...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

Minureeee ben bugun adet oldum haziranda tekrar deniycez haziran benım için kız mı erkek mi acaba lütfennnn doğum tarihim 22.11.1985 bitane oğlum var kız istiyorum

mayıs ayını Erkek demiştin ama adet oldum olmadı Haziranda tekrar denicezzz ben 2 sene hapla korundum 3 ayda eşim korundu mayısta ilk denememızdı olmadı acaba haptan sonra hamıle kalmak zormu oluyo;? bide haziranı söyle benmım ıcın lutfennn :))) 22.11.1985 sat bugun :)

arkadaşım özele gidiyormuş özellerin ultrason cihazları daha teknolojik açıdan gelişmiş oluyor diye düşünürdüm belli olmuyormuş ozaman

bende aynı durumdayım beni görende inat edip erkek bu diyorlar ama kız dedi doktor bakalım doğumda ne çıkıcak :)

ekimde hamile kalmissin yazdiysam o zaman acele bakmisim ve ekim sanip yalnis hesaplamis ola bilirim,sen bana tekrar dogum tarihi ve ve sat yaz,ben bidaha bakicam yalnislik olmasin...

doğum tarihim 17/01/1985
sat tarihi 23 ekim 2011
kasım da hamile kalmam gerek de :)
teşekkür ederim.

sirvan sehrimi?oda neresi?ben metro 20yanvarda.respublika klinik hastahanesi,ginekoloji sube.

siz Bakude calisiyosunuz demek
ben kizima hamileyken Respublika klinik hastanesinde ultrasona baktirmistim ama simdi unuttum doktorun ismini bulursam yazarim size
ben hamile degilim ama eger dogum tarihimi yazarsam ne zaman erkek olacagini bana da yazarmisiniz
20.09.90 dogum tarihim
simdiden tesekkurler

mrb bu kadar iş arasında yardım etmek büyük erdem o nedenle tşk.
ben hamilemiyim bilmiyorum :))
inşallah vardır bu ay bebek
22.12.1980 sat 30 nisan 2012
bebeği beklemek zor şimdiden yazayımda cinsiyetini öğrenirken çok beklemeyeyim dedim
şimdidden tşk kolay gelsin.

bana da bakar mısınız
02.12.1983 doğum tarihi SAt:19 şubat

Minure nerdesınn bi arkadaşım için bakarmısın hangi ay erkek ayı doğum tarihi 04.10.1986 şimdiden sağol. Hayırlı kandiller

bana da bakabilir misiniz?
06.11.78
sat:9 şubat
şimdiden çok teşekkürler ve herkese hayırlı kandiller

bana kız demiştin bugün öğrendim oğlum olacak allahın izniyle

bende aynı durumdayım beni görende inat edip erkek bu diyorlar ama kız dedi doktor bakalım doğumda ne çıkıcak :)

Hayirlisi olsun cnm eli ayagi duz hayirli evlat/kul olsun kiz veya erkek onemli degil ama insan ister istemez merak ediyor. Seninde dedigin gibi doktor kiz diyo ama herkez erkek diyor. Hayirlisi bakalim...

Erkek deyipde kiz dogunca sorun olmuyor o kadar cunku kiz bebekleri yesili maviyi giyer ama pembe/ mor alinca herseyi erkek bebise nasil giydirilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…