bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
arkadas 13 14 haftalık hamılemı??? Satın 18 ekım olduguna emınmısınız?
bugun herkezde neden se ERKEK geliyor,,,ultrason dogrularsa yazarsin...ama bu zamana kadar soylemesi gerikirdi...
9 ay kiz sanip sonra oglan dogurmamak icin dogru durust ultrason doktoru seciniz,bunu herkeze soyluyorum,,,cinsiyet 1 ultrason doktoru icin en kolay olani,orda klitoris ve ya pipini goz onunde ayird edemeyib,yalnis soyleyenler doktor sayilmaz...her halde daracik bobrek kanalinda minicik 1 tas aramaktan daha kolay...doktorunuza dıkkat,,,
cnm benim yazim gorulmuyor sanirim benden once ve sonra yazanlara hepsine cevap vermissin beni yine es gecmissin.
Bende sabah aksam cevap geldimi diye bakiyorum oyle
Neyse canin sag olsun onemli degil allah kismet ederse 17 gun sonra bebegimi kucagima alacagim o zaman gozlerimle gorurum gercekten kizmi diye.
Sagol
ekimde hamile kalmissin yazdiysam o zaman acele bakmisim ve ekim sanip yalnis hesaplamis ola bilirim,sen bana tekrar dogum tarihi ve ve sat yaz,ben bidaha bakicam yalnislik olmasin...
sirvan sehrimi?oda neresi?ben metro 20yanvarda.respublika klinik hastahanesi,ginekoloji sube.
bende aynı durumdayım beni görende inat edip erkek bu diyorlar ama kız dedi doktor bakalım doğumda ne çıkıcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?