Sat derken son adet tarihinin ilk gununu mu yoksa son gununu mu vermemiz gerekiyor???
kız minure kaçtır yazdım bi bana yazamdın göremedin birtürlü beni neyse canım tekrar yazayım hamile kalsam mayıs haziran ne olur sat8 mayıs 29.09.1984
benim de doğum tarihim 22.05.1980. son adet tarihim 11.05. şimdiden çok teşekkürler :)
Merhaba munuree guzel bi topik ve cok is yaparr01.10.1984 sat 4 mayis beklemedeyim henuz regl gelmedi hamilemiyim onuda sole nolurrr;-) neyse eger cin takvimiyse kiz gorunuyo mayis canim ama ben temmuzu ve agustosu mrk ediyorum... Sukrannn
Dogum tarihim 22-08-1982, sat tarihim 17 mayis 2012, hamile kaldim mi kalmadim mi bilemem daha. Eger ki hamileysem kiz mi erkek mi?
Bir sorum daha olacak birle$me 31 mayis 2012, 1 haziran 2012 baglayan gece, hamile kalabileme olasiligim yuksek mi?
merhaba cnm doğm tarihim 10.06 1985
sat 02-03 haziran
adet tarihimdym zatenmayısda bakmşdn erkek demişdin :)) şimdiden çok teşekkür ederim....dilerim cvp vermeye fırsa bulursn..
bana da bakarmısınız lütfennn. doğum tarihim 10.09.1988 en son adet tarihim 6 mayıss.
tekrar merhabalar bana erkek tahminde bulunmuştunuz. 12 hafta başında doktor kız olabilir demişti ama henüz kesin değil haftaya inşallah öğreneceğiz, heyecanla bekliyorum
bir şey sormak istiyorum ultrason üzerine eğitim aldım dediğiniz için.
Erken haftalarda (12 hafta gibi) yapılan ultrason tahminleri için ne düşünüyorsunuz,
bu konuda iyi bir doktor bile yanılabilir mi? Birde bazı erkek bebeklerin organının geç yerleştiği doğru mudur?
bana da bakarmısınız lütfennn çok heyecalıyyımmmm.
canım haızrandada kalırsan erkek...
bana da bakabilir misin canım ya. adet oldum 31.05 adet tarihim. doğum tarihim 26.01.1978. haziran ve temmuz için cinsiyet ne olur.
canim oncelikle sunu soylemem gerekir,,,bu topigi onceden okusaydin benim doktor oldugumu ve kendi hesaplama yontemlerimle cinsiyet soylediyimi anlardin...burda 1 cok arkadas cin takvmini hesaplamis yalnis cikmis,,,bu esaplamanin 95% dogruluk orani var,ultrasonda sylediyim cinsiyetler hep dogru cikar,,,bilgi verdikten sonra esas seye gecelim..hesapladim..haziran ve temmuz ERKEK...
CANIM sanirim hamile diyilsin kalirsa bu ay KIZ...
canım haızrandada kalırsan erkek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?