• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

bana da bakabilir misin canım ya. adet oldum 31.05 adet tarihim. doğum tarihim 26.01.1978. haziran ve temmuz için cinsiyet ne olur.

Merhaba munuree guzel bi topik ve cok is yaparr:-) 01.10.1984 sat 4 mayis beklemedeyim henuz regl gelmedi hamilemiyim onuda sole nolurrr;-) neyse eger cin takvimiyse kiz gorunuyo mayis canim ama ben temmuzu ve agustosu mrk ediyorum... Sukrannn

canim oncelikle sunu soylemem gerekir,,,bu topigi onceden okusaydin benim doktor oldugumu ve kendi hesaplama yontemlerimle cinsiyet soylediyimi anlardin...burda 1 cok arkadas cin takvmini hesaplamis yalnis cikmis,,,bu esaplamanin 95% dogruluk orani var,ultrasonda sylediyim cinsiyetler hep dogru cikar,,,bilgi verdikten sonra esas seye gecelim..hesapladim..haziran ve temmuz ERKEK...

Dogum tarihim 22-08-1982, sat tarihim 17 mayis 2012, hamile kaldim mi kalmadim mi bilemem daha. Eger ki hamileysem kiz mi erkek mi?
Bir sorum daha olacak birle$me 31 mayis 2012, 1 haziran 2012 baglayan gece, hamile kalabileme olasiligim yuksek mi?

eyer sikusun kisaysa evet o gece hamile kala bilirsin...o zaman hamile kalirsan 12den sonra iliski olduysa bu hazirana deng gelir ve KIZ cikiyor...

tekrar merhabalar bana erkek tahminde bulunmuştunuz. 12 hafta başında doktor kız olabilir demişti ama henüz kesin değil haftaya inşallah öğreneceğiz, heyecanla bekliyorum
bir şey sormak istiyorum ultrason üzerine eğitim aldım dediğiniz için.
Erken haftalarda (12 hafta gibi) yapılan ultrason tahminleri için ne düşünüyorsunuz,
bu konuda iyi bir doktor bile yanılabilir mi? Birde bazı erkek bebeklerin organının geç yerleştiği doğru mudur?

canım mesela ben 11.haftada cınsıyetı soyleye bılıyorum,bu zaten goz onunde olan bısey,ama bebegın durus acısıda onemlı,genelde 11.haftada cınsıyet gorup soylemek mumkun,kız bebegı daha cabuk soylerken erkek bıraz zaman alıyor,,,karıstırmamak ve daha emın olmak ıcın tekrar bakıyorlar...nekadarda zor olsa ıyı doktor 2.defada cınsıyetı mutlaka soyleye bılır,,,ama bebek basından sonuna kadar baca arasını gostermezse bunu soyleme zor...

meraba canım benm bebişinde cinsiyetine bakarmısın
dogum tarihim 20 nisan 1989
sat 13 mart 2012

:52::52::52::52::52::52:

canım haızrandada kalırsan erkek...

ay çok heyecanlandım mınurecimm ben de yazabilir miyim, bana da söyler misin???:)

29 haziran 1984 doğum tarihim
4 mayıs 2012 son adet tarihim
bu ay hamile kaldıysam cinsiyet ne olur:)?
noluuurr yazar mısın yazarsan çok sevinirim:)

bi de neye dayanarak söylüyorsun, kesin midir:)?

şimdiden teşekkürler:)

canim oncelikle sunu soylemem gerekir,,,bu topigi onceden okusaydin benim doktor oldugumu ve kendi hesaplama yontemlerimle cinsiyet soylediyimi anlardin...burda 1 cok arkadas cin takvmini hesaplamis yalnis cikmis,,,bu esaplamanin 95% dogruluk orani var,ultrasonda sylediyim cinsiyetler hep dogru cikar,,,bilgi verdikten sonra esas seye gecelim..hesapladim..haziran ve temmuz ERKEK...

Evet okumadim ozur dilerim yanlis bisey solediysem:-( bende hastanede calisiyorum solunum testi teknisyeniyim ve bende anlarim test sonucuna gore rehatsizliginin boyutunu cok guven verdi gercekten! Son bir sorum var gben kiz bebk istiyorum bu ay hala beklemedeyim regl olmadim bu ay cinsiyetim nedir acaba ? Ve kiz olan aylari soylermisiniz.. Tekrarliyim 01.10.1984 sat 4mayis, saygilar ve tesekkurler...

MİNURE canımm bana da acilll

dogum tarihim 18/12/1981 sat 10mayıs mayıs için calıştık tuttumu bılmem beklıoruz...
bırde kız bebek için hangı ayda deneme yapmalıyım bakabılırmisin..
doktormuşsun cok sevındeım bende gıdıp bır doktora falan sorayım dıordum ama cekındım açıkçası.
benım bır oglum var ıkıncı cocuk ıstıoruz ...sağlıklı olsun oncelıkle de ınsan ogluyuz işte değişik olsun dıe de gecmıor deıl içimizden...
şimdiden cok tesekkur ederım...:16:

doğum tarihim aralık 1984

hamiş kaldığım ay şubat 2012
doktor soyledi cınsıyetını ama bıde sen soyle bakım :emir_bebek:

Back