...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

26.01.1978 d.t. son adet 31.05. haziran ve temmuz için bakar mısın. bu arada kaçıncı kez yazıyorum artık bakmıyor musun

selam canım benimde 10.10.1988 sat 16mayıs bu ay bebek istiyoruz eğer olursa kız mi olur erkekmi bi tane oğlum var bide kızım olsun çok istiyorum:)

Canım beni unutmuşsun banada bi cevap yazsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)

canım benim için ERKEK demiştin tuttu:) erkekmiş. teşekkür ederim. bilgi vermek için yazdım.

Minure sana da sorayim cunki kafam cok kari$ti. Yardimci olursan sevinirim. Benim son adet tarihimin ilk gunu 17 mayis. Birdahaki adet olmam gereken tarihi bilmiyorum, yani simdiye kadar dikkat etmedim kaç gun ara var diye. Birle$me 31 mayis/ 1 haziran 2012 ye baylayan gece. bugun kan tahlili yaptirdim, Beta-HCG: 14.91 POZITIF cikti. Simdi tam hamilemiyim degil miyim???
Birde eger hamileysem bakarmisin kiz mi erkek mi diye. Dogum tarihim 22-08-1982, Sat 17 mayis 2012, $imdiden tesekkurler.

Canım benimkinide hesaplarsan sevinirim. Doğum tarihim 12.04.1985 sat 4 mayıs çok merak ediyorum kızmi erkekmi olacak. Şimdiden teşekkürler.

Valla çatlicam meraktan:18:, Kiz Munire ablaaa, sana zahmet olucak ama, bana önce de bakmi$tin, ama içime sinmedi. Simdi benim ustteki yaziyi tam okursan. Sence, tecrubene dayanarak soruyorum hami$miyim??? Ve Hami$sem eger neyim olacak hayirlisiyla. Sabirsizlikla gelmeni bekliyorum .

CANIM hesapladim senin bebisin ERKEK...

MINURE canım lütfen ama lütfen bana da bakar mısın.
dogum tarihim 08.03.1978
sat 17 mayıs tahmını sat 18 hazıran olucak ve 33 gunde bır adet oluyorum.temmuz,agustos,eylul ve ekım ıcın bana bakarmısın erkek bebek için .bır kızım var bı cocuk daha dusunuyorum,insallah oncelıkle saglıklı olması olması onemlı ama erkek olsun ısterım.cvp verırsen cok sevınırım.

Sat .15 mart 2012
doğum t. 06.08.1989
yaa lütfen bak artık doktordan önce tahmınım doğru mu bıılmek ıstıyorum.....
Ya da bıze anlat kendımız bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…