...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

CANIM INSALLAH BU AY KALIRSAN ...OGLAN...HAZIRANDADA OGLANNN....seninde soglediyin gibi en dogrusunu Allah bilir ama benim hesaplamam hep dogru cikiyor...Allah buyuktur.

Sat 1 subat...asilama tarihim 14 subat... Dogum tarihim 12.09 1979... Dr bi turlu soylemedi cinsiyeti..ayin 24 te randevum var ozaman soyleyecekmis... Ama Ben Cok merak ediyorum...

CANIM INSALLAH BU AY KALIRSAN ...OGLAN...HAZIRANDADA OGLANNN....seninde soglediyin gibi en dogrusunu Allah bilir ama benim hesaplamam hep dogru cikiyor...Allah buyuktur.

teşekkür ederim canım inşallah bu ay gelir bebişim

ya sen bebegin dogum tarihinimi yazdin?ben seni sormustum.neyse dogrusu buysa 06-12-1986 son adet 29 subat.martta kalmissin...KIZ...

evet canım dogru benm tarihim 06-12-1986 dogacak bebegim ki ise inşaallah 12-12-12 olacak net olan bu bu arada çin takvimine mi bakıyorsunz?nerden hesaplıyorsunz?

Sat 1 subat...asilama tarihim 14 subat... Dogum tarihim 12.09 1979... Dr bi turlu soylemedi cinsiyeti..ayin 24 te randevum var ozaman soyleyecekmis... Ama Ben Cok merak ediyorum...
Beni de gor benide arada kaynadimmi ne

ne olmasini istiyorsun bilmem ama 32 yasdi dimi??? >>>KIZ>>>

Ahhh canim bi oglusum var tabikide kizzzzzz istiyorum .. eylulde 33 olcam simdilik 32... Bakalim ogrencem ins 24 te. Benim Dr ulturasonu nuh nebiden kalma.. illa 4 ay dolcakmis kesinlesmesi icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…