...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

26.06.1993 Doğum tarihim 21 ekim 2016 son adet başlangıcım 4 kasım da gebelik cinsiyeti nedir

Doğum tarihim 14.12.1995 siklus 31 en son adet tarihim 07 ocak cevap bekliyorum

kusura bakmayın ama yazım dili doktor olmadığını gösteriyor kromosom değil kromozom diye yazılır öyrendim değil öğrendim....bu tarz kişilere itibar etmeyin derim

Merhaba dogum tarihim 18 Mayıs 1989
Sat: tam emin olmamakla beraber 14 ekim 2017
2 adetimin arasi 28 gun sürüyor lutfen yardimci olun. 3. Gebeligim we cok merak ediyorum

kusura bakmayın ama yazım dili doktor olmadığını gösteriyor kromosom değil kromozom diye yazılır öyrendim değil öğrendim....bu tarz kişilere itibar etmeyin derim
Azeri bayanmis kendileri zaten son girisi 2012 yili yazanlar bosa cvp bekliyorlar :)

Selam acaba benim icinde bir tahminde bulunurmusunuz? :) 15/04/1984 son adet tarihim 3 subat 2018

Merhabalar minure hanım bana da yardımcı olursanız sevinirim D.T :15.10.1992
Son adet tarihim 20.12.2017
Bebek tam 14 hafta 2 günlük

Bu kadının yaşı ve son adet tarihinden bakılan tahmin için 3 ay mı uğraşmış ya çok saçma ben bir dakikada öğrenirim bunu inanmayın umutlarınızı sömürüyorlar

Bu kadının yaşı ve son adet tarihinden bakılan tahmin için 3 ay mı uğraşmış ya çok saçma ben bir dakikada öğrenirim bunu inanmayın umutlarınızı sömürüyorlar
Tarihin derinliklerine gömülmüş konuyu ne diye hortlattin arkadaşım

Merhaba Münire Hanim. Benimde bebeyimin cinsiyyetini soylerseniz sevinirim. Dogum tarihim:04/01/1993
SAT:06/02/2020.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…