• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

ben 5 qirdim ve hala öqrenemedim kız erkek olduqunu yardımcı olursanız sevinirim son adet tarihim 28 ocak eylül ekim qibi doqum olur tam daha belli deqil yardımcı olursanız sevinirim

ay çok heyecanlandım mınurecimm ben de yazabilir miyim, bana da söyler misin???:)

29 haziran 1984 doğum tarihim
4 mayıs 2012 son adet tarihim
bu ay hamile kaldıysam cinsiyet ne olur:)?
noluuurr yazar mısın yazarsan çok sevinirim:)

bi de neye dayanarak söylüyorsun, kesin midir:)?

şimdiden teşekkürler:)

canim senin bebisin KIZ...bu tibbi 1 hesaplam...

Evet okumadim ozur dilerim yanlis bisey solediysem:-( bende hastanede calisiyorum solunum testi teknisyeniyim ve bende anlarim test sonucuna gore rehatsizliginin boyutunu cok guven verdi gercekten! Son bir sorum var gben kiz bebk istiyorum bu ay hala beklemedeyim regl olmadim bu ay cinsiyetim nedir acaba ? Ve kiz olan aylari soylermisiniz.. Tekrarliyim 01.10.1984 sat 4mayis, saygilar ve tesekkurler...

canim sende temmuz ve agustos KIZ geliyor...

MİNURE canımm bana da acilll

dogum tarihim 18/12/1981 sat 10mayıs mayıs için calıştık tuttumu bılmem beklıoruz...
bırde kız bebek için hangı ayda deneme yapmalıyım bakabılırmisin..
doktormuşsun cok sevındeım bende gıdıp bır doktora falan sorayım dıordum ama cekındım açıkçası.
benım bır oglum var ıkıncı cocuk ıstıoruz ...sağlıklı olsun oncelıkle de ınsan ogluyuz işte değişik olsun dıe de gecmıor deıl içimizden...
şimdiden cok tesekkur ederım...:16:
canim eyer bu ayda hamile kalirsan yani mayis KIZ...gelir,,,insallah kalirsin cunki,kiz icin bide araligi beklemen gerekicek...

ben 5 qirdim ve hala öqrenemedim kız erkek olduqunu yardımcı olursanız sevinirim son adet tarihim 28 ocak eylül ekim qibi doqum olur tam daha belli deqil yardımcı olursanız sevinirim

canim kusura bakma herhalde arada kacirmisim,eski sayfalara baktim bulamadin,sen bana sati ve dogum gunu ve yilini yaz,kendi dogum gununu...

Munure ben mayis ve agustosu sormustum tatlim. Ama sen temmuzqa erkek demistin kizmiymiss? Iyi calismalara dvm... Ama mayisi solermisin cok oldum ama:-D

Munure ordaysan bir soru sorabilirmiyim amaaa cinsiyetin disinda bir soru. Benim bir haftadir suren kahve leke ve kanla karisik akintim var bugun regl gunum ama henuz bisey yok bikac gun gecmeden yapmicam. Ama ben klomen +ovitrelle igne kullandim bu ay bunlarin yan etkisi yada cevirdigi herhangi bi kistten mi kaynaklanir acaba? Bransiniz oldugu icin sormak istedim.

Back