...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

canım bebeğin hayırlı olsun değerin maşAllah yüksek ikiz olmasın

canım ağrıların normal sankki adet olcakmışsın gibi gelir ilk haftalar sancı olur kafaya takılcak birşey yok mniğin büyüüyorrr:
49:

TEKRAR VE TEKRAR yazıyorum.......
sat :15 mart 2012
dogum t: 06agustos 1989
MERHABA CANIM SENIN YUMURTLAMA DONEMIN TAMDA IKI AYIN ARASINA DENG GELIYOR.eyer nisanda hamile kaldiysan KIZ.erken yumurtlama olmussa martta hamile kaldiysan ERKEK.ama bence martta kalmissin.yumurtlama donemi iki ayin arasina deng gelince birazcik zor oluyor.artik senin iliski gunlerini bilmene bagli.

05,05,1988 doğum tarihim hangi ayda hamile kalırsam kız?20,05,,2012 son adet
merhaba canim haziranda kalirsan kiz ama temmuzda kalirsan erkek olucak.

allah razı olsun cok telaşlıyım bu benim ilk hamileliğim o yüzden cok kafaya takıyorum hayırlısıyla keseyi bir görsem kalp atışlarını bir duysam rahatlıcam daha 3 haftalık felan olduğu icin cok korkuyorum bir de adetimden önce öğrendim b u da beni düşündürdü gercekten tecrübesizlik cok kötü cevremde bana yardmcıolacak kimse olmadğı icin sizlere danışıyorum cok saol yazdıkların için

rica ederim canım ilk haftalarda kendini yorma iş yapma çok hızlı hareket etme bebeğimi biz 8.haftada ultrasonda görmüştük 6. haftada kalp atısını duymuştuk 3 hafta beklemelisin

Allah kolaylık versin canım ilk zamanlardaa Allaha emanet olunn

Canım beni unutmuşsun banada bi cevap yazsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)
merhaba canim kiza istiyorsan mayis ve haziranda deneme ikisdie erkek galiba sana erkek yazilmis...

Canım benimkinide hesaplarsan sevinirim. Doğum tarihim 12.04.1985 sat 4 mayıs çok merak ediyorum kızmi erkekmi olacak. Şimdiden teşekkürler.
merhaba merak ediyorsan merakini giderelim.KIZ olucak.

merhaba canim simdilik temmuz ve agustosu hesapladim ERKEK bu aylarda dene.hamile kalmazsan diyer aylarida hesaplarim.

Sat .15 mart 2012
doğum t. 06.08.1989
yaa lütfen bak artık doktordan önce tahmınım doğru mu bıılmek ıstıyorum.....
Ya da bıze anlat kendımız bakalım :)

hesaplama yöntemi çin takvimi galiba senin erkek çıkıyor tatlım...

ONCELIKLE ALTA BAKARSANIZ BENIM TOPIGE KAC GUNDUR GIRMEDIYIMI GORURDUNUZ .HERHALDE GIRINCE OKUYUP HESAPLAYIP YAZICAKTIM.BU HERKESIN YAPABILECEGI 1 HESAPLAMA DIYILKI,ANLATSAM BIRILERI YAPSIN.
FOREVER HAYATT arkadas sana gelince ,,,topige girdiginde once oku,bu tahmin neymis tahmini kim yapiyor hangi yontemle yapiyor,sonra benin adimdan hesaplama yapip kimseye yazma.sen herhalde gecmis sayfalari okumadin benim doktor oldugumu ve amerikada kusrdayken igrendiyim kromosom hesaplamai ile cinsiyeti soylediyimi.
cin takvimi yapsam neden topik aciyimki,cin takvimi ve baska rus takvimi ile hjesaplayan arkadaslarin cogunda yalnis cikmis,lutfemn bilip bilmenden topikte yalnis yazilar yazmayin.senin cin takvimine inancin varsa git o takvimden hesapla.
MAVI BEYAZ sende birazcik sabrli ol,herhalde gormuyormusun topikte diyilim,kac gundur.

mınure cim öncelikle terik ederim hamileymişsin..
ben memleketteydim uzak kaldım buralardan..
sana bir sorum olacak.
doktora gittim ben memlekette.prolaktin seviyem yüksek çıktı.36 çıktı seviyem.doktor düşmeden hamile kalamazsın dedi.ilaç kullanıyorum şimdi.durum çokmu vahim beni aydınlatailirmisin acaba ? (((

münire hanım,
31.10.1989 doğum tarihi. SAT 17.05.2012 =)
degisir.
canim hesapladim buyuk ihtimalle haziranda hamile kalmissin.KIZ...ama iliski gununu bilirsen erken dollenme olmussa mayista hamile kalmissan o zaman cinsiyet

Merhaba Münire,
Daha öncede sormuştum ama haziran içindi meğer mayısda hamileymişim:)
sat 14.05.2012
doğum tarihim 02.10.1980
çok merak ediyorum:)
merhaba canim senin bebeisin KIZ...

MERHABA CANIM 4 VEYA 8 NISAN FARKETMEZ ZATEN NISANIN BASINDA adet olmussun ve yumurtlama ve dollenmede nisan da olmus...seninde bebisin ERKEK olmus

BAKIN YENI HAMISLER SUBAT TOPIGIMIZI BILYORSUNUZ TUM SUBAT ANNELERI ORDA ISTERSENIZ LISTEYE KAYIT OLA BILIRSINIZ...

minure

hayırlı olsun cnım hamilemisin tebrik ederimmmm

sana göre ne olacak seninkii

canım bana erkek demiştin ama kızım olucak inşAllah
OLA BILIR CANIM 100 DE 5% YANILMA PAYI VAR...ben ilk hamileligimde kiz demistim dogru cikti,simdi yine KIZ bakalim bu seferde kiz cikicakmi.bence mutlaka cikmali cunki,oyle hiss ediyorum.

gunaydin..tebrikler canim. korkma bendede adet donemlerimde karin ve kasik agrilarim oldu boyle seylerin olmasi normal.cunki,bebek rahimde yerini alinca birazcik annesinin canini acitir.eee kolaymi kendine 9 aylik ev kuruyor orda..ultrasonda gorunmesi icin daha cok kucuk cunki,rahime yerlesme asamasinda tam merkeze yerlesince ultrasonda cikar.
eyer sende subat annesiysen bizim subat topigimize katila bilirsen.topigin sahibi sladiye bilgilerini yaz seni listeye alsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…