ayy canim kusura bakma yalnis hesapladim.sen mayista hamile kalmissin KIZIN OLUCAK.canim kizim yazarsin.Benide unutma benide 11.09.1986 son adet tarihi 24 nisan
26.01.1978 d.t. son adet 31.05. haziran ve temmuz için bakar mısın. bu arada kaçıncı kez yazıyorum artık bakmıyor musun
günaydın kızlar ben adet günümden 1- 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim adet gecikmesinden önce idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra kan testi yaptım sonuc 1118 cıktı ertesi gün dr gittim dr bana hamile oldugumu söyledi unrasondan baktı. cok küçük dedi tam görünmüyor ama var dedi bir kac gün sonra tekrar gel değerlerin yükselmiş olur keseye bakalım dedi cok korkuyorum korkumum nedeni kasık ve karın ağrım var daha 1 gün oldu adet gecikmem cok endişeliyim bir şey olacak diye ne olur bana bir akıl verin cok mu evham yapıyorum ... normalmi bu ağrılar
MERHABA CANIM SENIN YUMURTLAMA DONEMIN TAMDA IKI AYIN ARASINA DENG GELIYOR.eyer nisanda hamile kaldiysan KIZ.erken yumurtlama olmussa martta hamile kaldiysan ERKEK.ama bence martta kalmissin.yumurtlama donemi iki ayin arasina deng gelince birazcik zor oluyor.artik senin iliski gunlerini bilmene bagli.TEKRAR VE TEKRAR yazıyorum.......
sat :15 mart 2012
dogum t: 06agustos 1989
merhaba canim haziranda kalirsan kiz ama temmuzda kalirsan erkek olucak.05,05,1988 doğum tarihim hangi ayda hamile kalırsam kız?20,05,,2012 son adet
canım bebeğin hayırlı olsun değerin maşAllah yüksek ikiz olmasın
canım ağrıların normal sankki adet olcakmışsın gibi gelir ilk haftalar sancı olur kafaya takılcak birşey yok mniğin büyüüyorrr:49:
Merhaba Münire,
Daha öncede sormuştum ama haziran içindi meğer mayısda hamileymişim:)
sat 14.05.2012
doğum tarihim 02.10.1980
çok merak ediyorum:)
allah razı olsun cok telaşlıyım bu benim ilk hamileliğim o yüzden cok kafaya takıyorum hayırlısıyla keseyi bir görsem kalp atışlarını bir duysam rahatlıcam daha 3 haftalık felan olduğu icin cok korkuyorum bir de adetimden önce öğrendim b u da beni düşündürdü gercekten tecrübesizlik cok kötü cevremde bana yardmcıolacak kimse olmadğı icin sizlere danışıyorum cok saol yazdıkların için
merhaba canim kiza istiyorsan mayis ve haziranda deneme ikisdie erkek galiba sana erkek yazilmis...Canım beni unutmuşsun banada bi cevap yazsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)
merhaba merak ediyorsan merakini giderelim.KIZ olucak.Canım benimkinide hesaplarsan sevinirim. Doğum tarihim 12.04.1985 sat 4 mayıs çok merak ediyorum kızmi erkekmi olacak. Şimdiden teşekkürler.
merhaba canim simdilik temmuz ve agustosu hesapladim ERKEK bu aylarda dene.hamile kalmazsan diyer aylarida hesaplarim.MINURE canım lütfen ama lütfen bana da bakar mısın.
dogum tarihim 08.03.1978
sat 17 mayıs tahmını sat 18 hazıran olucak ve 33 gunde bır adet oluyorum.temmuz,agustos,eylul ve ekım ıcın bana bakarmısın erkek bebek için .bır kızım var bı cocuk daha dusunuyorum,insallah oncelıkle saglıklı olması olması onemlı ama erkek olsun ısterım.cvp verırsen cok sevınırım.
Sat .15 mart 2012
doğum t. 06.08.1989
yaa lütfen bak artık doktordan önce tahmınım doğru mu bıılmek ıstıyorum.....
Ya da bıze anlat kendımız bakalım :)
hesaplama yöntemi çin takvimi galiba senin erkek çıkıyor tatlım...
rica ederim canım ilk haftalarda kendini yorma iş yapma çok hızlı hareket etme bebeğimi biz 8.haftada ultrasonda görmüştük 6. haftada kalp atısını duymuştuk3 hafta beklemelisin
Allah kolaylık versin canım ilk zamanlardaa Allaha emanet olunn
o kadar çok yazdım ki yani neden beni hep atladın minure anlamadım??
Beni atlamışsin ama
degisir.münire hanım,
31.10.1989 doğum tarihi. SAT 17.05.2012 =)
merhaba canim senin bebeisin KIZ...Merhaba Münire,
Daha öncede sormuştum ama haziran içindi meğer mayısda hamileymişim:)
sat 14.05.2012
doğum tarihim 02.10.1980
çok merak ediyorum:)
MERHABA CANIM 4 VEYA 8 NISAN FARKETMEZ ZATEN NISANIN BASINDA adet olmussun ve yumurtlama ve dollenmede nisan da olmus...seninde bebisin ERKEK olmuscanim ya inan bende cok merak ediyorum biliyorum tabiki yüce rabbim biliyor ama bakmadanda gecemiyoruz iste gercekten bakarsan cok sevinirim en kisa zamanda cevabini bekliyorum simdideen cok tesekkürler.benim dogum tarihim 13.09.1981 son adet tarihim 4 nisan veya 8 nisan inanki tam hatirlamiyorum ama iki sekilde bakabilirsen bakabilirmisin yoksa 8 nisan diyelim ne bileyim iste ben 8 nisan ya 4 nisan diye tahmin ediyorum tesekkürler..
OLA BILIR CANIM 100 DE 5% YANILMA PAYI VAR...ben ilk hamileligimde kiz demistim dogru cikti,simdi yine KIZ bakalim bu seferde kiz cikicakmi.bence mutlaka cikmali cunki,oyle hiss ediyorum.minure
hayırlı olsun cnım hamilemisin tebrik ederimmmm
sana göre ne olacak seninkii
canım bana erkek demiştin ama kızım olucak inşAllah
günaydın kızlar ben adet günümden 1- 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim adet gecikmesinden önce idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra kan testi yaptım sonuc 1118 cıktı ertesi gün dr gittim dr bana hamile oldugumu söyledi unrasondan baktı. cok küçük dedi tam görünmüyor ama var dedi bir kac gün sonra tekrar gel değerlerin yükselmiş olur keseye bakalım dedi cok korkuyorum korkumum nedeni kasık ve karın ağrım var daha 1 gün oldu adet gecikmem cok endişeliyim bir şey olacak diye ne olur bana bir akıl verin cok mu evham yapıyorum ... normalmi bu ağrılar
canim kusura bakma herhalde arada kacirmisim,eski sayfalara baktim bulamadin,sen bana sati ve dogum gunu ve yilini yaz,kendi dogum gununu...
07.05.1992 bakarsan sevinirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?