...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

canim korunmayi biraktiktan sonra 6 ay icinde kadin hamile kala biliyor,bazen iste erkende olur...oluruna birak...ama bu ay insallahki,kalirsin KIZ...bisey olursa yazarsin...

canım çok sağol her defasında üşenmeyip cvp yazıyorsun bende heğp soruyorum bitmiyor sorularım ama ben cinsiyeti ne olursa olsun heray bebek denemezi zaten yapazağım istiyorum çünkü bide anladım ki gerçekten kolay ve planlı hamile klamk diye bişey yokmuş.sen bu ay diyorsun yok gelecek sene diyorsun ama olmadımı olmuyor.ben istemiyordum ilk başta dedim ocak şubat gibi hamile kalırsam şu ayda doğururum dedim bak kaç aydır olmadı.ama ben kız senemdeyim galiba geçen ayda bu ayda hep olursa KIZ dedin inşallah kızımda olsun oğlumda olsun çok çok mutlu olurum ama .minik ERKEKLERE bayılan bi kadınım ben hangi yalarda oğlum olur mesela.tekrar yazayım doğum tarihim 22.12.80.

bisey diliy,cevaplayip yardimci ola biliyorsam ne mutlu...canim temmuz ve agustos ERKEK...ama inanki,onemli olan hamile kalman ve saglikli 1 bebek,,bizim planimiz hesabimiz 1 sey farketmez,,,once Allah isteyip Allah vermeli bende subattan bekliyorum ama hala yok...bu ay kiz,buay erek olucak hesapliyordum,,,ama simdi tek derdim sadece hamile kaliyim yeter,,,zaten deneme basladigin ilk aylarda hamile kalma sansin 20%,,,sonraki aylarda gitgide artar...

tabi çok yardımcı oluyorsun zaten insan bu dönemde hep bebekle hamile klamkla hamilelik belirtileriyle ilgili bişeyler konuşmak duymak istiyor.bide cinsiyet tahmini olunca tadından yenmiyor:)) bende aynı senin durumundayım inşallah sağlıklı bir bebeğim olsun gerisi küçük ayrıntılar.inşallah seninde bebeğin geç gelmez.

senin bebis ERKEK...canim ben zaten sata gore diyil satdan 10-15 gun sonrasindan cinsiyeti hesaplarim...bazen sat baska ayda dollenme diyer ayda oldugu icin dollenmeden hesaplamak gerekir...

canım çok teşekkürler belli olunca sana haber vericem:) inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sen de bebişini kucağına alırsın...

canım banada bakarmısın sana zahmet ben 20 nisan 1985 doğumluyum nasipse haziranda hamile kalmayı düşünüyorum bakabilirmisiniz

Banada bakabilir misiniz?2.10.1980 son sat 14 mayıs (kız istiyorum eğer mayıs olmazsa ne zaman kız için?)
Teşekkürler:)

selam minurecigim eger buay hamileysem kızmı erkekmi bakarmısın sat 8 mayıs 29.09.1984 şimdiden teşekkürler

sonucu yazarim demistim ,tahmininiz bendede tutmadi erkek demistiniz,rabbimin izniyle insallah kizim olucak..

Son düzenleme:
Slm cnm bnm de 13 mayıs 1975 satımda 25 mayıs bana da bakarmısın gebelık planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…