...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

slm kusura bakmazsan bısey merak ettım benm sat 26 nısan yumurtlama mayısta olmussa yınede bebek erkek mı....tesekkrler 05 12 1991

tiwikey---erkek
brcbyl----canim ilkinde kiz yazdim ama sen tarihleri yalnis yazdimi diyince tekrar hesapladim ERKEK.kusura bakma 10 dk beklemem lazim ozelde yazmam icin.benimde zamanim cok az.
pirayeebru---ERKEK.

cevap için teşekkürler. ben kız gibi hissediyorum ama hayırlısı bakalım.

15.05.1982
son sat 18 mayıs
28 gün ile 30 gün arasında siklusum

haydı bakalım kız mı erkek mi?

Sağlıklı ve sıhhatli olsunlar da hiç farketmez

1981-sat 4mayıs-siklus 30 gün.Minurem özelden de yazmıştım ama sanırsam kaynadı,bana da bakabilir misin?

Bende bu konuyu gorunce meraka kapildim.
Dogum tarihim: 30.03.1986
Sat: 24 mart
Siklus: 35 gun benim icinde bir hesap yaparsaniz sevinirim

canım tekrar yazıyorum sana k. bakma ama bana iki tahminde bulunmuşsun cevabını burdan yazarsan senin dilinden öğrenmek istiyorum lütfen zahmet olmazsa birdaha tahminde bulunur musun?
sat:29 nisan
siklus yaklaşık 30 gün
d.t: 11.06.1984.
şimdiden teşekkür ederim.

ya canım benim doğumuma 2 hafta kaldı ama hala içimde bir şüphe
doğum tarihim:14.09.1984
son adet tarihim:11.10.2011
her ay aynı gün adet olurum çoğunlukla şaşmaz gününü 30 günde oluyor ozaman 2 doktor kız dedi 1 erkek sence nedir bir cevap yazarsan sevinirim yanlız 7 ayımdan beri doktora sormadın cinsiyetini biraz kızıyor cinsiyet sorunca okadar merak etme sağlıklı diyor geçiyor birtanede 4 yaşında kızım var her iki cinsiyetede sevinirim ama merak işde

mrb canım 09.02.1989 sat da 02.06.2012 hamile olmuş olsam cinsiyeti ne olacak ve hangi YLAR KIZ hangi aylar erkek çok merk ettim sayende

canım birde ablam hamile sat 16.11.2011 dogum tarihi 19.01.1979 yada 19.12.1978 yurt dışında ablam ama bi türlü ultrasanda cinsiyetini öğrenemedi çocuk dogacak cisiyeti bilmiyoruz ne yazıkki:2:

slm kusura bakmazsan bısey merak ettım benm sat 26 nısan yumurtlama mayısta olmussa yınede bebek erkek mı....tesekkrler 05 12 1991
CANIM SENIN SAT 26 NISAN yumurtlaman zaten mayista olmus ve bende sata gore diyil yumurtlamaya gore cinsiyeti hesapliyorum cunki,bana hamile kaldigin ay onemli.ben seni mayisa gore hesapladim.

15.05.1982
son sat 18 mayıs
28 gün ile 30 gün arasında siklusum

haydı bakalım kız mı erkek mi?

Sağlıklı ve sıhhatli olsunlar da hiç farketmez
canim sen sanirim haziranin ilk gunleri hamile kalmissin ERKEK.

1981-sat 4mayıs-siklus 30 gün.Minurem özelden de yazmıştım ama sanırsam kaynadı,bana da bakabilir misin?
sana toplu sekilde cevap yazmistim hatta ozelde sladiye bile gonderdim tablo icin ama yinede yaziyim.KIZ...

bende merak ettim baya:) 01.07.1983, sat 21 mayıs ,siklus 28 gün. zahmet olmazsa banada bakarmısınız ???
canim sende haziranda hamile kalmissin ERKEK...

Bende bu konuyu gorunce meraka kapildim.
Dogum tarihim: 30.03.1986
Sat: 24 mart
Siklus: 35 gun benim icinde bir hesap yaparsaniz sevinirim
canim senin sat martin 24u oldugu icin nisanda hamile kalmissin.bebisin ERKEK...

bide bana desen kız mı erkek mi 21.04.1991 sat 17 mayıs silküsü 21 gün
canim senin bebisin KIZ...

Minureee ben de isterimm :))
Sat 17 mayis 2012 siklus 28 gun dogum tarihi 25/12/1981
CANIM SENINDE BEBISIN KIZ.

TATLIM sende bir karisiklik olmustu duzelttim.once kiz yazmistim ama sonra sladiye toplu sekilde gonderirken hata yapmisim asil cinsiyeti KIZ....

CANIM 2 DOKTOR DOGRU SOYLEMIS kizzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…