• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Merhaba 15.06.1978 doğumluyum sat 05.01.2015 ultrason da hala daha tam görülmedi Teşekkürler şimdiden

Arkadaslar bu konuyu acan kisi suan aktif degil yani cevap veremezz.. :)

............................................................MERHABA HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR..........................................................
bebeklerinizin cinsiyetini merak ediyorsaniz,ultrasondan once hesaplama yapip soyleye bilirim.ben kendim 1 ultrason doktoruyum....................
BU hesaplama yontemini amerikada kursdayken doktorlarimdan oyrendim,bunu 1 cok ulkelerde yapiyorlar.ama bu sadece doktorlarin yapa bilecegi 1 yontem...koromosom ve yumrtlama ile ilgili hesaplama,yani kadindaki,X kromosomun erkekten hangi ay Y veya hangi ay X kromosomunu kabul edecegi........merkak edip soranlara cevap:ben bu hesaplamayi tam 3 ayda zorlukla ogrendim.....ve halada kendim bile anlayamadim nasil olurda kadin yumurtahucresi 1 ay erkek spermi 1 ayda kiz spermle birlesir..veya bir kac ay ard-arda kiz sperm veya erkek spermi kabul eder...iste bunu bilim adamlari cozmus....bu ne cin takvimi nede rus ve baska menbeyinin ne oldugu bilinmeyen takvimlere benzemiyor..................................dogruluk payi 100 de 95%,,,ama 5 % yanilma payi vardir.....................................
bildiyiniz gibi ilk mayalanma oldugu gunden bebegin cinsiyeti sacinin sekli gozunun rengi genetik olan her 1 seyi belli olur.bunlari 100 de 100 bilen 1 tek ALLAHTIR.tabiki herkes cinsiyeti merak ediyor,ultrasonda hastalara bakip soyluyoruz...bu merak.......ama tabi cinsiyeti oyrenipte ...bebegini aldiranlar var,onlar ayri ben cinsiyeti istediyi gibi cikmadi diye bebegini oldurenlere ALLAHIN verdiyi cani alanlara ANNA demem.asla..
........................................................tabiki oncelik bizim icin BEBKLERIMIZIN SAGLIGI...................................................................
.................BEBEKLERININ CINSIYETINI MERAK EDENLER BANA OZELDE VEYA TOPIK ICINDE SU BILGILERI YAZA BILIRLER .........................
................dogum tarihi...sat...siklusun kac gun oldugu......ornegin...[[[07:06:1986...siklus 28 gunluk...son adet 13 mayis]]].......................
:::VE EN SON:::BU TOPIGI ACMA NEDENIM,BU HESAPLAMAYI YAPTIGIMI BILEN VE AZERBEYCANDA YASAYAN TURK ARKADASLARIM OLDU.BEN KADINLAR KLUBUNU BILE BILMIYORDUM.ISTE HEPSINI ONLAR BENDEN RICA ETTI.OYUZDEN IS-GUCTEN ZAMAN BULDUKCA HEPINIZIN SORULARINA CEVAP GELICEK...
:::::ALLAH OLMAYANLARA BEBEK NASIB ETSIN OLANLARINDA BEBEGINI KORUSUN AMIN:::::
Canım benim doğum tarihim 27.01.1984 son adet 15 mart 2015 lütfen bende cevap bekliyorum ultrason görüntüsüde koyucam yardımcı olabilir diye

Eklentiler

• IMG-20150609-WA0007.jpeg
    IMG-20150609-WA0007.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 178
Merhaba benim doğum tarihim 16.04.1988, SAT 07.04.2015, yaş 27, bebegimin cinsiyetini tahmin eder misiniz merakla bekliyorum :)

Canım benim doğum tarihin 1. 30. 1982 son at et tarihim 17 nisanE="MINURE, post: 24531805, member: 381457"]canim yazdiklarinda bir yalnislik yoksa sen yeni hamissin sanirim 4 haftalik...bebek...OGLAN...[/QUOTE]
Canim

Merhaba cnn benim doğum tarih 1. 30. 1982 son at et tarihim 17 nisan teşekkürler üç aylik hamisim

Üye en son 2012 de mesaj yazmış bizde araştırmadan soru soruyoruz hey Allah'ım

............................................................MERHABA HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR..........................................................
bebeklerinizin cinsiyetini merak ediyorsaniz,ultrasondan once hesaplama yapip soyleye bilirim.ben kendim 1 ultrason doktoruyum....................
BU hesaplama yontemini amerikada kursdayken doktorlarimdan oyrendim,bunu 1 cok ulkelerde yapiyorlar.ama bu sadece doktorlarin yapa bilecegi 1 yontem...koromosom ve yumrtlama ile ilgili hesaplama,yani kadindaki,X kromosomun erkekten hangi ay Y veya hangi ay X kromosomunu kabul edecegi........merkak edip soranlara cevap:ben bu hesaplamayi tam 3 ayda zorlukla ogrendim.....ve halada kendim bile anlayamadim nasil olurda kadin yumurtahucresi 1 ay erkek spermi 1 ayda kiz spermle birlesir..veya bir kac ay ard-arda kiz sperm veya erkek spermi kabul eder...iste bunu bilim adamlari cozmus....bu ne cin takvimi nede rus ve baska menbeyinin ne oldugu bilinmeyen takvimlere benzemiyor..................................dogruluk payi 100 de 95%,,,ama 5 % yanilma payi vardir.....................................
bildiyiniz gibi ilk mayalanma oldugu gunden bebegin cinsiyeti sacinin sekli gozunun rengi genetik olan her 1 seyi belli olur.bunlari 100 de 100 bilen 1 tek ALLAHTIR.tabiki herkes cinsiyeti merak ediyor,ultrasonda hastalara bakip soyluyoruz...bu merak.......ama tabi cinsiyeti oyrenipte ...bebegini aldiranlar var,onlar ayri ben cinsiyeti istediyi gibi cikmadi diye bebegini oldurenlere ALLAHIN verdiyi cani alanlara ANNA demem.asla..
........................................................tabiki oncelik bizim icin BEBKLERIMIZIN SAGLIGI...................................................................
.................BEBEKLERININ CINSIYETINI MERAK EDENLER BANA OZELDE VEYA TOPIK ICINDE SU BILGILERI YAZA BILIRLER .........................
................dogum tarihi...sat...siklusun kac gun oldugu......ornegin...[[[07:06:1986...siklus 28 gunluk...son adet 13 mayis]]].......................
:::VE EN SON:::BU TOPIGI ACMA NEDENIM,BU HESAPLAMAYI YAPTIGIMI BILEN VE AZERBEYCANDA YASAYAN TURK ARKADASLARIM OLDU.BEN KADINLAR KLUBUNU BILE BILMIYORDUM.ISTE HEPSINI ONLAR BENDEN RICA ETTI.OYUZDEN IS-GUCTEN ZAMAN BULDUKCA HEPINIZIN SORULARINA CEVAP GELICEK...

29.12.1993 29 siklus son adetim
18 temmuz cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür:KK66:

Selam kızlar nasılsınz benim bebeğimin cinsiyeti erkek.hem çin takvimi hem rus takvimi hemde yumurtlama günü hesaplayıcısı hepsi erkek gösteriyordu.hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım inşallah

ERKEK

TATLIM 31 MART ILK ADET DIYIL.SON ADET YAZICAKSIN...KIZ...

TATLIM HER DEFA DOGRU TAHMINLERDE BULUNDUKCA SEVINIYORUM.NE GUZEL...BEN KENDI HASTALARIMADA 11-13 HAFTALARI BEKLEDEN ULTRASONDA SOYLEMEDEN ONCE HESAP YAPIP SOYLERIM.AMA BAZEN YALNISLARDA CIKIYOR.

KIZ...

ERKEK...

ERKEK YAZDIGIMI YALNIS YAZMISIM,HERHALDE BASKASINA YAXDIGIMI SANA YAZMISIM.BOYLE SUBHELERINIZ OLUNCA TEKRAR TARIH YAZIP SORMANIZ EN IYISI.SENINKI KIZ...

..INSALLAH 3uncude olur.2 defa erkek dedim ama bu ay KIZ...belkide kismetide kiz varmis.,bu ay hamile kalicaksin.

KIZ...senin tahmini sladiye aticam tabloya eklesin...

tatlim temmuz da olsa KIZ olmasa bile agustosta kalirsan yinede KIZ...

SAT 25nisansa mutlaka mayista hamile kalmissin.KIZ...
Benimkinede bakabilir msnz

Back