...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

o ilaçları banada yazarmısın canım

evet canımilaçları bilmek isterim özellikle düşük engellemek için önereceğin bişeyler varsa...ben zaten özelden mesaj atmıştm sana...bi mesajım daha var yukarda bu ay tutarsa cinsiyetle ilgili..sırası gelince onuda merakla bekliorm

o ilacı bana da yazarmısın canım

canim sen bu ay hamile kalirsan KIZ olucak,temmuz ve agustosu sorarsan temmuz KIZ.ama diyer aylari zamani gelince hesaplarim ben nasil olsa burdayim...

canim sen bu ay hamile kalirsan KIZ olucak,temmuz ve agustosu sorarsan temmuz KIZ.ama diyer aylari zamani gelince hesaplarim ben nasil olsa burdayim...

ay çooook teşekkür ederim canım
o kadar yoğunlukta bana da zaman ayırdın

DUSUK ENGELLEYICI BISEY YOK,SADECE DUSUK SEBEBI BELIRLENIR VE ONA UYGUN tedavi yapiLIR,MESALA SENDE VIRUS,enfeksion SEBEBEIYLE BEBEGIN DUSTUYSE tedavi olur yeniden hamile kalirsin,ama en iyisi folik asit,1 ay oncede 0,4 mg...dusuyun ve bebekte olusa bilecek sakatliklarin karsisini alir,ustelik kan yaratir,hucre yeniler,ve.sss

Kızlar lutfen sat veya dogum tarıhı yazarken dıkkat edın,bazıları tarıhte yalnıslık yapınyor,ben cınsıyetı yalnıs soyluyorum,sonra yenıden dogru tarıh yazınca dogru cıkıyor,lutfen sat ı daha dıkkatlı ve dogru yazın...

saol canım ya teşekkürler..bende yarın genetiğe gidicem pıhtılaşmaya falan baktırcam...folik asitede başladım öncede kullanmıştm...benim için farketmezde eşim erkek çocukarını çok seviyor..kısmet hayırlısı inşallah..

minure hanım.sıze ozel mesaj gonderdım.benımkınıde hesaplarsanız sevınırım.teşekurler.
bu arada mail adresınızı kayıt ettım fakat pek açmıyorsunuz sanıırm

inşallahhhh
bugün doktora gittim ama çok hızlı baktıhiç birşey söylemedi
yarın başka dr a gidicem inşallah öğrenirim
evet 12 haftalık çıktı

canim benim hesabim ERKEK cikti,,,ultrason ne soyledi???

ayyy hadi ya bebeğime kız dedi iki ayrı doktor ama yinede öyle hikayeler duyuyorum ki şu 9ay meselesi gibi.... bi doğarmış erkek cevap için teşekkürleeeer... buarada tüm takvimler erkek dedi bana doktorlar hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…