...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Ben size geçmişe dönük yazayım doğum tarihim 16.2.78 sat 15.12.2007 bu birinci çocuğum için, ikincisi için sat 29.04.2009. Teşekkürler...

ya çok merak ettim benimde d.tarihim 16.06.1986 ben haziran ve temmuz aylarında hamile kalırsam cinsiyeti ne olur acaba?

canim sende durum biraz karisik.yani haziran 16si dogum gunun oldugu icin yasin degisiyor,o yuzden 16 hazirana kadar erkek,16hazirandan sonra kiz,ama temmuz tamamen erkek.

benim hiç çocuğum yok ama yakında çalışmalara başlamayı düşünüyoruz ben kızımın olmasını çok istiyorum...doğum tarihim 21.02.1985 sat ise 17 mayıs...en yakın hangi aylarda hamile kalırsam kız olma olasılığı daha yüksek bakar mısınız?
bi de merak ettim nasıl hesaplıyosunuz?yani bilimsel bi yöntemle mi?

17mayis sat oldugu icin hamilelik buyuk ihtimalle hazirana duser,ama haziran erkek.temmuz ve agustos kiz.

canim sende durum biraz karisik.yani haziran 16si dogum gunun oldugu icin yasin degisiyor,o yuzden 16 hazirana kadar erkek,16hazirandan sonra kiz,ama temmuz tamamen erkek.

tamam canım çok teşekkür ederim

9 11 1985. ve 19 şubat 2012

cinsiyetini öğrenmemize belki günler kaldı ama merak ettim bakalım sen ne diyeceksin:)

şimdiden emeğin için sağol teşekkür ederim

9 11 1985. ve 19 şubat 2012

cinsiyetini öğrenmemize belki günler kaldı ama merak ettim bakalım sen ne diyeceksin:)

şimdiden emeğin için sağol teşekkür ederim
subat sonu veya martta hamile kalmissin ERKEK.ultrasona gidip dogru oldugunu gorenler yaziyor,sende dogru veya yalnis oyrenince yazarsin.

kizlar biliyorsunuz turkiye ve baku 2saat fark suan 1i 10 geciyor ve cok uykum var cinsiyet hesaplama biraz yorucu,birazda uykum var,yarinda is gunu.herkeze iyi aksamlar.yazan olursa yarin iste girip cevaplarim.allah hepinize sag saglim evlatlar versin bende icinde olmakla.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…