...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Minure Hanım benımkı karıstı sanırım baskasıyla
tekrar bakabılırmısınız
20/09/1984 dogum tarıhım
09/02/2012 sat

benim doğum tarihim 22.temmuz.1984 sAT:17.nisan.2012 ben konuya yazmıştım ama görmedin sanırım. bu arada kasıklarımda çok ağrım oldu. kız bebek çok isterdim ama hayırlısı

kullandığınız yöntem bilimsel bir yöntem sanırım, internet camiasından çok farklı bişi olmalı.

herşeyin hayırlısı tabi, insan sadece tutup tutmayacağını merak ediyor.

doğum günü 15.09.1983
sat 19.02.2012

teşekkürler

bana bakmıycakmısın arkadasım benı karıstırdın bırıyle

tekrar bakabılırmısınız
20/09/1984 dogum tarıhım
09/02/2012 sat

doğum tar.07-12-1980

adet tar 20-05-2012

korunmayı bırakmayı düşünüyorum hanfi aylara hangi cinsiyet denk geliyor sizin yönteminizde merak ettim...
bakabilirmisiniz acaba banada????

ayrıca bir evladım var ve birde 22 haftalık kaybım..eğer geriye dönük bakabiliyorsanız...tarihleri yazabilirim.
bakalım sizde ne çıkacaka

Selam Münire sanırım bende bir karışıklık oldu tekrar bakabilir misin ?
Doğum Tarihim 6/6/1975
Sat 4/4/2012
Teşekkürler

doğum tar.07-12-1980

adet tar 20-05-2012

korunmayı bırakmayı düşünüyorum hanfi aylara hangi cinsiyet denk geliyor sizin yönteminizde merak ettim...
bakabilirmisiniz acaba banada????

canim sana once sunu sorucam,hangi yontemlerle korunuyordun,korunma yontemine bagli olarak korunmayi buraktiktan sonra hamile kalman gecike bilir,ben yinede en yakin zamani hesapladim haziran KIZ,temmuz ERKEK.

canim sana once sunu sorucam,hangi yontemlerle korunuyordun,korunma yontemine bagli olarak korunmayi buraktiktan sonra hamile kalman gecike bilir,ben yinede en yakin zamani hesapladim haziran KIZ,temmuz ERKEK.

minurecim...hiç ilaç falan kullanmadım.22 haftalık bebeğimi kaybettim.temmuz ayından sonra temmuzdan sonra dedi korunmayı bırakın dedi doktorum..
bilmiyorum bakalım 1 ay daha bekicem ben aslında..temmuz dan sonra artık..
inşallah bbeişim çok bekletmez..kaybettiğim için yeri dolsun istiyorum sabırsızım sanırım....
temmuz bakmışşsın sağol ağustos ve eylül de bak sana zahmet....

geri dönük bakarsan diğer tarihleri yazayım sana canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…