bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
canım benim doğum tarihim 19.08.1985 sat ise 29 mart umarım yanlış anlamadım bunları soruyorsun dımı şimdiden teşekkurler
05.04.1989 sat 9 ocak 2012
canim yazdiklarinda bir yalnislik yoksa sen yeni hamissin sanirim 4 haftalik...bebek...OGLAN...
ama ben bu gun 6 haflıgım 6+1
dogum tarihi 12-12-12 olcak inşaallah sat29şubat yaş25 cevabını bekliyorum bakalım neymiş
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
son adet 29 mart 2 hafta sonra yani 13-14 nisan yumurtlama sayalim.ondan once kalman mumkun degil.tam 4 cu haftadasin.bende ultrason doktoruyum.doktorlar neden 2 hafta fazla soyler biliyormusun???cunki,hangi gun kaldigin belli olmadigi icin.son adet tarihinden hesaplarlar.dusunsene ben dugun gunu hamile kaldim...3 haftadir dugunum olmus doktor 5 haftalik hamilesin diyor...komik dimi???hep 2 hafta fazla hesaplarlar...
07 02 1990 .. 27.10.2011
ayy bilemicem valla ben ultrason aletinin yalancısıyım o bana 6+1 dedi yani ona göre öyle bide benım siklus kısa erken yumurtluyorum normal insanlar gibi 14. gün filan değil. 9. günü oda nerdeyse 1 hafta yapıyo zaten[/Q
adet oldugun halde kalamadigina gore adet bitiminin ustune bir kac gun gel ve BUGUNE KADAR kendi haftani hesapla...
cevap...............03.01.1989 benim d.t. SAT: 28 Mart
ayy bilemicem valla ben ultrason aletinin yalancısıyım o bana 6+1 dedi yani ona göre öyle bide benım siklus kısa erken yumurtluyorum normal insanlar gibi 14. Gün filan değil. 9. Günü oda nerdeyse 1 hafta yapıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?