benim doğum tarihim 22.temmuz.1984 sAT:17.nisan.2012 ben konuya yazmıştım ama görmedin sanırım. bu arada kasıklarımda çok ağrım oldu. kız bebek çok isterdim ama hayırlısı
sende eksik kalma canim ERKEK ultrason soyledimi?
kullandığınız yöntem bilimsel bir yöntem sanırım, internet camiasından çok farklı bişi olmalı.
herşeyin hayırlısı tabi, insan sadece tutup tutmayacağını merak ediyor.
doğum günü 15.09.1983
sat 19.02.2012
teşekkürler
bak canim senin sat 17 mayis yumurtlama gunun iki ay arasina deng geliyor,eyer mayista kaldiysan KIZ,,buda senin nisan sonu ve mayisin 1-2-3 gunleri iliskilerini hatirlamana bagli...ama buyuk ihtimalle mayista kalmis olursun.KIZ.
ama biz çok merak ediyoruz:18::18:
bana bakmıycakmısın arkadasım benı karıstırdın bırıyle
tekrar bakabılırmısınız
20/09/1984 dogum tarıhım
09/02/2012 sat
bu doktor yontemi,ERKEK cikiyor,ama tutub tutmamasini merak ediyorsan diyer sayfalari karistir,,,tutanlara bak...ultrason bisey soyledimi???
evet ilk cocugum kız.. insallah buda tutar ve erkek olur.. tesekkur ederim[/QUOT
gecmise donuk hesaplamalar dogru cikinca arkadaslar bana tam guveniyor.bende kendi hesaplamama e tabi cikar,bu amerikan bilm adamlarinin yaptigi bisey.
Selam Münire sanırım bende bir karışıklık oldu tekrar bakabilir misin ?
Doğum Tarihim 6/6/1975
Sat 4/4/2012
Teşekkürler
ayrıca bir evladım var ve birde 22 haftalık kaybım..eğer geriye dönük bakabiliyorsanız...tarihleri yazabilirim.
bakalım sizde ne çıkacaka
minurecim...hiç ilaç falan kullanmadım.22 haftalık bebeğimi kaybettim.temmuz ayından sonra temmuzdan sonra dedi korunmayı bırakın dedi doktorum..
bilmiyorum bakalım 1 ay daha bekicem ben aslında..temmuz dan sonra artık..
inşallah bbeişim çok bekletmez..kaybettiğim için yeri dolsun istiyorum sabırsızım sanırım....
temmuz bakmışşsın sağol ağustos ve eylül de bak sana zahmet....
geri dönük bakarsan diğer tarihleri yazayım sana canım
eh artik cuma kesinlesince bana yazarsin...ninelerim demis ya kesilenmi,delinenmi???kesilen sunnetlik erkek,delinen gelinlik kiz...likkk/...hmm hayırlısı olsun kenıd doktorum 13 haftada pipi var gıbı dedı 16ncı haftamda baska doktora gıttım %80 kız dedı benımkı belırsız yanı cuma keısnlesır artık sanırım
canim geriye donuk bakiyorum ama suan zamanim ksitli,sonra hatirlat soz bakicam,sen 22 haftalik bebegi kayb etdiginden kac ay gecti ve ne sebeble kayb etdin?
çok teşekkürler canım. galiba 23 nisan filan gibi olmuştu....nisan olursa erkek mi oluyor hep
12+1 de gittim cinsiyet için erken dedi, bizimki çok aktif olmasına rağmen bebişin pozisyonunu değiştittirmedi bile, 16. haftada söylicem dedi, biz de zorlamadık malum doktorlarla ters düşmemek lazım :))
şuan 7. ayında hamile bir arkadaşıma çin takviminde erkek çıkarken kızı oldu, şu bhcg değeri de 34 küsürdü, o her yöntemi çürüttü.
bana da çin takviminde kız çıkıyordu senin yönteminle erkek çıktı, hayırlısını diliyorum Rabbimden, sana da güzel hayırlı bir evlat dilerim en kısa zamanda inşallah.
bir arkadasım var oda hamıle onada bakabılırmısınız
14/07/1984
sat 26/03
eh artik cuma kesinlesince bana yazarsin...ninelerim demis ya kesilenmi,delinenmi???kesilen sunnetlik erkek,delinen gelinlik kiz...likkk/...
ninelerimiz biraz ayip soylemis,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?