu ama biraz fazla kokuyordu ama öle kokmuş olsa anlardım

vede o tabiri ben sözde sanıyordum :KK1:

:KK1::KK1: neyse bişey olmaz heralde afiyet olsun canm :KK56: bendemi kek kurabiye bişey yapsam:44:

:KK1::KK1: neyse bişey olmaz heralde afiyet olsun canm :KK56: bendemi kek kurabiye bişey yapsam:44:

anaa kekte bir kabardı hee pişmesini bekliyorum
hemen ablamı aradım ona söledim sen deli miisn diyor sana inanmıyorum dedi :KK1:
kuşlara at yesin dedi yokyaa dedim içine bir dünya malzeme koydum fındık ceviz ikişer paket vanilya k.tozu :KK1:

ben yaptım ama bakalım kim yicek eşimde sevmez keki sana yolluyum bi daha uğraşma kekle kurabiyeyle :KK9:

vallaaa bnmde çok cnm çekti kızzzz sayenizdee
olsada yesek şmdi heee uğraşmaya toto yok bende
hazır gelse bi yerden :KK53:

X