Bebek Diyeni Vururum !!

hoşbulduk tatlım
vallahi tevaful oldu sayfanı gördüm
tamda tatil için neresi diye sorcaktım bizim kızlara baltım kimse yok sanırım yerine geldim

hmmm tatil için neresi mi :103: ne tür bi tatil düşünüyorsunuzz canım

Ailemle 2 aile olcaz ama otel mi pansiyon mu bilemedim
birde karadeniz tarafı olsa denizi serinlemiştir güney olsa daha iyi olur sanırım ama istanbula yakın olsunda istiyoruz :26:

Ailemle 2 aile olcaz ama otel mi pansiyon mu bilemedim
birde karadeniz tarafı olsa denizi serinlemiştir güney olsa daha iyi olur sanırım ama istanbula yakın olsunda istiyoruz :26:

hmm :44: istanbula yakın neresi olabilirki biz hep muğla da oluyoruz :44: yukarlarda yer bilmiyorumm aslında.. armutluda felan kalma yerleri nasıl ??

hmm :44: istanbula yakın neresi olabilirki biz hep muğla da oluyoruz :44: yukarlarda yer bilmiyorumm aslında.. armutluda felan kalma yerleri nasıl ??

Benim zaten istediğim bölge muğla ege tarafı ama hani istanbula yakın olursa çocuklarda var kolay olur gidip gelme

Sen nerdesin cnm

Benim zaten istediğim bölge muğla ege tarafı ama hani istanbula yakın olursa çocuklarda var kolay olur gidip gelme

Sen nerdesin cnm

biz izmirdeyiz canım.. muğla felan bize yakın oluyor tabii.. ama size uzak biraz.. aslında iki aile olcakmışınız kuşadasında ev kiralasanız daha ucuza gelmezmi :26:

biz izmirdeyiz canım.. muğla felan bize yakın oluyor tabii.. ama size uzak biraz.. aslında iki aile olcakmışınız kuşadasında ev kiralasanız daha ucuza gelmezmi :26:

evet aslında mantıklı
bende tatil kampanyalarına bakıyorum ama büyük oteller çıkıyor karşıma onlarda baya pahalı yani ben tam olarak temiz güvenebileceğim hani daha önce gitmiş olunup beğenilen bir yer olsun istiyorum ama daha önce hiç gitmedim ege ye

tavsiye bekliyorum yani :44:

kuşadasında kiralık evlerin gecesi 70-80 liraymış bazı arkadaşlar oralarda kalıyormuş 10 gün felan.. biz hiç kalmadık ama iyi bi seçenek olabilir sizin için :44:

Hemen Kiralık - Günlük Kiralık Daire ve Kiralık Yazlık

kız bende istiyom o dalışı haa işin stresi adamı öldürüyorr

ayyy şiddetle tavsiye ediyorum vallaaa

hoşbulduk tatlım
vallahi tevaful oldu sayfanı gördüm
tamda tatil için neresi diye sorcaktım bizim kızlara baltım kimse yok sanırım yerine geldim

ayy ne iyi etttinnnn kuzum artık burdayız hep beklerizzzzz
tatillllll hımmmm cnm eger kalabalıksanız fundanın dedigi gibi bencede bi villa kiralasanız
daha uyguna gelir rahatça takılırsınızzz
biz geçen sene bodrum gümüşlükte tutmuştuk havuzlu bi siteydi hemde 2 katlı villa
günlük 100 mü neydi.o kadar insan kalınca daha uygun yemek olayı tatilde bi şekilde hallediliyor zaten
inş gönlünüze göre güzel bi yer bulursunuz istanbula yakın avşa adasına fln geçebiliriniz belki ada fena değil

Gızlarrrrrrrr
ayy anca kahvaltı ettim :)
şmdide yemegimi koyayım geliyorummmmmmmm
nereye kayboldunuzzzzz

Gızlarrrrrrrr
nereye kayboldunuzzzzz

tabiki gelicem canım merak etme
doğru araştırdım bakıyorum ama dolu baya şimdi sölicem bizimkilerede onlarda baksın bi bizde 4 kişi olucaz:26:

sen ne yemek yapıcan tatlım ?
bendede patlıcan var onları değerlendirmem gerek :44:

valla evde sebze namına bişicik kalmamışşşşş
bende bakliyatlarlaan haşır neşir oldum azcıkkkk
sonundaaaaaa kuru fasulyeyiiiiii koydum ocağa :)))
bu sıcakta da hiç çekilmez ama bnm koca allahtan pek sever
sabah akşam koysan önüne yer yanınada bi pilav patlatırız yeter işte :)

yaa patlıcanın varsa güzl bak patlıcandan biçok çeşit yapabilirsinnnn
en güzeli kızartma olur ama hem kolay :)

bendede öyle yaa ramazanın berekti vardı yaa bişey yiyemiyorduk zaten
şimdi düştük yemek derdine

ohh miss kuru yeyin garii

bendede öyle yaa ramazanın berekti vardı yaa bişey yiyemiyorduk zaten
şimdi düştük yemek derdine

ohh miss kuru yeyin garii

hiç sorma ya bu yemek derdş beni öldürcek hergün ne yapılcak böyle
çalışırken ztn geç geliyoduk pratik bişiiler yapıyoduk
ses çıkmıyodu ama şmdi beklenti arttı tabi kocada :))

hiç sorma ya bu yemek derdş beni öldürcek hergün ne yapılcak böyle
çalışırken ztn geç geliyoduk pratik bişiiler yapıyoduk
ses çıkmıyodu ama şmdi beklenti arttı tabi kocada :))

bende çalışırken gıkı çıkmazdı herifin işten çıktım yine çıkmıyor

ama bişey koycan önüne tencere yemeği olmasa ekmek arası bişey olcak yani :)
idare eder sağolsun

Gızlarrrrrrrr
nereye kayboldunuzzzzz

kızlarr bende şakşukaya karar verdimm üzerinede sarımsaklı domates sosuu yanınada iki parça tavuk yaptımmı tamam

bende çalışırken gıkı çıkmazdı herifin işten çıktım yine çıkmıyor

ama bişey koycan önüne tencere yemeği olmasa ekmek arası bişey olcak yani :)
idare eder sağolsun

ayyyy ne güzel valla bnmki bıdırlanırrrr yemek yemek diye beni yicek yakında

kızlarr bende şakşukaya karar verdimm üzerinede sarımsaklı domates sosuu yanınada iki parça tavuk yaptımmı tamam

hımm bu şakşuka melemen gibi bişey dimi
bende patlıcanları soğan domatesle kavurup buharda pişirmeye karar verdim kızartmaya kıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…