...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Merhaba Münire,
Daha öncede sormuştum ama haziran içindi meğer mayısda hamileymişim:)
sat 14.05.2012
doğum tarihim 02.10.1980
çok merak ediyorum:)

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

canim ya inan bende cok merak ediyorum biliyorum tabiki yüce rabbim biliyor ama bakmadanda gecemiyoruz iste gercekten bakarsan cok sevinirim en kisa zamanda cevabini bekliyorum simdideen cok tesekkürler.benim dogum tarihim 13.09.1981 son adet tarihim 4 nisan veya 8 nisan inanki tam hatirlamiyorum ama iki sekilde bakabilirsen bakabilirmisin yoksa 8 nisan diyelim ne bileyim iste ben 8 nisan ya 4 nisan diye tahmin ediyorum tesekkürler..

gunaydin munire hanim, nolursunuz benimkine de bakarmisiniz, ben buyuk ihtimal hami$im, benim bilgilerim 124 sayfada yaziyor. Tesekkurler

MERHABA KIZLAR...kusura bakmayin yogun oldugum icin gunlerdir topige ugramadim.bu arada hamile kaldim.kendi dogum gunumde 7 haziran test yaptim cif cizgi cikti...bu bana hediye oldu ve 4 gun sonra 11 haziran esimin dogum gunune testi hediye ettim yani bebegim hem esime hemde bana hediye oldu.ALLAH herkese nasip etsin...
simdi bakicam ve herkesin cinsiyet sorularini cevapliyicam,,,

Ama hangi ay hamile kaldim bilmiyorum mayis mi yoksa haziran mi? sen anlarsin belki???olmassa ikisinide soyle mayisi ve hazirani :)

canim oncelikle tebrikler hamileymissin. ilsikin 1 hazirana gecen gece olduysa sanirim haziranda hamile kalmissin ve bebisin KIZ geliyor.saglicakla gelsin.istersen seni subat anneleri topigine alalim.orda bizimle devam et.cunki,buraya az ugruyorum ordayim ben.ordaki tabloya bak ve bilgilerini sladiye ozel mesajla gonder seni subat annelerine dahil etsin.

minure

hayırlı olsun cnım hamilemisin tebrik ederimmmm

sana göre ne olacak seninkii

canım bana erkek demiştin ama kızım olucak inşAllah

Hayirli Ugurlu Olsunnn, Rabbim saglikla sihatle bebi$ini kucagina almayi nasip etsin.

merhaba canim.oncelikle soylemem gerek ben zaten sati oyreniyorum ama sata gore hesaplamiyorum sattan yaklasik 12-14 gun sonrasini hesapliyorum.dollenme oldugu zamanlari.zaten senin satinda dollenmende subatta olduguna gore subat ayina bakicam.senin bebisin ERKEK...

benide unutma minure lütfen d.tarihi 26.05.1982
sat normalde 06.02.2012 ancak geç döllenmeden dolayı dr.11 .02.2012 dedi
hadi bekliyorum canım bizimki elini koymuş oraya göstermiyor
CANIM SENINKI elini koymus oraya ERKEK oldugunu saklamak istemis.ve ayric 1 seyde aciklama yapiyim ben zaten sata gore hesaplamayorum.sattan 2 hafta sonra dollenme gununden hesapliyorum cinsiyeti.gec dollenme olmamis sende zaten sattan 12-14 gun sonra yumurtlama olur ve dollenme olur.

günaydın kızlar ben adet günümden 1- 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim adet gecikmesinden önce idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra kan testi yaptım sonuc 1118 cıktı ertesi gün dr gittim dr bana hamile oldugumu söyledi unrasondan baktı. cok küçük dedi tam görünmüyor ama var dedi bir kac gün sonra tekrar gel değerlerin yükselmiş olur keseye bakalım dedi cok korkuyorum korkumum nedeni kasık ve karın ağrım var daha 1 gün oldu adet gecikmem cok endişeliyim bir şey olacak diye ne olur bana bir akıl verin cok mu evham yapıyorum ... normalmi bu ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…