Yanı video var ozelden atsam bakabılır misin arkadasımIsıyor gibi mi yapıyor eğer öyleyse benimki de yapıyor baya sadece yatağa değil her şeye
Mesela kucağımdayken omzuma da yapıyor gogsume dogru da yapıyorIsıyor gibi mi yapıyor eğer öyleyse benimki de yapıyor baya sadece yatağa değil her şeye
Bilemedim canım atılıyorsa mesaj olarak atMesela kucağımdayken omzuma da yapıyor gogsume dogru da yapıyor
senınkı nasıl yapıyor canm birde kac stlık analtabılır mısın Allah razı olsunBilemedim canım atılıyorsa mesaj olarak at
7 aylık olacak dediğin şekilde yapıyor doğru anladıysamŞ
senınkı nasıl yapıyor canm birde kac stlık analtabılır mısın Allah razı olsun
Yuzunu arkaya one sallayarak vuruyor mu yanı canım7 aylık olacak dediğin şekilde yapıyor doğru anladıysam
Mesela agzımı vuruyor sankı ama kafasını one arkaya sallayarak yağıyor gel git yaparak yamıYuzunu arkaya one sallayarak vuruyor mu yanı canım
Numara yı ozelden paylaşamıyo muyuz atsam sanaMesela agzımı vuruyor sankı ama kafasını one arkaya sallayarak yağıyor gel git yaparak yamı
Yürwgim cok daralmiş bir nevi ferahlar anaştırsan rabbim tazı olsun7 aylık olacak dediğin şekilde yapıyor doğru anladıysam
Anladığım kadarıyla yüzünü sürtüyor ama çok normal bir şey değil mi bu bebeklerde ben mi yanlış biliyorum 3 aylık bebeğim acıktığında ya da uykusu olduğunda eğer kucağımdaysa omzuma yüzünü sürtüyor hatta açsa mememe doğru eğilip oraya sürtünüyorArkadaslar herkese iyi gunler benim 8aylık bebegim var yaklasık bır haftadır ara ara gunde 1-2kere yuzunu yataga boyle ileri geri yapmaya basladı bı ksc gundur icimi yiyor bu konu sizin bebekler yapmıx mıydı bosuna mı evham yapıyorum acaba doktoruna kontrole goturecegim ama tedirgin oldugum icin burdan da konu acmak istedim herkese simdiden teşekkür ederim
Sürtünme degıl canım boyle yuzunu arka ön sallayarak vuruyorAnladığım kadarıyla yüzünü sürtüyor ama çok normal bir şey değil mi bu bebeklerde ben mi yanlış biliyorum 3 aylık bebeğim acıktığında ya da uykusu olduğunda eğer kucağımdaysa omzuma yüzünü sürtüyor hatta açsa mememe doğru eğilip oraya sürtünüyor
Rabbim benegını bagıslasımAnladığım kadarıyla yüzünü sürtüyor ama çok normal bir şey değil mi bu bebeklerde ben mi yanlış biliyorum 3 aylık bebeğim acıktığında ya da uykusu olduğunda eğer kucağımdaysa omzuma yüzünü sürtüyor hatta açsa mememe doğru eğilip oraya sürtünüyor
Dr. Osman Gönülal instagramda sizin sorunuza benzer bir soruyu yanıtlamış bunu deneyebilirsiniz sizdeSürtünme degıl canım boyle yuzunu arka ön sallayarak vuruyor
Bende sabah gördüm cok tesekkür ederim Allah razı olsun rabbim evladınızı bagıslasınDr. Osman Gönülal instagramda sizin sorunuza benzer bir soruyu yanıtlamış bunu deneyebilirsiniz sizde
Amin sizinkini deBende sabah gördüm cok tesekkür ederim Allah razı olsun rabbim evladınızı bagıslasın