bende biliyorum sen ekimde hamile kalmışsın diye yazmışsın yazdığını bi oku lütfen
ilk once sunu belirtiyim,izine tatile gitsem bile,,,burda olucam,cunki baska sitelrde hastalarim var.. ve gecelim sana,,,kurtaj sonrasi siklusun degise bilir bu normal bisey,27 gun oluyorsa 27 den 14 cik kaldi 13....senin hamile kalma donemin 12-16gunler arasi...insallah hazirana hamile kalirsin,,,ama kurtaj sonrasi hamilelik birazcik gecikir,,,yinede sen istiyorsan ozelde sana hamile kalman icin ilaclari yazarim...
ilk once sunu belirtiyim,izine tatile gitsem bile,,,burda olucam,cunki baska sitelrde hastalarim var.. ve gecelim sana,,,kurtaj sonrasi siklusun degise bilir bu normal bisey,27 gun oluyorsa 27 den 14 cik kaldi 13....senin hamile kalma donemin 12-16gunler arasi...insallah hazirana hamile kalirsin,,,ama kurtaj sonrasi hamilelik birazcik gecikir,,,yinede sen istiyorsan ozelde sana hamile kalman icin ilaclari yazarim...
arkadaşım yanımda ve israrla o da bakılmasını rica etti.
Sat ı 18 kasım.
Doğum tarihi 23 nisan 1984
teşekkür ediyor şimdiden
canım ben dün regl oldum 22 mayıs yani..bu ay kısmet olurda tutarsa ne olur cinsiyeti doğm tarihim 14.06.1985
Öncelikle konunun sahibi arkadaşıma şimdiden teşekkür ediyorum
bizde bebek için uğraşanlardanız eğer bu ay olursam hamile bebeğin
cinsiyeti ne olacak canım doğum tarihim. 22-02-1991
son adet tarihim 06-05-2011 canım bide olmazsa haziranda eşim
yok bebekte olamaz temmuz ağustosta ne olur acaba
canim sen bu ay hamile kalirsan KIZ olucak,temmuz ve agustosu sorarsan temmuz KIZ.ama diyer aylari zamani gelince hesaplarim ben nasil olsa burdayim...
evet canımilaçları bilmek isterim özellikle düşük engellemek için önereceğin bişeyler varsa...ben zaten özelden mesaj atmıştm sana...bi mesajım daha var yukarda bu ay tutarsa cinsiyetle ilgili..sırası gelince onuda merakla bekliorm
ay çooook teşekkür ederim canım
o kadar yoğunlukta bana da zaman ayırdın
doğum tarihi 25/09/1984
sat 3 mart 2012
şimdiden teşekkürler...[banada bakarmısınız
doğum tarihi 25/09/1984
sat 3 mart 2012
şimdiden teşekkürler...[banada bakarmısınız
canim nerdeyse martin 17-20 si arasi hamile kalmissin ERKEK,ve dollenme gunlerinden hesaplarsak 10 haftalik bebis,ultrason son adet hesapladigi icin 12 hafta soyler...
canim benim hesabim ERKEK cikti,,,ultrason ne soyledi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?