kızbenimde eltime bakabilirmisiniz
ozelinize yazmistim ama sanirim gormediniz
dt 15 02 1974
sat 5 nisan
cevaplarsaniz sevinirim
selam canım bebegın dıyıl kendı dogum gununu yazıcaksın.ılk sayfada hersey yazılmıs ya.slm bende cinsiyeti merak ettim banada cevap verebilirmisiniz acaba benim sat 07.05.2012 doğum tarihi 11.02.2013 şuanda 7+5 günlük şimdiden tşk ediyorum
erkekmrb minure hanım bana da bakar mısınız ???? Benm sat : 3 nisan 2012,,,dogum tarihim : 28 şubat 1985 şimdiden teşekkürler..........
evet canım aylara gore cnsıyet degısır,yanı ben sata gore dıyıl yumurtlamaya gore hesaplıyorum,ornegın sat nısanda olurken yumurtlama mayısta oluyor.ilk sayfayı okudumm zaten, tüyo derken aylarla yaptığınız hesabın alakası varmı diye sormuştum
erkekminurecim benim bebişin sence cinsiyeti nedir
sat:2 mayıs
doğum tarihi:15.12.1985
döngü:32 gün
canım dollenmen tam mayısın sonuna deng gelıyor,buyuk ıhtımalle kız ama,hazırana gecmısse erkek.sana tam emın cevap veremıyıcem.nerdeyse 70% kız.sat=17 mayıs
doğum tarihi=03/01/1987
döngü=ben karar veremedim sana bırakıyorum son üç ayım
mart15-nisan15-mayıs17 sanırım 28 günlük döngü oluyo
kızdt 10-07-1987
sat 24 mayıs
siklüs 28 gün
Bende merak ediyorumm
duzensız olsa bıle yumurtlaman hazırana gecıcek kadar gecıkmez mayısta hamıle kalmıssın.erkeksat: 7 mayıs
doğum trh: 19/01/1989
döngü: Düzensiz
sen 2012 de hamıle kalmıssın erkek.ultrason soylemedımı/mrb.bende hamileyim.cinsiyetinide merak ediyorum. Cevap verirseniz memnun olacam.doğum yılım:19.01.1980. Sat:24.12.2011..35günde adet oluyorum.şimdiden tşkler.
kalırsan kızbanada bakarsaniz sevinirim bu ay catlama ignesine basladim tutarsa acaba cinsiyeti ne olacak
dogum tarihi 01 05 1988
sat 22 06 2012
dongu duzensiz
kızsat: 9 nisan
doğum tarihi: 29.08.1983
döngü: 28-30 gün
ama aşılama tarihi 20 nisan
aslında nasipse az kaldı öğrenmeme ama merak ettim bakar mısınız?
hazıran erkek temmuz kızson adet tarihim 13 haziran 28 günde bir oluyorum dogum tarihim 30.07.1982 bu ay veya ömür ay kalırsam cinsiyeti ne olacakk cevaplarsanız sevinirm....
bu bebıs erkek.ve tabıkı yaza bılırsın gecmıse donuk hesaplamalarda yapıyorum.eyer satı falan tam hatırlıyorsan yaz,cunkı,1 rakam bıle hesabımı yanılta bılır.merhaba topik dikkatimi çekti, acaba cinsiyeti ne die de mrktan çatlıoz yazim dedim :44: 15/01/1986 28gün döngüm satda 8nisan ama geç döllenme olduğu için 8gün geriden gelio....1de denemek istediğim 1şey var müsade ederseniz 1çocuğum daha var onunda bilgilerini versem bu testin %liğini öğrenmiş oluruz izninizle tabiki
kızbize de bir cevap lütfen doğum tarihi 18.08 1977 sat 03.04.2012 siklus 25 şimdiden çookkk teşekkürler
sıklus 24 gunse yumurtlaman erken olmus,nısanda hamıle kalmıs ola bılırsın erkek,ama yumurtlaman gecıktıyse mayıstahamıle kaldıysan kız ola bılır,yanı yumurtlamanın ıkı ay arasına geldıyı donemı hesaplamak bırazcık zor.yınede sıklus 24 gun yazmıssın oyleyse erkek olması gerekmrbalar...nolur banada banada bakın bende istyrum bebeğim sağlıklı olsun allahtan en büyük duam ama cinsiyetinide merak ediyoruuuuuuum :)) doğum tairihimm 01.01.1985......siklus 24 günlük.....son adet 18 nisan :)
erkekmerhabalar.doğum tarihim 08.08.1988... Sikluslerim genellikle 28 gün...son adet tarihim ise 25.02.2012...çok merak ediyorum henüz a kimse söylemedi bebeğimin cinsiyetini...yardımcı olursanız minnettar olurum...şimdiden çooook teşekkürler...
kız
selam canım bebegın dıyıl kendı dogum gununu yazıcaksın.ılk sayfada hersey yazılmıs ya.
erkek
evet canım aylara gore cnsıyet degısır,yanı ben sata gore dıyıl yumurtlamaya gore hesaplıyorum,ornegın sat nısanda olurken yumurtlama mayısta oluyor.
erkek
canım dollenmen tam mayısın sonuna deng gelıyor,buyuk ıhtımalle kız ama,hazırana gecmısse erkek.sana tam emın cevap veremıyıcem.nerdeyse 70% kız.
kız
duzensız olsa bıle yumurtlaman hazırana gecıcek kadar gecıkmez mayısta hamıle kalmıssın.erkek
sen 2012 de hamıle kalmıssın erkek.ultrason soylemedımı/
kalırsan kız
kız
hazıran erkek temmuz kız
bu bebıs erkek.ve tabıkı yaza bılırsın gecmıse donuk hesaplamalarda yapıyorum.eyer satı falan tam hatırlıyorsan yaz,cunkı,1 rakam bıle hesabımı yanılta bılır.
kız
sıklus 24 gunse yumurtlaman erken olmus,nısanda hamıle kalmıs ola bılırsın erkek,ama yumurtlaman gecıktıyse mayıstahamıle kaldıysan kız ola bılır,yanı yumurtlamanın ıkı ay arasına geldıyı donemı hesaplamak bırazcık zor.yınede sıklus 24 gun yazmıssın oyleyse erkek olması gerek
erkek
tabiki turkcemde bozukluk dikkatimi ceker cunki ben AZERIYIM.
milletin netur meraki,netur derdi varken sende bunumu buldun?doktoru bulmusken soru sormak yerine turkcende bozukluk var diyor.
azeri oldugum halde bukadar turkce konusa biliyorsam ne mutlu.
bu arada turkcemin iyi olmasi azeri olmadigim anlamina gelmez
Azerbaycanin 80% i turkceyi ana dili gibi konusuyo zaten
ve ayriva burasi bi turk sitesi ve turkce yaziyosam bu size saygimdandir
size niye yalan soyliyim ki
size rendevu falan mi verdim surda bulusalim falan diye
Azerbaycanda calistiginiz icin ilgimi cekti sordum
ve sonra da her kes gibi konunuzla ilgili bi sey sordum ben de
kimseye nereli oldugumu ispat etmek zorunda degilim
hele de Azerbaycani dogru durust tanimayan birine...
oncelikle azerbeycanda turkceyi kendi ana dili gibi bilip konusan cok,az,,,ordaki,anadili 2 ci dil,rusca,,,sadece evet ve hayiri bilen turkce konusuyorum soyleyemez,sana gelince evet turkce cok iyi konusuyorsun,sanki,kendi dilinmis gibi,azerbeycani tanimasamda respublika kliniye o kadar ilcelerden hastalar gelirki,heryeri duydum bir sirvani duymadim...sirvan nereye yakin bir yer,rayonmu,kentmi???
dogum tarihi,gunu ve sat yaz,,,bakicam...
ne garip dimi bu kadar soru soran insan arasinda bi tek bi azerinin sorusunu cevaplamadiniz
ama unutmayin ki su anda benim ulkemde yasiyor benim insanimin parasini yiyosunuz
size iyi sanslar
haklisin bir azerinin sorusuna cevap yazmadim,,,cunki,o azeri bana yazdigi gereksiz seyleri tekrar okusun...
para yemeye gelince...binlerce azeride turkiyede calisip turklerin parasini yiyor...akilli kadin azeri parasini yiyorsun demez,sagolki,yuzlerce azeri hastaya yardim ediyorsun der...galiba senin doktor anlayisin farkli...
ben size soyleyim ceaplarınızı : hepinizin ya kızı olacak yada oglu:) arkadaslar bu kadar aceleci olmamak lazım. sonucta 2 ihtimal var Allah'ın izniyle:)merakın ve bu belirsizliğinde keyfini cıkaralım bence
sizin kesinllikle dogru konustugunuza inanmıyorum. burada bos atıp dolu tutmaya calısmayın insanları vaktini çalmayın!
kusura bakma minure ama sen azeriyim mi dedin???
sen azerisin oyle mi?gecen gunku konusmalarimizi buraya alinti olarak ekliyorum bi de bana yalanci muamelesi yaptin al sana yalanci
azerisin azerbaycanda yasiyosun ve azerbaycanin sehrini tanimiyosun
ustteki mesajini gorunce resmen sok gecirdim yazik cok yazik
bi de buyuk harflerle yazmisin ben Azeriyim diye
kız...merhaba minure benim doğum tarihim 10.09.1983 son adet tarihim 30 nisan 2012 adet dongüm:30-35 gün arası banada cinsiyet tahmininde bulunurmusun şimdiden teşekürler
ne kadar komıksın ya?gercektenmı?sen o zaman ultrasona bıle gıtme ya kız olur yada erkek.dıyorum ya her topıkte ıllada qıcık kısıler olmazsa topık gıtmez.burda herkes halınden memnun.suc bendekı,senın gıbılere cevap yazdım.once turkcen bozuk dedın,baktım azerıyım aldınmı cevabını???sımdıde tahmınıme takılıyorsun.takıl canım takıl.ugras oyle kendın ıcın,hayatda bırsey elde edemeyen kısıler hep bırılerıyle ugrasılar.ama bundan sonra senın gıbılerıne cevap yazıcak zamanım yok.,burdakı,saygılı hanımlara cınsıtyet tahmını yapıyorum.baska saygısızlara cevap yok.byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.sımdı ugras kendı kendıne.ben size soyleyim ceaplarınızı : Hepinizin ya kızı olacak yada oglu:) arkadaslar bu kadar aceleci olmamak lazım. Sonucta 2 ihtimal var allah'ın izniyle:)merakın ve bu belirsizliğinde keyfini cıkaralım bence
ay gercekten ınanmıyormusun???cok uzuldum bırazdan aklıma gelırse aglarım.gıt allah askına kendıne baska ugras bul.gecmıse donuk hesaplama yaptıklarım ve ultrasonun dogruladıgı cevapları verdıyım kızlar senın cevabını verırler.hadı gıt ısıne.topıgıme gırıp 10 tane yazı yazsan bıle senın gıbılerle ugrasamam.sizin kesinllikle dogru konustugunuza inanmıyorum. Burada bos atıp dolu tutmaya calısmayın insanları vaktini çalmayın!
erkek...minure hanim,
15.02.1985..... Siklus 28 gunluk... Sat 20 subat
benim degil de arkadasimin bilgileri,
haftaya ultrasonu var merak ettik bakalim sizin hesabiniza gore kiz mi erkek mi??
ay zaten cevaplarını yazdım bıdaha ugrasmam.zaman gecırmek ıstıyorlar sadece...erkek...munire hanim bosverin arkadaslari.banada tahminde bulunurmusunuz.dogum tarihim 10.09.1983 son adet tarihim 30 nisan 2012 .adet dongum 30-35 gun lutfen cevaplayin.heyecanla bekliyorum.ben erkek tahmin ediyorum.simdiden tesekurler.
kız...merhaba,
30.09.1979
siklus 27 gün
sat: 23.04.2012
erkek mi kız mı sence?
ınsallah hamıssındır...kalırsan erkek olucak...munire canım ben daha önce yazdım ama bana cvp vermedim ne olur banada bak
doğum tarihim = 24.05.1982
adet döngüm = 28 gün
son adetim = 06.haziran.2012
henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama inş. Hamişimdir temmuzun 4 belli olacak inş. Ama sen yınede bak teşekkürler
saygılarımla
ezizim men azerbaycanli olmagimi hec kime subut elemek mecburiyetim yoxdur.men azerbaycanliyam ve naxcivan respublikasinin serur seherinde anadan olmusam,atamin adi akif anaminda adi tahiredir.senin yasadigin seheri tadimadim cunki adi cox hallanmir.indi men senin yazilariva o qeder guldumki,hetta yanimdaki,dostlarimda oxudu onlarda gulduler.bilirsen niye?biz burda turklerle girib o qeder semimi mehriban olmusuqki,onlar ucun hec ferqi yoxdur turkuk yoxsa azeriyik.ama bir qizin girip burda mene turkcen bozuk yazmagi cox gulmeli oldu.sorusmaq ayib olmasin menim turkcem bozudursa ve azeri olmagimada inanmirsansa onda men kimem?aaa tapdim men ingilisem.yox yox amerkanam.
dogurdanda isini gucunu buraxib bucur seylerle mesgul olan qizlarimiza sadece hh=eyfim gelirki,heyatta hec 1 mesguliyeti yoxdur.indi bax gor bu yazilari azeri qizindan basqa kim yaza biler.men naxcivanliyam ...dabe...her halda bunu turkler basa duse bilmez.sagol.ezizim.DABE sozude sana kapak olsun.
meni goruse cagirirsan?sen kimsen ki men durup yoldasimi,qizimi qoyub saat yarimliq yolu seninle gorusmeye senin ayagina gelimSırvanlı xanım men turkem demedım sadece azerbaycanı tanımıram dedım,mesajları dıqqetle oxu,ortaya atmısan ama ozuvu pazor etmısen.bele cesaretlı qızsansa gel senınle 20 yanvar metrosunun yanında gorusen mın masınıma gedek xestexanaya sene otagımı gosterım ve bırde butun neslıvın cınsıyetlerını hesaplayım.onda gel burda ve basda sobe mudırımız farız hekım olmaqla menı kımlerın nece tanıdıgını gor,ondan sonra gel bu topıkte ureyın ısteyen seylerı yaz.eger allaha ınamın varsa menımle gorusenden sonra burda dogruları yazarsan.tanımadıgın turke qosulub gıc-gıc seyler yazma ye.
Gozlerın yazsı gorurse testın 5% sehf cıxma ehtımalı var.sızın kımı avara xanımlardıde.gırıb burda bosbogazlıq edırler.
meni goruse cagirirsan?sen kimsen ki men durup saat yarimliq yolu seninle gorusmeye senin ayagina gelim
Allaha sukur bos islerle mesgul olmuram BDU nu qiyabi oxuyub evimde xanim kimi qizima baxiram
ama deyesen sen cox meshur hekimsen ki bu qeder bos zamanin olur
usaq usaq sozler yazib ozunu biyabir eleme
dediyin tehqir edici sozleri de sene 2 qati ile qaytariram canim cunku menden cox sene yarasir o sozler
bu arada gozleri yaxsi gormeyenin kim oldugu ortadadi geriye bax yaxsi oxu sene turkcen bozuk deyen kimdi
senin neslin necabetin mene maraqli deyil
ne de sene yalanci dememistim men hami kimi sual vermistim sene
ama sen ozunu cox bilmis gosterib meni yalanci cixartmaga calistin ama gordun ki sirvani tanimadin ve men azeriyem desen sen nece azerisen ki Azerbaycanin seherini tanimirsan deyeceyimi bildiyin ucun ozunu turk kimi apardin
ama bax nece pazor eledim seni
sen hele bilmirsen kimdi qarsindaki sen o gun mene qarsi casanda men senin cavabini vereceyim gunu gozleyirdim al bu da o gun
bir de Azeriyem sozunu diline getirme vetendasi oldugu olkenin seherini tanimayan insan men azeriyem deye bilmez
bi de institut oxumusan guya
BU DA SENE KAPAK OLSUN EZiZIM
bir de sene cavab yazmayacam cunku men isteyime catdim bundan sonra ozunu dagitma bos yere optum
münire hanım banada söyleyin
31.mart ilk adet tarihi
11.01.1984 doğum tarihim
28 gün olduğunu düşünüyorum
13+5 hamileyim banada söylermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?