- 27 Mayıs 2011
- 124
- 21
- 118
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senın bebıs kız,ultrason soyledımı.???
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
gunaydin munire hanim, nolursunuz benimkine de bakarmisiniz, ben buyuk ihtimal hami$im, benim bilgilerim 124 sayfada yaziyor. Tesekkurler
Minure sana da sorayim cunki kafam cok kari$ti. Yardimci olursan sevinirim. Benim son adet tarihimin ilk gunu 17 mayis. Birdahaki adet olmam gereken tarihi bilmiyorum, yani simdiye kadar dikkat etmedim kaç gun ara var diye. Birle$me 31 mayis/ 1 haziran 2012 ye baylayan gece. bugun kan tahlili yaptirdim, Beta-HCG: 14.91 POZITIF cikti. Simdi tam hamilemiyim degil miyim???
Birde eger hamileysem bakarmisin kiz mi erkek mi diye. Dogum tarihim 22-08-1982, Sat 17 mayis 2012, $imdiden tesekkurler.
Valla çatlicam meraktan:18:, Kiz Munire ablaaa, sana zahmet olucak ama, bana önce de bakmi$tin, ama içime sinmedi. Simdi benim ustteki yaziyi tam okursan. Sence, tecrubene dayanarak soruyorum hami$miyim??? Ve Hami$sem eger neyim olacak hayirlisiyla. Sabirsizlikla gelmeni bekliyorum .
canim senin haziran kiz temmuzda kalirsan ERKEK CIKIYOR,BENCE haziranda korunmalisin.merhaba
Benim doğum tarihim 3 mayıs 1981 ,sat 23 mayıs .Erkek istiyoruz Haziran ya da temmuzda mümkün görünüyo mu ya da ne zaman?
munire banada bakarmısın benim doğum tarihi 20 nisan 1985 ben nezaman hamile kalırsam bebeğim oğlan olur şimdiden teşekkür canım :)
selam mınure
banada bakar mısın canım
25 temmuz 1987 doğum tarihim
16 mayıs 2012 son adet tarihim
ne zaman hamile kalsam kız olur
ne zaman hamile kalsam oğlan olur
bakabilir misin acaba
MERHABA KIZLAR...kusura bakmayin yogun oldugum icin gunlerdir topige ugramadim.bu arada hamile kaldim.kendi dogum gunumde 7 haziran test yaptim cif cizgi cikti...bu bana hediye oldu ve 4 gun sonra 11 haziran esimin dogum gunune testi hediye ettim yani bebegim hem esime hemde bana hediye oldu.ALLAH herkese nasip etsin...
simdi bakicam ve herkesin cinsiyet sorularini cevapliyicam,,,
Henüz bilmiyorum daha çok erken, 10 hafta 4 günlük hamileyim. Cinsiyetini öğrenince dönerim. Bunun tutma ihtimali % kaç?
canım benim sat tarihimle bebeğimin haftası uymuyor geç yumurtlamışım sanırım ,
benim doğum tarihim 07,10,1989
sat 04,02,2012
ama bebeğimin haftasına göre sat 11,02,2012
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :):):)
CANIM SENINKI elini koymus oraya ERKEK oldugunu saklamak istemis.ve ayric 1 seyde aciklama yapiyim ben zaten sata gore hesaplamayorum.sattan 2 hafta sonra dollenme gununden hesapliyorum cinsiyeti.gec dollenme olmamis sende zaten sattan 12-14 gun sonra yumurtlama olur ve dollenme olur.benide unutma minure lütfen d.tarihi 26.05.1982
sat normalde 06.02.2012 ancak geç döllenmeden dolayı dr.11 .02.2012 dedi
hadi bekliyorum canım bizimki elini koymuş oraya göstermiyor
mrb.dün doktoradaydık ama göremedik 04.09.1984 sat: 14 mart
Benide unutma benide 11.09.1986 son adet tarihi 24 nisan