...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

4.9.2015

01.05.1982
Bat 1 kasım
Adet döngüm 29
Yani 28 sayarım 29 cu günde adet olurum hep 3-4 gün sürer
Bakabilirmisiniz banada lütfen

doğum tarihim 3 mayıs 1987 son adet tarihim 15 kasım 2015, transfer tarihim 30 kasım 2015 cinsiyeti hala bilmiyorum,yorumunuz varsa öğrenebilir miyim acaba?

Ayyy lutfen benimde soyletmisiniz 17 haftalik hamileyim ama hala ogrenedim dogum tarihin 12.07.1986 en son adetim 07.11.2015 lutfen bitane 8 yadinda oglum var okadar merak ediyorumki bunun cinsiyetini

konu sahibinin profilinde son etkin olma tarihi 2012 yazıyor arkadaşlar bence boşuna beklemeyin.
ayrıca atıp tutmadığını nereden bileceksiniz ki, kendinizi kız diye hazırlayacaksınız erkek olacak mesela belki içten içe üzülüceksiniz ya da yanlış cinsiyete göre hazırlık yapıcaksınız. bence doktorunuz dururken bu tür kişilere inanmayın, umut bağlamayın. en doğrusunu size doktorunuz söyleyecektir. allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasib etsin

Ahhh canim bi oglusum var tabikide kizzzzzz istiyorum .. eylulde 33 olcam simdilik 32... Bakalim ogrencem ins 24 te. Benim Dr ulturasonu nuh nebiden kalma.. illa 4 ay dolcakmis kesinlesmesi icin
Merhaba bir oglundan sonra kizmi bebegiz ve yine gebesiniz rabbim sag salim kucaginiza nasip etsin insallah canim

fburak iki oglun var canim kiz diyordu :) ogluslara insallah saglikli kiz kardes gelir inssalah canim benimde iki oglusum.var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…