• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

canım benim bebeğim tüp bebek... benim bebeğim yada bebeklerim hakkında da bilgi edinebilir miyim?
eğer olabilir dersen bilgilerimi yazacağım canım..

MINURE' cim herkesin cinsiyetini hesaplamışsın bi beni atlamışsın.Aşkolsun sana.Neyse ben tekrar yazıyım tarihleri.Hesaplarsan sevinirim arkadaşım.doğum tarihim 14.06.1980 son sat 5 mayıs.Cevabını bekliyorum canım

merhaba canim.oncelikle soylemem gerek ben zaten sati oyreniyorum ama sata gore hesaplamiyorum sattan yaklasik 12-14 gun sonrasini hesapliyorum.dollenme oldugu zamanlari.zaten senin satinda dollenmende subatta olduguna gore subat ayina bakicam.senin bebisin ERKEK...

teşekkür ederim canım benim ama biz iki doktora gittik ikisi de kız dedi :1::1::1:

doğum tarihi : 14.06.1980
son adet tarihi :5 mayıs
30-32 gün arası adet döngüsü değişiyor bazen tam 30 günde oluyorum bazen 30 u aşıyor
7 mayısta hamile olduğumu öğrencim hcg 929.4 tü 9 mayısta 2348 çıktı henüz keseyi görmedim.
cinsiyeti merak ediyorum cevabını bekliyorum

merhabalarr minure hanım bende çok merak ediyorum

9 mayıs ilk adet günüm 01/03/1985 doğum tarihim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum hemen cevaplarsanız çok sevinirm

şimdiden çok teşekkürlerrr

MERHABA KIZLAR...kusura bakmayin yogun oldugum icin gunlerdir topige ugramadim.bu arada hamile kaldim.kendi dogum gunumde 7 haziran test yaptim cif cizgi cikti...bu bana hediye oldu ve 4 gun sonra 11 haziran esimin dogum gunune testi hediye ettim yani bebegim hem esime hemde bana hediye oldu.ALLAH herkese nasip etsin...
simdi bakicam ve herkesin cinsiyet sorularini cevapliyicam,,,

gözünüz aydın canım bencede çok güzel bir hediye olmuş ikiniz içinde....

MERHABA KIZLAR...kusura bakmayin yogun oldugum icin gunlerdir topige ugramadim.bu arada hamile kaldim.kendi dogum gunumde 7 haziran test yaptim cif cizgi cikti...bu bana hediye oldu ve 4 gun sonra 11 haziran esimin dogum gunune testi hediye ettim yani bebegim hem esime hemde bana hediye oldu.ALLAH herkese nasip etsin...
simdi bakicam ve herkesin cinsiyet sorularini cevapliyicam,,,

gözünüz aydın.... allah analı babalı büyütsün.harika bir doğum günü hediyesi olmuş eşine ve sana...

merhaba goremedinz o zaman ben soyluyorum ERKEK.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için.ultrasonda cinsiyetini gördüğümüz zaman buraya yazarım...

Son düzenleme:
merhaba sat son adet günü oluyor değil mi? henuz hamıle olup olmadığımı bilmiyorum ama hamileysem cinsiyeti ne olur merak edıyorum..

Dogmtarihi 16.06.1988 sat 23 mayıs

canım ben şubat annelerinden yazıyorum özelden mesaj atamadım nedense, bebeğimin cinsiyetinin tahminini rica edecektim sana:))
sat 29 nisan siklus yaklaşık 30 gün
doğum tarihim: 11.06. 1984.

şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba.ben de yeni anne adayıyım.benim icin de cinsiyet tahmini de bulunursanız sevinirim.
10.03.1978 dogum tarihim
15mayıs son adet tarihi
26-27 gün de adet periyodum

teşekkürler

MERHABA CANIM SENIN YUMURTLAMA DONEMIN TAMDA IKI AYIN ARASINA DENG GELIYOR.eyer nisanda hamile kaldiysan KIZ.erken yumurtlama olmussa martta hamile kaldiysan ERKEK.ama bence martta kalmissin.yumurtlama donemi iki ayin arasina deng gelince birazcik zor oluyor.artik senin iliski gunlerini bilmene bagli.

merhaba canim haziranda kalirsan kiz ama temmuzda kalirsan erkek olucak.

YANİ MİNURE varya... günlerdir senden hbr bekliyorum yazmadın. dün doktora gittim erkek galiba diye söyledi zaten. sen de dün erkek demişsin :))))) neyse ikinizde galiba dediniz ikisini toplarsak kesin erkek maviler almaya başlıyorum o zaman dayanamıcam artık:)

merhaba minure hanım benim içinde bir tahminde bulunursanız seviirim doğum tarihim 20.09.1984 sat 12 mayıs 2012 siklus 28 gün

banada bi el atarmısın :)

d.tarihi: 16.12.1985
sat: 4 mayıs
siklus:28 ( yada şöyle diyeyim mesela bu ay 10 haziranda olduysam bi dahakine 4 gün geri atıyor, yani 6 temmuzda oluyor )

canım öncelikle tebrik ederim bende hamişliğimi doğum günümde öğrenmiştim bana en güzel hediyeyi rabbim verdi çok şükür
benmde bebeğimin cinsiyet tahminini yaparsan cok mutlu olurum
dogum tarihim 20 nisan 1989
sat 13 mart 2012
şimdiden cok teşekkürler:54:

Back